Ин витро център Стефанов - тема 3

• 43 620
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Да, това е най-доброто решение. Джаста праста минаваме по пътеката, връщаме се от там трима или четирима в къщи и забравяме! Хих дай Боже. Аз си мечтая да станем четирима май  newsm78

# 661
Fair, обади ли му се после? Тъпо наистина...

# 662
  • Сливен
Fair, обади ли му се после? Тъпо наистина...
Да обадих му се но ме хвана яд че нямаше никой нямаше да му отнемем двете с другото момиче повече от 15 мин.Аз не мисля че трябва да изпитваме притеснение че висим пред кабинетите на докторите все пак те от нас пациентите си изкарват заплатите.Жалко е че като стане навалицата както пише кексчето отношението се променя,нядявам се поне качеството на работата не се промени както стана в клиника Надежда.

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 21:30 от fair wind_82

# 663
Да, наистина с многото пациенти и отношението и работата се променя.Дано съумеят да се съхранят.
Иначе как си, Fair? Възстанови ли се вече ? Имате ли план?

# 664
  • Сливен
Да, наистина с многото пациенти и отношението и работата се променя.Дано съумеят да се съхранят.
Иначе как си, Fair? Възстанови ли се вече ? Имате ли план?
Ами още се оправям именно заради това бях в Ст Загора имах час за доктор Стоянов и затова и отидох до клиниката да говорим очи в очи със Стефанов.Казват че въпреки че имам оплаквания всичко е наред.Нямала съм сраствания въпреки двете операций.Само и най странното както каза доктор Стоянов уретерите са ми по нагоре от обичайното.И може би  това е причината при перитонита да се стигне до прекъсване на уретерите.А моя план е почивка и другата година опит.Нямам сили искам да си почина от всичко това знам времето тече но здравето е по важно.Минах през три операций.Много нерви.

# 665
Да, права си - здравето е най - важно. Почини си хубаво тази година!

# 666
Момичета да се отчета след днешния преглед ми беше казано,че най вероятно не се е получило защото лигавицата ми била презряла.На последното ми изследване съм била с висок прогестерон.

# 667
Меги както ти написа Салилинда - Жангии се пие 21 дни със 7 почивка, после пак 21 дни. Лактажин е след цикъла за 5 дни. Всички други са по 1 на ден като Метфогама е 2 пъти по половинка.

На мен това ми е напълно ясно как и по колко да ги пия,за друго питах.За това зацапване което имам дали мога да започна с вагиналните в този случай?!

# 668
Според мен организмът се нагажда (ако това ти е първия месец на прием) мисля че трябва да ги поставяш. Изчакай съветите на другите. Аз още не съм ги почвала. Извинявай за дето не разбрах точно въпроса ти  Heart Eyes Във Фейсбук имаше дама която не беше видяла че Метфогама се пие 2 пъти по половинка (аз също щях да се подведа че е така, ако не бях прочела тук че на много им е трудно да го чупят на две)
 bouquet bouquet bouquet

# 669
Според мен организмът се нагажда (ако това ти е първия месец на прием) мисля че трябва да ги поставяш. Изчакай съветите на другите. Аз още не съм ги почвала. Извинявай за дето не разбрах точно въпроса ти  Heart Eyes Във Фейсбук имаше дама която не беше видяла че Метфогама се пие 2 пъти по половинка (аз също щях да се подведа че е така, ако не бях прочела тук че на много им е трудно да го чупят на две)
 bouquet bouquet bouquet

Няма проблем Simple SmileДа за първи път ги пия,просто ме притеснява това зацапване дали е от лекарствата както пише в списъка с тях,или да не би да съм имала киста или нещо друго ,защото адски болки бяха този цикъл,никога до сега не ми се е случвало .

# 670
То нали пишеше че е възможно леко зацапване в рецептата от Стефанов. Явно докато се нагоди организма и така става. Аз никога не съм пила противозачатъчни. Peace

# 671
Момичета в момента пия лекарствата преди процедурата,тези 8-те ,който се пият 21 дни и после 7 почивка, и вагиналните от 1-2 ден на цикъла.

Megi хайде си прочети пак въпроса и ми кажи, как да те разбере правилно човек и как да ти отговори правилно....по написаното не личи и да ти е напълно ясно как ги пиеш, то като видях какво си написала и се притесних не за зацапването, а за това че пиеш всички лекарства по 21 дни, а вагиналните започваш от 1-2 ден на цикъла....Затова, моля те формулирай по- точно въпросите, за да можем да сме полезни, а не да не сме те разбрали!
vermudche ти е отговорила. Успех ти желая!

# 672
Сладкишче, доколкото знам като е презряла лигавицата има възможност да се отложи трансфера за следващ месец. Това объждахте ли го? Ама пък от друга страна Кристи каза, че май и тя е била с презряла лигавица, но пък резултата е положителен...

# 673
Момичета в момента пия лекарствата преди процедурата,тези 8-те ,който се пият 21 дни и после 7 почивка, и вагиналните от 1-2 ден на цикъла.

Megi хайде си прочети пак въпроса и ми кажи, как да те разбере правилно човек и как да ти отговори правилно....по написаното не личи и да ти е напълно ясно как ги пиеш, то като видях какво си написала и се притесних не за зацапването, а за това че пиеш всички лекарства по 21 дни, а вагиналните започваш от 1-2 ден на цикъла....Затова, моля те формулирай по- точно въпросите, за да можем да сме полезни, а не да не сме те разбрали!
vermudche ти е отговорила. Успех ти желая!

Така,явно съм го написала объркващо понеже писах от тел и бързах.Жанги го почнах на 2 ден от цикъла,както и всички други изброени.Вагиналните все още не съм, понеже имам още зацапване което продължава вече 3 ден след като ми свърши цикъла.Сега вече дано да стане ясно.

# 674
Щом имаш зацапване, не слагай вагиналните!

Общи условия

Активация на акаунт