Ин витро център Стефанов - тема 3

• 43 622
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Ами на 9 ще си взема заповедта и на 14 имам час, тогава ще решим сега или септември ще започнем.

# 646
Ами на 9 ще си взема заповедта и на 14 имам час, тогава ще решим сега или септември ще започнем.
Значи, ако не ти е дошло 21-то хапче до 14-ти го попитай  на консултацията Simple Smile . Ако преди това ти дойде датата (т.е. 21-то хапче) ги спираш за седем дни и после почваш втора опаковка. Но уточнете, кога ще е началото на стимулацията и сметнете дали ще пиеш трета опаковка и до кога, без прекъсване както се получи при мен. Да не да останеш без хапчета  Grinning. Все пак се пият горе долу по едно и също време на деня.

# 647
Много ви благодаря, момичета! Какво щях да правя без вас! Hug newsm76

# 648
Момичета кажете някой хотел близо до клиниката че не сме от града и не ни е познат да не се въртим

# 649
Мери ние останахме в хотел Калина,защото е най-близо до клиниката.Цената 35 лв.Не е кой-знае какво,но е чисто и тихо.

# 650
Meronche,нашият случай е следния.От три години правим опити ,след една година неуспехи,решихме да търсим проблема.От тогава ходя при др.Стефанов в кабинета му в Стара Загора.Той ни посъветва да направим спермограма при Даскалова.Направихме я беше добре малко занижени показатели ,но в нормата диагнозата:нормо....Доктора каза,че е добре и почнахме да търсим проблема в мен.И така още няколко месеца-нищо не излезе.Водихме се с неизяснен стерилитет.И така решихме да си дадем още време(бяхме млади) и си мислехме ,че щом и при двамата всичко е ок просто не уцелваме момента.И така през това време опитвахме  и говорихме за инсе,но мъжът ми не искаше и чуе(щом нямало проблем щяло да стане по нормален начин)И така до началото на тази година направихме нова спермограма и резултатите бяха зле.Доктора се ококори като ги видя.Неможахме да повярваме за около година и половина нещата драстично се бяха влошили.Моят мъж работи в рудника и там средата е много вредна(не-е боледувал,но му правиха операция  на разширени вени на единия крак) може от това да е от упойката,или от лекарствата който пиеше за кратко.Док каза ,че може да е от вредната среда в рудника виждал много такива случаи за драстично влушаване за кратко време.И така сега сме на добавки и чакаме след 3 месеца да видим какво ще стане,

# 651
Ах тия мъже все си мислят,че ще се получи от само себе си.И моя е същия като каза,че бил сигурен,че ще се получи от само себе си,само да съм била спокойна и да съм си гледала живота и не щеше да чуе за доктори.А сега е толкова благодарен на доктора и така се радва.Преди няколко години не дойде на първичен преглед в предишната клиника.Ядосах се и за второто посещение му казах,че аз отивам на ин витро и ако не дойде с мен ще си платя за донор.Тръгна на секундата хи хи.След неуспехите и грубите грешки на докторите в предишната клиника аз се страхувах да започна отново,а той съвсем не щеше и да чуе за нови опити.И отново загубено време в напразно чакане да се случи по естествен път.Добре,че като казах кандидатстваме по фонда не посмя да се опъне и добре,че аз съм малко опърничава,иначе и до ден днешен можех да си го моля моя принц и да не иска.А сме си били за доктор.И ето ни вече аз на 37 и половина,той на почти 41.Но зависи много и от доктора и екипа му.В предишната клиника не му даваха никаква информация,докато съм на пункция,единия път ми спукаха кръвоносен съд и всички други жени са излезли само аз не,питал какво става никаква информация.Като се показах беше блед като платно.Втори път се случи подобна случка пак никаква информация.Докато сега го усетих,че идва спокоен при доктора.Дано поне сега всичко да е наред с бременността ми.Бананче на какъв етап си вече?

# 652
Момичета в момента пия лекарствата преди процедурата,тези 8-те ,който се пият 21 дни и после 7 почивка, и вагиналните от 1-2 ден на цикъла. Та въпроса ми е ,понеже минаха 6 дни а все още имам зацапване,може ли да е от лекарствата, и дали може вече да си поставя вагиналните?Само да спомена ,че този цикъ л ми беше адски болезнен,страшни болки долу в дясно ,и имах чувство че ще припадна,никога до сега не ми се е случвало,може да съм имала киста и аз не знам какво е било,да не е  пък от това сега да ми зацапва.Чак в понеделник имам час при Стефанов.

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 18:18 от megisp

# 653
Etaa здраво си го изплащала твоя мъж(за донора)хихихи Mr. Greenама то понякога трябват крайни мерки!Честито,радвам се че сте успели,пожелавам ти лека бременност,а на всички останали момичета успех и не губете кураж PeaceНие тепърва започваме и съм обнадеждена и като виждам всички тук през какво са минали ми вдъхвате още повече кураж Grinning

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 16:50 от stz2

# 654
Благодаря ти.Разбира се,че ще си обнадеждена.Още си млада,а и сте попаднали на добър доктор.Дано скоро всички да се похвалите с положителен резултат.

# 655
Момичета в момента пия лекарствата преди процедурата,тези 8-те ,който се пият 21 дни и после 7 почивка, и вагиналните от 1-2 ден на цикъла. Та въпроса ми е ,понеже минаха 6 дни а все още имам зацапване,може ли да е от лекарствата, и дали може вече да си поставя вагиналните?Само да спомена ,че този цикъ л ми беше адски болезнен,страшни болки долу в дясно ,и имах чувство че ще припадна,никога до сега не ми се е случвало,може да съм имала киста и аз не знам какво е било,да не е  пък от това сега да ми зацапва.Чак в понеделник имам час при Стефанов.
Кои 8 лекарства пиеш 21 дни и 7 почиваш  newsm78 ....така се пият само противозачатъчните, а вагиналните глобули се слагат след края на цикъла 5 вечери....

# 656
  • Сливен
Момичета здравейте аз искам да ви споделя как се надразних на доктора разбирам че е натоварен и малкото почивка за него е ценна но все пак можеше да отдели 3 мин от времето си да не говоря че вината да се стигне до операцията е в голяма степен негова но тоца е друга тема.Да отидох без час но нямаше никакви пациенти беше празно.След мен дойде бремена женичка без час и тя но мн разстроена понеже ФМ показала нещо и тя искаше да говори с него.Момичето от информация влезе в кабинета на доктора и излезе и каза на бремената да се върне след 1 час еми извинявам се жената беше с насълзени очи притеснена нищо не му пречеше да е приеме един час да държиш бременна под напрежение еми не го одобрих.А на мене "може ли с доктора да се чуете по.телефонна".Еми аз пък ако исках да говоря с него по телефона щях да му звънна.Мн се ядосах.Както и да е във всички клиники има гафове  ин витрото стана за жалост доста печеливш бизнес.

# 657
Кои 8 лекарства пиеш 21 дни и 7 почиваш  newsm78 ....така се пият само противозачатъчните, а вагиналните глобули се слагат след края на цикъла 5 вечери....

жанги,метфогама,оксибио,селен,витамин Е,метафолик,актив мама и вагиналните лактажин.

# 658
Меги както ти написа Салилинда - Жангии се пие 21 дни със 7 почивка, после пак 21 дни. Лактажин е след цикъла за 5 дни. Всички други са по 1 на ден като Метфогама е 2 пъти по половинка.

# 659
Ох, Вермудче и аз като теб. И на мен ми е много притеснено, когато трябва да звъня  по телефона, но както беше написал някой "Да са останали квартални гинеколози, тогава нямаше да ги безпокой никой." Аз си знаех, че станели навалица, ще се получи промяна в отношението, то няма начин. Момичета, пожелавам на вас и на себе си, да  се измъкнем скоро от там с най- хубавият резултат! Hug

Общи условия

Активация на акаунт