Ин витро център Стефанов - тема 3

• 43 502
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
еха vermutche ти защо не спиш Simple Smile бързо да ти дойде номера и успех!  Hug

Ами аз съм в чужбина и е 2 часа назад от БГ, затова не спинкам Wink А до мен има няма 1700 номера, няма да дойдат скоро хахах, но да си призная, чета Ви с интерес. Стискам палци на всяка  Peace Praynig Hug

Лелее keks4e1234 не ти завиждам, колко време ще пиеш лекарства. Аз имам проблем с пиенето на хапчета, по принцип ги схрусквам за да изпия нещо, и като гледам поне 3 месеца ще пия моите които са 5-6 на ден Sad Аз подадох ноември, надявам се септември октомври да ми се обадят за заповед
Лек ден на всички дами  newsm10

# 61
Благодаря, за пожеланието  Hug Дано се размърдат по-бързо номерата, да изкараш едно много хубаво лято и на есен заредена с настроение и позитивизъм да започнете и успех на финала! За спането, реших, че те е хванало безсънието, защото ние с etaa будувахме по цели нощи от вълнение  Laughing

# 62
Ами то лошо няма да се вълнувате стига да успявате да се заредите за другия ден. Аз се бях побъркаЛа от вълнение когато карах шофьорски курс, буквално се побъркх по темата, та незнам как ще е като се почнат процедурите на есен  newsm78

# 63
Аз винаги и за всичко се вълнувам и не мога да спя.Преди две години карах курса за мотори и макар,че съм активен шофьор отдавна,нямах никакъв проблем с мотора пак не можех да спя и отидох на изпита изцедена за сън.Така беше и със стимулацията,кога спях кога не.Толкова искам да не преживявам нещата,но не ми се получава.

# 64
Здравейте,милички!
Имам едно питане,бяхме се разбрали с док този цикъл да пуснем изследванията,ама като видях как вървят номерата ги отложих ме за другия,та въпросът мие ако започна витамините и противозачатъчните на 1-вия ден от цикъла а на 2-5 ден от него пусна изследванията  лекарствата ще повлиаятли по някакъв начин на резултатите?(надявам се да сте ме разбрали)
keks4e1234 ,кой номер сте?

# 65
Няма проблем аз така си ги пиех и се изследвахме.Не се притеснявай.Дано по бързо си вземете заповедите момичета.

# 66
 etaa  сега да не се развълнуваш с нас за номерата Wink давай напред с емоциите, ние да се вълнуваме с вас и да се подготвяме за всичко предстоящо.  Peace Божее нямам търпение да стигна до пухкав финал, пък и 2 пухчета няма да откажа  Hug

# 67
  • Стара Загора
Имате стиснати палци и от мен! И аз се вълнувам с вас.
Аз чакам да ми дойде и да почна с хапчетата, вече съм ги накупила.
И за да ми е още по трудно, мъжа ми внезапно остана без работа Cry
Обаче явно е трудно, за да е по-сладко.

# 68
Добро утро Simple Smile Как са момичетат след транфер? Време е да завалят положителнитр тестове.

# 69
Ох пет дни остават още, хем искам още утре да пусна тест, хем ме е толкова страх, че ако може никога да не го пускам...

# 70
Добро утро момичета.Радвате ме много с подкрепата си.Миронче не се притеснявай и това ще се нареди.ММ толкова често е без работа,голям зор е ама нещата се нареждат някакси.Дано имате късмета по скоро да започне работа.Бананче нямам търпение да дойде другия понеделник да разбера има ли нещо в мен.Засега само лежа и се моля да се е получило.

# 71
Споменавате ме и ето ме.. Laughing
Преполовихте времето до теста, така че скоро ще разберем. Стискам силно палци.
Успех на всички, които скоро ще стартират, а на тези, които чакат фонда - търпение.

# 72
Успех на всички момичета, които чакат резултати. Всеки ден ви чета и стискам палци за тлъсти ЧХГ. Надявам се и аз след няколко месеца да се наредя на опашката. Мислете позитивно.

# 73
  • Стара Загора
Като стана дума за позитивно мислене, аз нали съм по духовната тематика Laughing, та в книгите които чета се говори за метода на визуализацията , т.е ако искаме нещо да стане, трябва често да си го представяме и то в подробности. Затова често си мислете как виждате  EFP как сте  preggo как бутате количката Simple Smile
Знам ,че е много лесно на приказки, обикновено човек се притеснява и мисли за евентуалното зло , което може да му се случи. А това което мислим , изпращаме мислено  към вселената и то се връща върху нас.
Айде, успех с визуализацията!

# 74
Аз съм пробвала, но нещо не се справям, но то се иска постоянство. А аз визуализирам 2-3 дни и чакам чудо, но то пък не става и айде пак ме налегнат черни мисли. Общо взето се лутам от моменти на пълно отчаяние после ме обвзема надежда и вяра и така.

Общи условия

Активация на акаунт