След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 730
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Мерич нали се опитва да е новаторка дали няма Йомер и Дефне да се оженят.
Кво му е новаторското на това  newsm78

# 421
Shocked Shocked Shocked
я какви сцени в дизито с което ни сравняваха горещите сцени ....нашите едва ли да ги видим така  Mr. Green

# 422
от бала с маски

# 423
Shocked Shocked Shocked
я какви сцени в дизито с което ни сравняваха горещите сцени ....нашите едва ли да ги видим така  Mr. Green

По-добре да не са в тяхното положение  Mr. Green Това не е сцена след дрънкане  hahaha hahaha Правят се на щастливо женени, а тепърва се влюбва в нея   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 424
# 425
Тетооо искам и един шоп с Николета Лозанова Joy Joy
Щом го набутаха и на Селенката хахаха

# 426
  • Още у мъглата ...
Аз днес съм си се навила да мисля позитивно Party Party Party, че ми се изпилиха нервичките тук 3-4 седмици  Whistling ooooh!
Опитвам се да правя игнор на избелената мърла ... да видим до кога де  Whistling Mr. Green

На партито, че е станала някаква патаклама с участието на Дефка и Йомко е ясно, че в тази патакалма те са доказали за пореден път колко се обичат, но и за пореден път колко са инати Naughty Peace
Затова след това са си сърдити, но както са сърдити, така и се следят с поглед, така и двамата искат да отидат, където ще ходят, заедно, а не да бягат един от друг Peace
Вярвам, че изненада ще се случи, каквато трябва да се случи Heart Eyes, защото в резюмето кават, че тази изненада ще ни разтопи, чак толкова да лъжат, че да го пишат, пък да не ни разтопи, не вярвам Grinning Peace
И най-накрая, но по важност май на първо място, е да стискам палци на Нерка да й се изпълни плана да бишне Гало #2gunfire и на Мерич да й се избистри акъла и наистина да я бишне с пожелание заедно с докторчето, дето ще си ходи в 42-ри епизод Naughty Peace

И те така, на ръба на острието си строя приказни кули в розови краски  Wink Grinning Party Party Party
Че да си пазя нервичките Laughing

Ренка Hug Heart Eyes Heart Eyes
Терка Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 427
  • Още у мъглата ...
Тетооо искам и един шоп с Николета Лозанова Joy Joy
Щом го набутаха и на Селенката хахаха

Ай стига па ти, не го давам Борко на тоз силикон Naughty ooooh! Mr. Green

# 428
Тете  Heart Eyes , ние за майтапа бе  Joy Joy Joy

# 429
  • Още у мъглата ...

Ааа, с Борко майтап не бива Naughty Mr. Green
Виж с Кито мой я спретна  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Верно, че мой да ми се замъгли погледа от двойна красота Mr. Green Twisted Evil, ма по мой да се жертвам Mr. Green Joy Joy Joy

# 430
  • Perla
Габи, че ще има изненада, съм сигурна този път, но че цял епизод ще има сръдни и това е сигурно. Нашите ще се карат ли, ще се сърдят ли, ще се целуват ли- а дано!, знаем, че се обичат. Проблемът си остава избелената. и ми се струва, че тоя път Нера ще удари на камък. Искам да греша и да я прати там, откъдето дойде. Одеве някой писа, че е най- добре Дефне да предупреди Нера за Галото и Нера ще се справи с нея. Обаче Дефне ще трябва да каже, че парите, дето ѝ даде, са от Галото и тогава пак гори.

# 431
  • По света и в нас.
Ама в 40 епизод никой не очакваше че Мерич ще ни изненада наистина с дрънкане,сега до петък ще сменим 1000пъти сценария  и пак няма д познаем. Mr. Green

# 432
  • Още у мъглата ...
Ама в 40 епизод никой не очакваше че Мерич ще ни изненада наистина с дрънкане,сега до петък ще сменим 1000пъти сценария  и пак няма д познаем. Mr. Green

Аааа, от фрага се знаеше за дрънкането Wink Laughing Party Party
И то 2 фрага, за ТВ-то и за нета Laughing Peace

Биби Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 433

Ааа, с Борко майтап не бива Naughty Mr. Green
Виж с Кито мой я спретна  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Верно, че мой да ми се замъгли погледа от двойна красота Mr. Green Twisted Evil, ма по мой да се жертвам Mr. Green Joy Joy Joy
Хаха защо така бе Тето Joy за Кита всички красиви жени,па за нашия урунгелите  hahaha
Ма за майтапа трябва да ги спретнеш  Joy Joy

# 434
  • По света и в нас.

Аааа, от фрага се знаеше за дрънкането Wink Laughing Party Party
Абе малко беше като да не повярваш, ато излезе истина. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт