Луцифер

• 91 232
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Гледах. Ужасен финал. Голяма гадина е майка му.
И сега големият въпрос е - "Ще натисне ли бутона или не?"

# 181
Гледах. Ужасен финал. Голяма гадина е майка му.
И сега големият въпрос е - "Ще натисне ли бутона или не?"
Вероятно не, сигурно Аменадил или Мейз ще се намесят  Simple Smile

# 182
Луци ще се намеси, почти съм сигурна.
А може и да го натисне и след това Той да я върне....
Много сериали гледам. Laughing

# 183
Еее, много гаден край! Сега ще го мисля до понеделник.  Mr. Green

Не вярвам Мама да успее в пъкления си замисъл.

# 184
 Според мен е очевидно че ще я разкрият синовете й. и ще последва наказание за маминка.
ЕДва ли ще я видим  в следващия сезон.

# 185
Да, съгласна съм, че мама ще бъде върната в Ада на края на сезона. Клои може и да умре но със сигурност ще бъде възкресена.  Simple Smile

# 186
Краят наистина беше гаден. Дано в следващ сезон я няма, но пък каква ще е интригата тогава?  Mr. Green

А за Клоуи-ако умре; 100% ще я възкресят. Хубаво ще е да дойде и някой нов женски персонаж и в нея да се влюби Луцифер.

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 21:44 от Arizona_85

# 187
  • The point of no return
Май само не мен не ми хареса чак толкова епизодът. Не мисля, че Клои ще умре, все пак е главна и по-скоро вървим към това да я съберат с Луси  Crazy

Хубаво ще е дапдойде и някой нов женски персонаж и в нея да се влюби Луцифер.
Да, не би било лошо.  Peace

# 188
Доста хора не искат Клоуи и Лицифер да се събират, но мисля че са много хубава двойка има химия между тях.  Grinning

# 189
Ако трябва да са двойка, ще си паснат, но поне според мен, точно химията липсва,затова и ми се иска нов женски персонаж.

# 190
 И според мен са хубава двойка, но Луци трябва да спре да се държи като тийнейджър и да почне поне малко да и има доверие.

Иначе има доста намеци че ще се съберат -Елла подхвърли"да си взимат една стая", а Дан каза на майката на Луцифер, че "един мъж харесва бившата му жена, но не е сигурен дали е взаимно". ОСвен това наскоро Дан питаше Клоуи дали не рефнува Луцифер от Ела, така  че явно рано или късно ще се съберат.

# 191
Най-после изгледах серията - тази седмица със закъснение, заради големия кросоувър на сериалите на ДиСи (дадох им предимство)  Simple Smile
Много интересна серия, отговори на въпроса за Клои - за малко да си помисля, че Аменадел е истинският баща  Laughing
Скрит текст:
Мама се сдържа - може пък да оцелее за следващия сезон?

# 192
  • Бургас
Ох, при мен се получи точно обратното!  Confused Явно се пренавих от превюто на епизода и нямах търпение да го пуснат. Изгледах го още във Вторник с руски дублаж  Rolling Eyes , за да си спестя чакането. Но останах разочарована. Всичко ми се стори някак презахаросано. Иначе Мейз и докторката са ми любимки, и винаги им се радвам!

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 15:53 от lady Koup

# 193
Епизода е с приповдигнат тон, защото това е есенният финал - т.е. известно време няма да има серии (това се отнася и за всички други текущи сериали, които се дават седмица за седмица в Щатите). Или трябваше да убият Клои и да я съживят, или да измислят някаква друга драма - нещо голямо и важно, което да задържи интереса на зрителите...

# 194
  • The point of no return
Докторката и на мен ми е любимка. Peace
Хубава беше серията.
Скрит текст:
Разплетоха мистерията около Клои. А Мама веднаха отиде в другата крайност, ще видим какво ново ще измисли.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт