Ин витро център Стефанов - тема 3

• 43 497
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • Сливен
Аз витамините ги пих няма и месец преди да започнем,противозачатъчни не съм пила,но при мен просто много бързо се случиха нещата.Първи преглед на 23 февруари, 11 април трансфер.

# 46
Аз пия витамините от януари, но очаквах по - рано заповедта, а тя пък закъсня. Този цикъл ще започна пак противозачатъчните, но този път ясмин, че с жангито не се разбрахме нещо.

# 47
С доки се разбрахме като останат около 1000 бройки от фонда до моя, да започна витамини и противозачатъчни  (жангии), което означава че около 3 месеца ще ги пия.

# 48
еха vermutche ти защо не спиш Simple Smile бързо да ти дойде номера и успех!  Hug

# 49
  • Сливен
Сали,как си?

# 50
Сали сигурно е на разходка, каза, че и камъни да валят в неделя - излиза. Laughing

# 51
И аз нямам търпение да излезна на слънчице,сванах се от лежане и тая неизвестност дали се е получило направо ще ме побърка.Оказа се най-тежката емоционално част от цялата процедура.

# 52
  • Сливен
Etta,радвам се на те "чуя",добре ли си физически. Това с лежането ,напълно те разбирам.Мен вече дупето ме боли.

# 53
Изпитвам една тежест в корема,боли ме ту единия,ту другия яйчник.Но сигурно е от стимулацията.Но много ме изнервя неивестността.

# 54
  • Сливен
И мен така ме боляха до вчера яйчниците. Аз явно съм някакъв темерут,защото съм си наложила да не мисля какъв ще е резултата и ще си направя теста на 14 ден.

# 55
Благородно ти завиждам.Аз на моменти съм спокойна,на моменти само това мисля.Може би допринася и факта,че не мога да мръдна навън и съвсем откачам.Но и аз ще го правя тогава.Няма нужда от излишни тестове по рано.

# 56
  • Сливен
Момичета знам колко е тежко това чакане но няма начин.Колкото и да се разсейвате то това ви е само в главата.Успех ви желая и аз тука два дена не ме свърта съм притеснена поне нямам толкова силна постоянна болка само от време на време.И при уриниране намаля болката но е има.

# 57
Вермутче, и ние така се разбрахме с док. като останат 1000 номера да отида. Отидохме февруари, направихме всички изследвания, почнах витамините и ощее ги пия. Като гледам заповедта ще излезе най-рано юли, а август излизат в отпуск, мога да започна най-рано септември. Тогава пак ще се наложи да се правят изследванията и т.н. И така тези 1000 номера се оказаха още 5-6 месеца.

# 58
Каква разходка му дръпнах, аз мъжа и кучето  animal037 те двамата се дърпат един друг, аз като директор покрай тях, обаче от слънцето такава енергия придобивам, та чак на лудос ме избива...хвърлих се да готвя спанак, после не ме стърпя и зачистих и накрая както се очакваше ме заболя и корема, та сега пак лежа... ама ако не съм направила някоя беля, съм доволна от днешния ден  tooth

# 59
Sal добре си оползитворила прекрасния ден.Много се радвам.Аз още гледам слънцето през прозореца.

Общи условия

Активация на акаунт