Луцифер

• 91 243
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
Някой фен беше писал. И би трябвало да се е объркал нещо.

# 211
Интересен епизод. Особено завършека Simple Smile

# 212
  • Бургас
Ех, колко малко ми трябва-един  романтичен финал и получавам сърцетуп!  Two Hearts

# 213
3 епизода и после пак Май Laughing
Къде го видя това ? В сайта IMDb няма такова нещо. Според този сайт, няма да има такава почивка. Следващата серия е на 30 януари, а оттам нататък са през седмица до 20 март. За последните три серии още няма дати. Може би информацията, която си видяла е стара, защото първоначално трябваше да са 13 серии, но ги увеличиха на 22.

Дано да не са само три. И аз видях имдб сега и пише, че ще има още. Но аз видях в календара си и там наистина бяха само три епизода. Може би и тя е гледала някой календар  Laughing

# 214
Скрит текст:
Каква е тази мания да изкарват Божествата бисексуални......
В свръхестествено Бог, тук Луцифер.
Вярно е, че душите са безполови, но в тези два случая, целта е друга. Политическа.
Иначе серията - нищо особено. Ще я запомня само с пратката и онзи мистериозен човек. Дано да излезе нещо интересно от това.

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 03:02 от Paige

# 215
Чак днес намерих време да го гледам - забавен епизод  Blush
Скрит текст:
Според мен, конкретно в случая с Луцифер - спи и с мъже, тъй като по природа е прелъстител - сценаристите искат да кажат, че никой не може да му устои  Simple Smile А и действително - ангелите и боговете вероятно могат да приемат всякаква форма и съответно - да се пробват и с двата земни пола. Embarassed Има доста примери в митологиите, затова не ме изненадва особено във филмите и сериалите - Локи направо си се превръща в жена в скандинавските митове, а Аполон и Посейдон са открито бисексуални.
Но и мен ме дразни, като ми пробутват социални каузи в сериалите.
Нещо от този род е неблагодарността на Клои - няма значение, че убиецът на баща и е бил наказан от друг, а не от властите. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, че хората, които са го наказали (може би) не са по-добри (имам предвид руските мафиоти). Важното в случая е, че той е получил това, което е заслужил. Защо трябваше да ни натрапват западен морал - "само държавата може да наказва престъпниците и ако някой друг го направи, то това е лошо" (как ли пък не!)  Crossing Arms

# 216
странен епизод. наистина най-интересното е мистериозния човек.

# 217
странен епизод. наистина най-интересното е мистериозния човек.
Скрит текст:
Не ми се иска да изграждам хипотези, тъй като най-вероятно ще са грешни  Simple Smile Все пак, това в пратката бяха епруветки с кръв, нали? Едната беше счупена, а нещастникът, който ги беше откраднал, явно беше много болен - значи са били заразени с нещо. Ако следваме логиката на сериала, тайнствената личност сигурно ще да е нещо по-различно от обикновен човек - иначе защо го представят по този начин? Може да е някой от Конниците на Апокалипсиса - един от тях не носеше ли болести? Ако е така, не разбирам защо той ще се нуждае от помощта на контрабандисти, но този сериал си е малко особен... Ако трябваше да позная кой ще е следващият ангел (или свръхестествено същество), който ще се появи, щях да кажа, че ще е ангелът на смъртта -  споменаха я няколко пъти. Но Луци каза, че е сестра, а не брат, така че отпада. А и тя едва ли си служи с такива средства.

# 218
Нека страхът от "The Moonlighting curse" започне сега Laughing

# 219
  • София
Е, как нищо не се е случило, Луци и Клоуи се целунаха за сефте мисля.  Rolling Eyes

# 220
Какво?! Shocked

# 221
  • София
Ами, в края на епизода, на плажа се целунаха.  Rolling Eyes

# 222
След такава велика реч. Когато спреш да преследваш късмета той си идва излезе Laughing

# 223
Хм, аз пък не одобрявам такива връзки - дори да оставим настрана това, че той е Принцът на Ада. Тя ще старее, той ще си остане вечно млад - няма бъдеще в такова нещо...

# 224
Хм, аз пък не одобрявам такива връзки - дори да оставим настрана това, че той е Принцът на Ада. Тя ще старее, той ще си остане вечно млад - няма бъдеще в такова нещо...

E как бе. Просто ще я направи Кралица на Ада  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт