Луцифер

• 90 444
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Това не е минисериал - има 20 епизода на сезон.
На мен Мейз ми харесва повече от Клои - инспекторката е красива, но веждите и изглеждат странно, все едно са татуирани.
Поправка - 13, все пак това си е сезон; минсериал е "Шерлок", където са по 3-4 на година.

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 10:27 от Petia Ivailova

# 106
 Новите доситета Х са десетина епизода, а Титаник - Кръви и стомана е къ м 12 пък ги водят минисериали. Затова съм решил, че и Луцифер, попаад в тази графа, за  8 епизода да го правим на въпрос.Пък и има сериали като касъл - първият сезон 10 епизода, вторият и останалите - по 23-24 епизода. Това сега сериал ли е или минисериал?

Идеята ми беше, че в този жанр сценаристите събират двама души - най-често намръщена инспекторка и консултант - сътрудник, който се прави на шуг (Менталист, Касъл, Луцифер) постепенно те се сближават и накрая стигаем до секса и сватбата. Подобен модел имаме и в Кости. сега, дали сериала ще свърши със стватбата зависи вееч от самия сериал, но някак си аз не си представям Клоуи и  луцифер да се разхождат  в Ада и той да и показва "работата си" като един вид екскурзовод. Въпреки че съм гледал в далечното минало и сериали на подобна тематика с паднали ангели.

П.С. негърса трудна ще харесам,  мулатка още повече, а тази къдрава коса - съвсем.
ще я мина и ще я подмина.

Лорън Джърман поне има нещо момичешко в нея, особено като си навие косата на кок. не съм й гледал миглите, защото то жените си русуват лицата както поискат, но има тип "кукленско" лице, малко ми напомня на Денис Ричардс в по-младите й години.
Освен това има чудесни мимики - като почне да я нервира Луцифер и тя стои на едно място, потропва с крак, гледа към небесата и повдига вежда е много сладка.

Двамата са чудесна двойка - тя сериозна, той  - шут. Много ми напомнят на Менталист - крадецът на мисли.

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 10:48 от Джон Сняг

# 107
Не мигли, а вежди Simple Smile Миглите на Клои не ми правят никакво впечатление - нито положително, нито отрицателно.  Мейз не е с къдрава коса.
Скрит текст:
Сериал с няколко сезона, дори сезоните да са по 12-13 епизода не е мини сериал. Минисериалите са или еднократно събитие (т.е. десетина епизода завършват историята и няма следващи сезони) или няколко години по 3-4 епизода.

П.п. И на мен някои етноси ми изглеждат грозни, без да имам предразсъдъци към тях - например индийците - гледах няколко индийски сериала, но с изключение на две-три актриси (и двама-трима актьори), всички ми изглеждат грозни. Особено Авика Гор - толкова отблъскващо лице, а всички повтарят колко е красива ... И преди някой да започне да ми обяснява, че аз съм по-грозна от нея (какъвто по принцип е навикът на по-тъпите фенки), уточнявам, че абсолютно всички жени около нейната възраст, които виждам по улиците, ми изглеждат по-хубави от тази "красавица" ))

Скрит текст:

Не ми давайте пример с някакви нагласени снимки - гледала съм я достатъчно много, за да разбера, че това е обичайният и вид.

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 11:17 от Petia Ivailova

# 108
 така като я гледам на снимката има букли, не й е съвсем права косата . с тази леко кафеникава кожа  и с тези букли трудно може да ме впечатли.
За Лорън Джърман както казах комбинацията между  хубавото й лице и добрите й мимики ме печели, не гледам детайли като това с какво червило е, какви обици има или какви са й веждите - това само жени могат да гледат. Аз на един артист като му гледам очите гледам дали са сини като езера или черни като маслини, а веждите му малко ме интересуват.
не знаех тази разлика между сериалите и минисериалите. благодаря за информацията. Шерлок съм гледал сериите една след другат, не знаех че е сниман толкова време.

П.С. не искам да се обявявам за растит - "жълтокотжите" - японки, китайки - по ги харесвам, обича това кино латиноамериканките - също (нищо че са циганки -има доста красавици сред тях. ) дори и чистите негърки мога да ги преглътна макар и по- трудно. Но точно тези мулаткит с кафеникав отетънк много ме дразнят. А от индиийките и мен много ме дразнят много са ми еднакви всичките.

наистина не е красавица Авика Гор. чак грозна не е, но е безлична някак- такива индийски жени сигурно са няколко стотитин милиона. Joy

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 11:34 от Джон Сняг

# 109
МаксиТанче, мерси за напомнянето.  Hug

# 110
Новият епизод е страхотен. Може би един от най-силните, ако не най-силния досега!

# 111
Още не съм гледала - щом е толкова добър, ще си го пусна още довечера  Grinning  Днес имах време само за един сериал и предпочетох Супергърл - нещо хич не ми харесват последните два епизода - мисля да спра да го гледам и да си намеря нещо друго! Искрено се надявам Луцифер да продължи да бъде интересен и да вдигне малко нивото.
Сезонът е удължен с 9 епизода (награда за добър рейтинг) - вместо 13 ще бъде 22  Simple Smile

# 112
О, супер, по-късно ще гледам и аз.

# 113
  • The point of no return
Новият епизод е страхотен. Може би един от най-силните, ако не най-силния досега!
Peace Определено съм на същото мнение! Много ми хареса епизодът. Уникална игра на Том Елис и на Лорън Джърман  Peace  Луси трябва по-честичко да ни радва на пианото!

# 114
Страхотен епизод, наистина!

# 115
Да. Най-добрия досега.

# 116
 кой епизод гледате. АЗ сега съм изгледал 5 епизод на втори сезон през Clubs.bg

# 117
кой епизод гледате. АЗ сега съм изгледал 5 епизод на втори сезон през Clubs.bg
В Замунда ги има до 6-ти еп.Всеки понеделник излизат не е чак нещо фрапиращо 6-ти еп,но е по-добър от предишните

# 118
Наистина е най-добрият от сезона. Дано да продължат в този тон.
Скрит текст:
Истинските лица ми се видяха малко по-различни, в сравнение с първи сезон... Сега психиатърката или ще получи инфаркт, или ще се самоубеди, че е луда...

# 119
Дървото Мейз направи физиономия висш пилотаж в актьорството.

Общи условия

Активация на акаунт