Луцифер

• 91 241
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
Страхотен епизод
Скрит текст:
Много ми хареса как двамата взаимно се защитиха. Само не разбрах историята около Клоуи каква е тя в крайна сметка?

# 196
Скрит текст:
Аменадел е направил "магия" по заръка на Господ, за да могат бездетните и родители да имат дете. Според него това е част от мащабен план и Клои е предназначена за Луцифер - не е ясно какво точно цели Бог, но доколкото се досещам за начина на мислене на американски режисьор, който работи в голяма телевизия, сигурно ще да е нещо банално и като цяло - добронамерено.
Уточнявам, за да не се засегне някой (заради думата "американски" - споменах я просто защото при тях положението със сериалите и телевизиите е много специфично) - ако телевизията е кабелна (като СиДабълю, СайФай и т.н), сюжетът може да поеме в неподозирани посоки - обикновено се стига до някаква мрачна драма или задънена улица; ако е кабелна и амбициозна/скъпарска (като НВО, Старз и др.), почти със сигурност сюжетът ще съдържа нещо изненадващо, брутално и отчайващо (т.е. модерно и "новаторско"  Wink ). Големите телевизии (Фокс, АВС и т.н.) се стремят да привлекат огромна публика и затова са колкото се може по-стерилни и конформистки настроени (или иначе казано - гледат да не ядосат никого). Затова, Бог не може да се окаже съвсем лош, дори и да има трески за дялкане Simple Smile 

# 197
Страхотен епизод
Скрит текст:
Много ми хареса как двамата взаимно се защитиха. Само не разбрах историята около Клоуи каква е тя в крайна сметка?

Скрит текст:
Амендийл благословил родителите на Клои. Били бездетни. Затова Клои е специална. И затова Люси покрай нея е смъртен. Но не си обяснявам с какво е специална, какви са целите на Бог.

Някой ако има предположения да споделя.

# 198
Очевидно Бог има гранд план и очевидно Бог знае, че Луци ще се озове на Земята. Много преди това да се случи.
А майката с "тя е ключът" има сериозни намерения да я използва за връщане.

# 199
И аз мисля, че майката е в основата на всичко.
Не ми харесва накъде тръгват нещата с Клоуи.

# 200
Е, накъде да тръгват. Ще се вземат с Луцифер накрая и ще полетят заедно за Сребърния град.

# 201
  • София
Много интересни последни два епизода. Сериала се развива много добре и ми става все по-любим.  bowuu
маминка ме дразни адски много, надявам се в следващия сезон да не и гледам мазната физиономия.  #2gunfire

# 202
 И на мен не ми харесва накъде тръгват нещата. Нормалната развръзка беше Майката да убие Клоуи, Луцифер да я прати в ада и Бог да я възкреси.
Скрит текст:
Сега трябва да я отвличат, тя да види Рая, Луцифер да ходи да се бие с Майка си и Аменадил, пак да я наказва, да връща Клоуи, драми когато тя разбере, че е Дявола.... ще го обърнат на семейна мелодрама

# 203
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Наваксах с втория сезон. Ауу!

Скрит текст:

# 204
Да напомня, че на 17-ти ще имаме епизод.

# 205
3 епизода и после пак Май Laughing

# 206
Е, това е пълна излагация  ooooh!

# 207
Много е тъпо това 😐

# 208
Това съм го пропуснала.
Наистина е тъпо, защо го разпокъсват така?

# 209
3 епизода и после пак Май Laughing
Къде го видя това ? В сайта IMDb няма такова нещо. Според този сайт, няма да има такава почивка. Следващата серия е на 30 януари, а оттам нататък са през седмица до 20 март. За последните три серии още няма дати. Може би информацията, която си видяла е стара, защото първоначално трябваше да са 13 серии, но ги увеличиха на 22.

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 13:17 от Paige

Общи условия

Активация на акаунт