Ин витро център Стефанов - тема 3

• 43 649
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Добри са бананче  обадиха ми си в петък е трансфера на пети ден дано всичко мине добре

# 631
Ееее, супер!  Wink

# 632
Здравейте момичета.Честито на всички бременни и искрено пожелавам на всички който са тръгнали по трънливия път успех и скоро да гушкат свойте рожби.Нова съм от много време чета ,но вече се престраших да пиша.Ние сме с мъжки фактор пациенти сме на док.Стефанов от 3 години,до преди една година нямаше проблем при нито един от двамата и чакахме нещата да се случат от самосебе си.Но уви вече сме с мъжки фактор,подадохме документи за фонда и мм пие добавки да видим дали ще се пооправят нещата за инсе или направо ин витро.Записвам се да следя темата пожелавам на всички успех  Peaceбих се радвала да помогна с каквото мога както и вие на мен Grinning

# 633
Добре дошла и късмет. Ще се наредят нещата. Ще газим в трънака и ще го преминем с успех ( и вяра) Wink Чудно ми е как сега се установи мъжкия фактор. Пусти проблеми бе Боже!! Как никнат като гъби  Crossing Arms

# 634
Благодаря Vermudche.Открихме го преди 5 месеца.Когато започнахме опитите  аз бях на 25  и не бързахме.След една година направихме спермограма при др.Даскалова-перфекна.Решихме да търсим проблема при мен.Започнах да ходя при др.Стефанов в стара загора(имаше кабинет,клиниката още не съществуваше)и започнахме тръби-проходими,хормони-в норми,овулация-има и така отхвърлихме всичко.Ние решихме да си дадем време млади сме щом  няма проблем явно не оцелваме  момента.И така още една година през която ходих при стефанов и бяхме говорили за инсе,но ние не бързахме,мъжа ми не искаше и да чуе щом сме нямали проблем щяло да стане по естествения начин.И така до началото на тази година отидох при Стефанов (за инсе) пуснахме нова спер и оп мъжки фактор с доста лоши показатели  .Така ме хвана яд че-сме чакали толкова #Cussing outКаза ни направо ин витро днес подадохме документите за фонда и мм пие добавки за да пооправим показателите малко,дай боже да станат  за инсе.И така.Радвам се че ви има и няма да вървя сама по този път защото толкова притеснения и безсънни нощи Sad

# 635
Ох и ние не бързахме, мислехме че не уцелва ме момента.  То не бе вирене на антени, то чудо хах. Сега ще почна на лято 28 а мъжо ми 37. Много ми е интересно съкращението "мм" което много от вас ползват за мъж, приятел, партньор Wink

# 636
Не, бяхме за инсе,но като разбрахме че е зле положението с спермограта,направихме и другите изследвания и направо подадодхме документите за фонда.А през това време ако,се подобрят нещата след лечението на мм ще пробваме с инсе докато чакаме заповедта PeaceМоже пък да стане. PeaceВие vermudche на какъв етап сте?

# 637
  • Стара Загора
Хаха , Вермудче, и аз отначало доста се чудих с тези съкращения - ММ, ПКЯ , ЯР, даже ги гугвах.  Laughing

# 638
Аз пак идвам с нов въпрос. На рецептата пише, че противозачатъчните се пият 21 дни, почива се 7 дни и пак се започват.  Втората опаковка от 2 ден на цикъла ли да ги започна или като минат 7 дни?

# 639
Кексче втората опаковка се почва след 7 дневна почивка.          Мери успех ти желая.

# 640
Благодаря, Ета!

# 641
  • Стара Загора
Stz2, ,разясни ми малко повече вашия случай. При Даскалова имахте перфектна спермограма и за 1 година нещата са се влошили драстично? Това ми е странното, освен ако твоя мъж не е боледувал нещо, защо пък така да се влоши, толкова бързо newsm78

# 642
Мерси етта

# 643
Stz2, ,разясни ми малко повече вашия случай. При Даскалова имахте перфектна спермограма и за 1 година нещата са се влошили драстично? Това ми е странното, освен ако твоя мъж не е боледувал нещо, защо пък така да се влоши, толкова бързо newsm78
Миронче и ние имахме прилична спермограма от Селена, а нещата реално са зле, потвърдено е със СГ от Надежда и Стефанов, а и липсата на резултат е показателен.

# 644
Аз пак идвам с нов въпрос. На рецептата пише, че противозачатъчните се пият 21 дни, почива се 7 дни и пак се започват.  Втората опаковка от 2 ден на цикъла ли да ги започна или като минат 7 дни?

Кексче, зависи кога сте планували и колко месеца ще ги пиеш. Аз ги пих два месеца, след първия почивка 7 дни и пак сначале. През тази почивка ми дойде нещо като цикъл  Mr. Green, гадно, черно, ръждиво, малко... и втория месец ми каза да не ги спирам с почивка 7 дни, а направо да почвам втора опаковка. От тази втората съм изпила сигурно 7-8.. 10 макс. Сега ми седи недоизпита  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт