След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 888
  • 741
  •   1
Отговори
# 210

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Илде  Hug, Доре  Hug, Дани  Hug, Мише  Hug, Биби  Hug

Добро утро.
Момичета не се самонавивайте с пръстена,защото ще останем разочаровани. Mr. Green
Синан сигурно не иска Дафинка да ходи,защото Галото като е там и пак ще стане дандания. Joy Joy Joy

И според мен е така. Синан знае, че ще стане голяма каша. Йомер настоява, защото не иска да си създава неприятности, а Дафинка- от ревност. В центъра на галимацията е отново Гало.

smile3521 smile3521

# 211
  • Perla
ААА, абе, момичета, дайте по- оптимистично! Важна е не Галото, а какво правят нашите сладури. Ако Дефне си е тръгнала и Йомер я е последвал и така е развалил плановете на Корай и Гало- мноого добре дори; ако Йомер иска Дефне да е с него, дори и за да няма неприятности с Дефне, пак е добре. Както Дани писа, важно е наш Йомерчик да не отразява Галото и да прави необходимото, за да убеди момичето си, че е единствената жена за него. И съм сигурна, че пръстен ще има.
Но това съвсем не значи, че се заблуждавам дотолкова, че да мисля проблемите за решени. Те сега предстоят. Чакат ни 10-на мъчителни серии- така я виждам аз тази работа. Не знам в колко от тях ще участва любимата ни героиня. А, между другото, пак при рускините четох, че актрисата била казала в някакво интервю, че зрителите щели да я заобичат, защото щяла да застане на страната на Йомер и Дефне. Не знам за такова интервю, но да споделя.

# 212
  • София
Доре, според мен ситуацията с пръстена или там каквото ще ѝ дава (в къщата на Йомер) е в края на серията. До този момент Дафне ще ревнува, Йомко ще се чуди как да оправи кашата и на финалата ще се сети, че трябва да направи нещо, за да ѝ докаже, че тя е жената в живота му.
Харесва ми ситуацията, но да беше обратното. Peace

# 213
Добър ден  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Каквото ще да става, още малко остава до края на сезона/сериала, така че ще изтърпим  Laughing
Макар че на мен епизодите и интригите ми харесват. Фикито ме дразни, че се натяга, там дето не я искат, ама то винаги има такива  Laughing Яска преди каква беше, че и интриги им правеше  Mr. Green hahaha Joy
Сега първа тяхна защитница  hahaha Joy Като видя, че няма да я огрее с Йо  Mr. Green
Фикито или ще си хване пътя, или ще се осъзнае  Laughing И при нея са едни емоции и самонавивания в момента, ама да се надяваме, че ще слезе на земята, и то Йо ще я приземи  Joy Joy Нещо взе много да лети с розовите очила, около тополите  Mr. Green

# 214
ААА, абе, момичета, дайте по- оптимистично! Важна е не Галото, а какво правят нашите сладури. Ако Дефне си е тръгнала и Йомер я е последвал и така е развалил плановете на Корай и Гало- мноого добре дори; ако Йомер иска Дефне да е с него, дори и за да няма неприятности с Дефне, пак е добре. Както Дани писа, важно е наш Йомерчик да не отразява Галото и да прави необходимото, за да убеди момичето си, че е единствената жена за него. И съм сигурна, че пръстен ще има.
Но това съвсем не значи, че се заблуждавам дотолкова, че да мисля проблемите за решени. Те сега предстоят. Чакат ни 10-на мъчителни серии- така я виждам аз тази работа. Не знам в колко от тях ще участва любимата ни героиня. А, между другото, пак при рускините четох, че актрисата била казала в някакво интервю, че зрителите щели да я заобичат, защото щяла да застане на страната на Йомер и Дефне. Не знам за такова интервю, но да споделя.
Дори  HugТова се отнасяше за една друга но така и не я видяхме  Mr. Green

Привет на всички сладурчета  Hug Hug Hug Hug Hug

Още снощи рускините пррдполижиха за пръстена  Thinking ще видим, а доколкото за дефилето както казвате най -вероятно нещо се е случило там и Кориша изглеждаше като след битка и обвиняваше Дефа  Laughing щом и Синан не иска да изпрати Дефо на конференцията значи го е страх да не провалят и това събитие  Laughing

# 215
  • София
Обаче Йомко се прибра в такова настроение след разходката с Гало и си мислеше съвсем за други неща. Wink

"Охоо, какво си приготвила, какво е това .... Да не губим време с вечерята .....  hahaha ..." (цитирам по памет)

И Дафинка го попари. Mr. Green

# 216
Обаче Йомко се прибра в такова настроение след разходката с Гало и си мислеше съвсем за други неща. Wink

"Охоо, какво си приготвила, какво е това .... Да не губим време с вечерята .....  hahaha ..." (цитирам по памет)

Нека му  Twisted Evil Joy Той си мисли, че вече ще го огрява кога иска  hahaha Йок аркадаш  Mr. Green

Целия репортаж с Кюспелина.. Вика пред студентите, че е актриса и те избухнаха в смях  Joy

# 217
феновете направиха паралел м/у работата на Йош и Деврим  Laughing

Хубав ден на всички!  Hug Hug Hug

# 218
  • София

Нека му  Twisted Evil Joy Той си мисли, че вече ще го огрява кога иска  hahaha Йок аркадаш  Mr. Green

Скрит текст:

Целия репортаж с Кюспелина.. Вика пред студентите, че е актриса и те избухнаха в смях  Joy

С такъв замах се прибра и приклекна до нея, ама тя му изля кофата с леда. Laughing

# 219
  • в подножието на планината

Биби, Hug Heart Eyes Диденце, Hug Heart Eyes Тери, Hug Heart Eyes

Е, къде е петък...малко остана и ще разберем какво са ни подготвили, със сигурност ще е много различно от това, дето го мислим, ама здраве да е... Laughing

# 220
  • Perla
http://www.temizmagazin.com/gundem/baris-arduc-her-zaman-fit/3905

Борето-един път!!!!!!!!

Интригите ги приемам- те са част от задължителния пейзаж! Адски ме дразни тази актриса, пък още повече героинята ѝ, защото и в реала не обичам такива подмолни хора, дето се правят на света вода ненапита. Сигурно не само аз.
Обаче, ако вземат, че докарат до сватба Йомко с Галото, е, тогава вече няма да изтрая, ще се гръмна. Разбира се, силно се надявам, че Мерич дори на майтап няма да го помисли, ама знам ли. Може Йомко, като разбере за сделката, от инат да тръгне да се жени, като в последния момент се откаже, ама то ми стига  ooooh!

# 221
  • По света и в нас.
феновете направиха паралел м/у работата на Йош и Деврим  Laughing

Хубав ден на всички!  Hug Hug Hug
Еми то това флирт ли е от 2м разстояние,по добре по телефона да си говорят. Joy Joy Joy

# 222

"Охоо, какво си приготвила, какво е това .... Да не губим време с вечерята .....  hahaha ..." (цитирам по памет)

Ама много ми дожаля за него! Даже след това тет-а-тет с онази с птичката и емоционалния момент, първото нещо, за което се сеща, е женичката, която го чака вкъщи и за която няма търпение. Пък тя глупачето си мисли, че в ума му синекосото момиче. Глупчо Йомер, ако беше малко по-хитър в отговора, а не праволинеен, нямаше да губят време с ядене, че накрая и караница! Mr. Green

# 223
Eee, убавец  Crazy Crazy Crazy

# 224
  • Perla
Скрит текст:

[/quote]
Нека му на Йомко- ще ходи насам- натам, ще си изключва телефона и после- да не губим време с вечерята. Айде, стой сега на празни ясли. Че сигурно и макароните му приседнаха.

А тая пък, актрисата, кой въобще може да я изгледа и две минути  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт