След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 943
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Не ми се задълбава в тая тема  Peace
По тая логика и Деврим не е китка,щом е допуснат тоя гаф  Peace
Както й да е  hahaha в момента диря една песен за едно коте и се разсейвам  Joy не си спомням какво се пееше баш та да я намеря Joy

# 331
И на мен не ми се задълбава. Йош, Мош, няма значение, има ли Дефмер, ще се гледа в каквато и опаковка да дойде. Какво да направя като са ме омагьосали! Grinning

# 332
  • Керодиспансера
Само толкова снимки ли са им се откъснали от сърцето да ни пуснат  newsm78 не стига , че с един фрагман ще си останем ,ами и 5-6 снимки  ooooh! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 333
Те нас са омагьосали,други двама са омагьосали актьорите и така всички си вървим с магия  hahaha

# 334
  • Perla
Скрит текст:

Искам много да го закъса! 200% съм зад Дефне! Мизерник с мизерник! Сърдеше ѝ се, че го се съмнявала в него, а май се оказа права! Да не би някой от космоса да се хили така на оная смотла! Докторчето си изпи кафето и си замина сигурно, пък тая- наместиха я до Йомер. Направо искам да го отреже и с пръстена! Ама иначе ще гледаме дива Дефне и ядосан Йомер- приказка! Още една серийка ще ни отпуснат без дълбоки драми. Защото истинската Дефне, като я настъпят, не реве, не потъва в депресия, а се държи гордо. Мноого ще трябва да се постарае Йомерчик и пред мене, че да му простя тоя поглед! Че и за ръката продължава да я държи!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire И по него стрелям, не само по бледоликата!
rotfImbo rotfImao
Ах бе Доре хахахах
Може и погледа му да е на друго място,но да изглежда все едно нея гледа  hahaha
Ако Дафето е застанала долу до тях Joy и той нея гледа  hahaha  hahaha
Но все пак ще подкрепя и аз  hahaha иииии пислик,яланджъ урсуз  Crossing Arms  шерефсис  Crossing Arms

Верче, може да гледа Дафа, макар че мисля, че вече я няма, но дори до допуснем, че нея гледа, държи за ръката Галото, нали! Така че иииии пислик,яланджъ урсуз  Crossing Arms  шерефсис! Няма нито оправдание, нито милост за него! Давай, Дафче! Давай, Дафче! Изяж го с пацалите и само копчетата му изплюй! Гаднюха с гаднюха! Не ми обръщайте много внимание- ще ми мине може би, ама сега съм му бясна! Как искам да пуснат една снимка от партито, че да видим какво им е спретнала Дефне! Е, хубавото е, че все пак не са много сърдити  Laughing Сладурите ми те!

Пък за тия режисьори и други подобни, честно казано, хич не ми остава и време да мисля! Толкова съм вторачена да гледам дефмерите и да злобея, като се появи бледоликата, че не виждам нищо друго  Joy Но, виж, Мерич я стрелям при всеки удобен случай- щото мъките само за Дафинка! Оня Фръцльо недосегаем1 Ами трябва в махалата да отиде, там да я търси и да я  уговоря!

# 335
Значи па Йо ако искаш стреляй,бомбандирай или с танк мини Joy бана не  Mr. Green стига да не пострада зетя  Peace че тогава вече лошо  hahaha
Него нема закачате Joy друго каквото искате правете  hahaha

# 336
Предвкусвам аз петъчно удоволствие. Дорито извади пушкалата, аз усмивката. Ами много ги обичам скарани. Скарани от любов! Пислика и ревнивката! Удоволствие! Grinning

# 337
Предвкусвам аз петъчно удоволствие. Дорито извади пушкалата, аз усмивката. Ами много ги обичам скарани. Скарани от любов! Пислика и ревнивката! Удоволствие! Grinning

Веднъж да сте на различни настроения  hahaha hahaha

# 338

Вярно е това значи. Аз от петъка летя от щастие, Дорито от петъка мисли Дафинчето. На мен ми иде да разцелувам Йомер, въпреки отговора ДА и хванатата ръка, на Дорито й се стреля. Луда работа! Но е важно да има емоция, че иначе е скучно.  Grinning

# 339
Представяте ли си Кориша да е хванал Дафа за ръка и да я изведе на сцената нали е муза на фръцльо и нашата нали е бойна и да изръга Галоша от нея и тя да падне от сцената  Mr. Green и Кориша да тръгне да я спасява и така да се нарани   Joy  Joy Joy или пък друг вариант Дафа да отиде отпред пред тях и да продължи да ги аплодира и после да врътне шамар на Галоша   Mr. Green Ох, размечтах се  Joy

# 340
  • Perla
Скрит текст:
[/b]
[/quote]

А, що, аз също ги обичам скарани,ама малко скарани, защото са много забавни. но се нервя на Мерич, която все кара Дафинка да страда, пък оня Великолепни все се измъква по терлици! Да се надяваме, че тоя петък "сладкото му Дефне" ще му даде да се разбере, ще го направи сам да си говори  Mr. Green
В 41 серия има едни думи на Синан, които може да се окажат важни- предавам по памет- любовта е това - да обичаш и когато опознаеш тъмните страни на своя любим. Май на този етап всичките познават само светлите си страни. Да видим как ще се справят и с тъмните.

# 341
  • Perla
Представяте ли си Кориша да е хванал Дафа за ръка и да я изведе на сцената нали е муза на фръцльо и нашата нали е бойна и да изръга Галоша от нея и тя да падне от сцената  Mr. Green и Кориша да тръгне да я спасява и така да се нарани   Joy  Joy Joy или пък друг вариант Дафа да отиде отпред пред тях и да продължи да ги аплодира и после да врътне шамар на Галоша   Mr. Green Ох, размечтах се  Joy

Ди, скандалът май е станал след това, на партито. Нали бяха писали тогава, когато снимаха партито, че Елчин е била за много кратко там, значи ще участва малко. Пфуу, кога ще дойде тоя петък да видя Дафинка в действие!

# 342
Хаха Дидето какъв сценарии прасна Joy Joy  Мерич не е чак толко по такива бойни сцени  hahaha

Най- много Кориша да е изтърсил,че са перфектен тандем и е трябвало нея да вземе,а не кльощавелката и нашата набързо да го е овикала  hahaha

# 343
  • Perla
Значи па Йо ако искаш стреляй,бомбандирай или с танк мини Joy бана не  Mr. Green стига да не пострада зетя  Peace че тогава вече лошо  hahaha
Него нема закачате Joy друго каквото искате правете  hahaha
Виж сега, ако зетят е Борко, него няма да го пипам! Той ни требе за Елчо! Ще го пазим!

Скрит текст:
Хаха Дидето какъв сценарии прасна Joy Joy  Мерич не е чак толко по такива бойни сцени  hahaha
Най- много Кориша да е изтърсил,че са перфектен тандем и е трябвало нея да вземе,а не кльощавелката и нашата набързо да го е овикала hahaha

Това е възможност, ама май няма само да го овикала, ами и нещо да му е стоварила на главата  Joy

# 344
  • в подножието на планината
Наработих се... ooooh!

Аз знам какво е станало на дефилето... Mr. Green Дафа е оскубала Галоша...Ех, че  кеф... Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт