След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 885
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Той добре, че я е убедил да иде с него в тях, че да го питам каква изненада щеше да направи  Joy Joy Joy Joy

Иначе щеше да бие на коленца у махалата. Joy hahaha Joy

Е те това трябва да се види  hahaha  hahaha  hahaha
Дали пак ще каже "Първата звезда от безкрайната ни любов"  Laughing
Забрави ги той звездите, сега са на друг етап. Прибира се вкъщи винаги готов. Joy hahaha Joy Виж, че постоянно се информира, дали тя ще спи у тях. Laughing

Дани, иска ми се да си тръгне и Йомко да постави Гало на мястото ѝ. Peace
[/spoiler]
А, вече му е омръзнало да се информира, та преди да се скарат нали мрънкаше да се оженели най-после, та да имала само един дом  Joy  Joy  Joy
[/quote]

Да сменя леглото и да си я прибира. Heart Eyes

# 256
Заглавието на резюмето - Изненадата на Йомер ще разтопи сърцата ни!

Гало, Мало и сие да си се мяткат из серията колкото си щат. Нашият щом ще ни разтапя сърцата, ще бъде хубаво! И Дефненцето да ревнува още, че го провокира да излезе извън релсите и да влиза в обяснителен режим. "Сладката ми Дефне, дори и ядосана!" Пък аз - "Сладкият ми той, когато е ревнив или когато трябва да печели сърцето на Дефнето."

Ако пък и Девримката ни снима, ще правя салта от кеф! dance
Обещаваш ли за салтата  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy
Оф, още ми е мил животът, ще взема да си счупя врата сигурно, ама ако е толкоз хубаво, колкото ми се ще, да взема да се пробвам, а!

# 257
сетих се че тоя къде пише сценария на Кориша нали ще се маха, та след като Кюса каза че обича Елка, сериала и феновете му, дали пък няма да поканят Известната комедийна актриса и Сценаристка да списва за Кориша  Mr. Green ще е голям майтап  Joy

# 258
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма щом Кариша и вика заради вас, значи Дафа е била там на партито след дефилето и нещо е станало, щом и журналята споменават

# 259
сетих се че тоя къде пише сценария на Кориша нали ще се маха, та след като Кюса каза че обича Елка, сериала и феновете му, дали пък няма да поканят Известната комедийна актриса и Сценаристка да списва за Кориша  Mr. Green ще е голям майтап  Joy
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy

# 260
хахаха аз още вчера преди изцепката на Кюса виках на Абла  Joy че така и така мястото е свободно и току виж рекат да я вземат  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 261
  • София
Ма щом Кариша и вика заради вас, значи Дафа е била там на партито след дефилето и нещо е станало, щом и журналята споменават

Да, вероятно е така, но аз все още искам Дафинка да си тръгне и да го остави с Гало. Да го видя тогава. Ще мисли изненадите една след друга.

А, може Йомер да е искал да изненада Дафне по време на пътуването, но да се е провалила всичко. Crossing Arms

# 262
  • София
Лютфен, това и на шака не го казвайте! Sick Sick Sick

# 263
Лютфен, това и на шака не го казвайте! Sick Sick Sick

Че даже и не го помисляйте  Mr. Green

# 264
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аааа то това да не е семейна фирма, всеки да си гледа филмите, че да не ставаме зорлем на кълбета  Naughty
И Кита да вземат включат за статис, ммммм ей тогава ще я втасаме ooooh!

# 265
Картина на щастието  Mr. Green

# 266
  • София
Аааа то това да не е семейна фирма, всеки да си гледа филмите, че да не ставаме зорлем на кълбета  Naughty

Той ще се показва изотзад(зе). Joy Joy Joy

# 267
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ммм техните да не са паднали, че такива отчаяни физиономии имат  Mr. Green

# 268
  • София

Като сцена от сериал.  Mr. Green

# 269
  • У Диспансера ...♥♥♥

Той ще се показва изотзад(зе). Joy Joy Joy
Лесно ще се справи, обичайното му състояние е това  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт