Ин витро център Стефанов - тема 3

• 43 594
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Megi стимулацията сигурно ще я започвате от следващия цикъл. За това спокойно остави глобулите за тогава, или ако искаш и този месец да ги слагаш изчакай да спре зацапването. Аз ги слагах само пет дни при старта на процедурата.

# 676
  • Стара Загора
Замислих се над коментара на Fair. И мен това ме притеснява , че понеже доктора е добър, пациентките стават много, графика затлачва, започват да дават часове за след месец и половина. Т.е нищо не можеш да планираш . Разбирам ,че и доктора е човек, това го разбирам. Но тази клиника има ужасно неудобно работно време, мисля че няма проблем поне изследвания да правят в събота. Затова аз почнах да пускам изследвания в друга клиника, понеже все трябва да моля за отпуска за едно боцване. Аз работя в друг  град и пътувам , буквално съм тичала до клиниката да ги хвана в 5 ч.
Включвам и елемента на професионалното изгаряне , не е лесно да работиш с хора. В клиника персонала е любезен , дано да се съхранят така.
Дано в бъдеще да се открият повече такива клиники, да имаме избор, да не късаме нерви в чакане и висене пред кабинети. Броя на проблемните двойки постоянно нараства.

# 677
Megi стимулацията сигурно ще я започвате от следващия цикъл. За това спокойно остави глобулите за тогава, или ако искаш и този месец да ги слагаш изчакай да спре зацапването. Аз ги слагах само пет дни при старта на процедурата.

Благодаря HugМисля след малко да се обадя в клиниката и да ги попитам,притеснението ми е че незнам сега това зацапване от какво може да е,от лекарствата или от нещо друго,понеже както писах и преди това ,имах адски болки,пребледняване и чувство, че ще припадна, когато ми дойде цикъла.Надявам се да съм нямала нещо сериозно,киста или нещо друго.Вече нямам търпение да идва понеделник, и да види какво се случва с мен.Успех на всички ни,нека Бог да е с нас Hug bouquet Hug

# 678
Меги, аз откакто пия Жанги/вече месец/ не е спряло да ми зацапва нито ден. Точно както го описваш ти - тъмно кафяво, ръждиво. На прегледа д-р Стефанов каза, че всичко ми е наред. Така че може и при теб да е от това.

# 679
Меги, аз откакто пия Жанги/вече месец/ не е спряло да ми зацапва нито ден. Точно както го описваш ти - тъмно кафяво, ръждиво. На прегледа д-р Стефанов каза, че всичко ми е наред. Така че може и при теб да е от това.

Дано да е така Simple SmileСтой едно много тъмно като черно.А ти при това положение постави ли си вагиналните?!

# 680
Не съм слагала вагиналните, то не спира да тече, даже на моменти леко се усилва. Аз между другото по негово предписание Жангито го пия без прекъсване.

# 681
Не съм слагала вагиналните, то не спира да тече, даже на моменти леко се усилва. Аз между другото по негово предписание Жангито го пия без прекъсване.

Ужас SadАми щом е така, защо изобщо ги изписва newsm78

# 682
Меги, всеки организъм е различен,аз не съм имала зацапвания, но пък ми беше мн лошо от противозачатъчните. И да не ги слагаш тия лактобацили, не е фатално според мен.

# 683
Е то не при всички го има този проблем. Противозачатъчните ги изписват преди процедура, за да се изчистят яйчниците, ако има задържани фоликули например. Аз и на предното инвитро пих противозачатъчни, само че бях в друга клиника, бяха някакви други, не ги помня какви и нямах такова зацапване. Явно си зависи от организма как приема различните лекарства.

# 684
Е то не при всички го има този проблем. Противозачатъчните ги изписват преди процедура, за да се изчистят яйчниците, ако има задържани фоликули например. Аз и на предното инвитро пих противозачатъчни, само че бях в друга клиника, бяха някакви други, не ги помня какви и нямах такова зацапване. Явно си зависи от организма как приема различните лекарства.

И аз досега съм нямала проблем с други противозъчатъчни,но може и да не е от тях, а от нещо друго,недай си боже де.Яд ме е, че вече ги купих,а може и да не ги ползвам ,ако не спре да ми зацапва Cry

# 685
Ами на мен не ми ги смени с други. Даже като му казах за зацапването въобще не ме отрази и изобщо не ми е ясно утре как ще ми взима материал за цитонамазка.

# 686
Ами на мен не ми ги смени с други. Даже като му казах за зацапването въобще не ме отрази и изобщо не ми е ясно утре как ще ми взима материал за цитонамазка.

Дано да няма проблем като ти зацапва и на теб,за цитонамазка,иначе как ще ти вземе материал, ако постоянно имаш зацапване.Нищо не ми е ясно,дано всичко е наред ,и да е наясно какво прави.Аз след първият опит в Селена,вече нямам доверие на никой,имам чувството че всички са бизнесмени и гледат само парите,дано Стефанов опровергае очакванията ми. Praynig Praynig Praynig

# 687
  • Стара Загора
Меги,  и преди беше споменала за Селена, ако не ти е проблем , ще споделиш ли какво е станало. Знам ,че там инвитро излиза към 10 000лв и е прехвалена клиника, аз от кратък личен опит нямам добро впечатление.

# 688
Аз също ще ви разкажа за моят неуспех в селена и даване на 10 000 за нищо.
Отивам на пункция слагат ми упойка събуждам се и ми заявяват нямаш фоликули спукали са се няма ги и ме пуснаха да си ходя по живо по здраво и си платих всичко като поп за тяхна грешка,че не са изчислили правилно кога да ми извадят фоликулите.

# 689
Аз също ще ви разкажа за моят неуспех в селена и даване на 10 000 за нищо.
Отивам на пункция слагат ми упойка събуждам се и ми заявяват нямаш фоликули спукали са се няма ги и ме пуснаха да си ходя по живо по здраво и си платих всичко като поп за тяхна грешка,че не са изчислили правилно кога да ми извадят фоликулите.
Не искам да ги защитавам, Сладкишче, ама ти сигурна ли си, че без да искаш не си спукала фоликутите? Имам предвид да си вдигнала тежко, да си извършвала някаква физическа дейност, която да е натоварила коремната мускулатура, ако щеш и стълби много да си качвала, ходила много пеш, недай си боже хоро или танци да си практикувала...  Или пък да си подранила с последния хормон за финалното узряване на яйцеклетките (при мен беше овитрел) ?
И все пак не са ли те гледали на ехографа преди самата пункция да видят как са, що са - има ли ги няма ли ги?

Общи условия

Активация на акаунт