Ин витро център Стефанов - тема 3

• 43 591
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Меги,  и преди беше споменала за Селена, ако не ти е проблем , ще споделиш ли какво е станало. Знам ,че там инвитро излиза към 10 000лв и е прехвалена клиника, аз от кратък личен опит нямам добро впечатление.

Какво ли не стана там,дълга и широка е.Дда,доста пари хвърлихме.Ами Ставрев просто стой там, като касиер и нищо повече.Гледате единствено като голям банкомат.Питаш го нещо едвам ти отговаря,трябва с ченгел да му дърпаш думите.Питаш го нещо ,а той те буда тактично към вратата, и нищо както трябва не ти обяснява.Макар че бях при него,нито пункцията нито ин витрото ми прави той ,и слава богу де,заместника му Нанчен ли какъв беше там, процедира с мен,понеже този изобщо го нямаше когато трябва.Три месеца ме трови с едни и същи лекарства ,но по малко по различна схема,която нямаше нищо общо с лечението ми.Става въпрос за лигавицата ми, която беше доста тънка,и накрая се заех аз,четох доста по темата и разбрах,че на доста момичета им е помогнала виаграта и сенстра.И един ден отидох и му казах,искам да ми предпишете тези неща,явно от вашите схеми нищо не става ,и само време и пари на вятъра,и той най нагло ми казва,че и той изписвал тези неща ,но незнайно защо на мен не ги изписал.След това забременях ,и в началото на 2 месец прокървих доста силно и с адски болки,и понеже съм преживяла един спонтанен аборт се уплаших,защото болките бяха същите.Звъня му азп и му казвам какво да правя,каза да си взема витамин С от 1000 и да пия докато ми спре кървенето,да ама не спира.Пак му звъня и му казвам ,че така няма да стане ами къде да отивам в Ст. Загора,че ми е по наблизко или в Селена,и той, ами какво ще ти помогнат там, идвай тук.Отивам аз пращаме в патологично,правят ми изследвания и ми слагат система за която по късно разбирам пак от нета,че е само болкоуспокояващо и кръвоспиращо нищо за задържане.Идва дежурният и казва,че не ми е направил ехография а ме е приел,и така човека ме заведе в това състояние от 3 етаж пеша до 1 етаж през едни дълги коридори до ехографа,както и да е.Погледна ме, и видяхме че бебчето е там ,и чух и сърчицето.След три дни ме изписват и вечерта получавам същите адски болки и кървене,едвам дочаквам да стане 7 часа за да му се обадя.Знъня му и той знаете ли какво ми казва,а бе пак ли си ти, и аз ами да пак съм аз.Идвай пак,и пак същото система и нищо повече.Да спомена ,че седмицата в която бях там нито веднъж не дойде.Трябваше да се моля на дежурните лекари да ме видят на ехограф,и накрая ми стана много тежко и се развиках, няма ли кой да ме погледне на един ехограв вече.Аз продължавам да кървя и да ме боли,накрая като се развиках сестрата доведе дежурния с ехографа,видя ме, бебчето пак там,сърчицето си му тупка ,а аз яки болки и кървене.И му казвам,няма ли да ми дадете нещо за задържане ,за болките и т.н ,какво става никой ли не знае какво да направи.А той мълчи и незнае какво да ми каже.Каза на сестрата да ми бие нещо си непомня вече какво ,ьи в момента в което ми го би рязко се отпуснах,зави ми се свят и веднага усетих как абортирам там на леглото.Не можех да мръдна,бях дрогирана.Само почувствах как ми се стрича огромна вълна кръв по краката.Те вече излязоха ,и не ги вълнуваше нищо.След час отидох до тоалетната ,и бебчето ми изпада ,и всичко свърши.Цяла нощ съм плакала,на сутринта идва синът му на визитация и му казвам какво ми се е случило,мълчание както винаги.Развиках му се,и му казах незабавно да извика баща си.Обади му се по тел ,и онзи казал да се кача при него,погледнаме на ехографа и ми заяви,че вече нищо не се виждало,добър ден.Как да се види като всичко замина още вечерта.Попитах го защо нито веднъж не дойде да ме погледне,мълчание както винаги.Ммного съжалявал,но имаш още замразени нали, и аз му казвам нали информацията за мен,и тази която съм дала е пред вас на компютъра, какво ме питате.После от няма и къде,ами поне разбрахме,че може да забременяваш ,и тогава вече не издържах.А бе господине му викам ,вие подигравате ли се смен,та на мен това ми е 3 бременост,всички документи са при вас,отделно уж гледате към монитора с профила ми и всички документации,може ли такава наглост и безхаберие.Разплаках се и си тръгнах.От тогава до преди тази пролет,аз бях изпаднала в тежка депресия,само плачех и си стоях в къщи,никъде не излизах, нито разговарях с някой.Едвам си стъпих на краката.За вас може да ви се стори лиговщина,но за мен си беше един страшен ад.Това е всичко!

# 691
Потресена съм от безхаберието на тези лекари. Направо са си играли с твоя и живота на бебето. Незнам в такива случаи не може ли в бърза помощ където живееш са те приемат за задържане нещо? То хем да се усъмниш (ко ше те правят там ела при нас), хем да се довериш (защото е доктор запознат с историята ти). Незнам какво да кажа, то и без това ти е било достатъчно трудно и тежко. Прегръщам те и адмирации за силата  Hug

# 692
Настоявайте винаги за преглед преди пункция.Мен така при Стаменов отказаха да ме прегледат и накрая като излезнах от упойка всички доктори се направиха на луди,че никой от тях не ми в правил пункцията.Направо бях в шах и с цялата си наглост ме питаха кой ми я я направил.Аз откъде да знам кой е бил като съм под упойка.Обаче се оказа,че са викнали мъжа ми да даде материал.Влезнах при Персенска и хъката мъката с три зора отрони,че са изкарали един фоликул.На въпроса ми защо не ме прегледаха като настоявах,че по тяхна вина от три вадят един ме гледа като тъпунгер,още повече че един се вади без упойка.При Стефанов направих уговорката,че няма да легна на масата без преглед.Но в деня на пункцията и той ми отказа преглед,защото съм била с 6 фоликула и не можело всички да са се пукнали.Но тоя път се впънах като магаре на лед и не дадох да ми бият упойка без преглед преди това.Даже доктора ми каза,че съм Тома неверни.Но аз му казах,че няма място за сърдене и парен каша духа.На трансфера бях с една жена,която също е била на пункция с 6 фоликула и след като се събужда доктора й казва,че не е извадил нито един фоликул всички са се били пукнали.Един преглед преди това би спестил упойката и парите за пункцията.

# 693
Потресена съм от безхаберието на тези лекари. Направо са си играли с твоя и живота на бебето. Незнам в такива случаи не може ли в бърза помощ където живееш са те приемат за задържане нещо? То хем да се усъмниш (ко ше те правят там ела при нас), хем да се довериш (защото е доктор запознат с историята ти). Незнам какво да кажа, то и без това ти е било достатъчно трудно и тежко. Прегръщам те и адмирации за силата  Hug

Забравих да допълня,че когато го попитах защо така се получава,отговара беше "ами бременост ,какво да ти кажа".Когато отидохме при Стефанов миналата година за консултация,и да го попитаме дали ще ни поеме второто ин витро,му разказахме случая,и човека буквално се хвана за главата-Уж вика са скъпа клиника,не ти ли взеха проба от зародиша, изследвания,имуновин вливаха ли ти,и аз ами как смятате,нищо ама нищичко, просто всичко беше да ни вземат парите,и да се отчетат, че има бременност ,успеваемоста им да расте, и това е.Затова в България трябва да стане както и в чужбина,ин витро клиниките да отчитат успеваемост само при живо родено бебе,в никакъв друг случай,да ама ,това естествено няма да стане най вероятно.

# 694
Добре,че съм изчакала във времето и съм чела нонстоп за доктори,че мои познати все Селена ми хвалеха.Приятелки на майка ми също.Но не посмях да ида там.

# 695
  • Стара Загора
Меги, в никакъв случай не мисля ,че като си изпаднала в депресия, си проявила слаб характер. Напротив възхищавам ти се ,че намираш сила да продължиш. То,честно да ти кажа и на мен понякога ми се иска да се затворя и да не виждам никого .
Такива случаи не трябва да се премълчават , а да се говори за тях. Утре ще го направи на друго момиче, ами може и да я умори. Просто се учудвам колко некадърни лекари има , а всъщност са супер рекламирани. Преди време във връзка с  друг мой здравословен проблем ,  се смаях от нагли и безскрупулни доктори. Слава Богу, аз благодарение на форумите попаднах на истински доктор и проблема се реши!Ако вярвах само на реклама по телевизията, щях да си намеря майстора.

# 696
Меги, в никакъв случай не мисля ,че като си изпаднала в депресия, си проявила слаб характер. Напротив възхищавам ти се ,че намираш сила да продължиш. То,честно да ти кажа и на мен понякога ми се иска да се затворя и да не виждам никого .
Такива случаи не трябва да се премълчават , а да се говори за тях. Утре ще го направи на друго момиче, ами може и да я умори. Просто се учудвам колко некадърни лекари има , а всъщност са супер рекламирани. Преди време във връзка с  друг мой здравословен проблем ,  се смаях от нагли и безскрупулни доктори. Слава Богу, аз благодарение на форумите попаднах на истински доктор и проблема се реши!Ако вярвах само на реклама по телевизията, щях да си намеря майстора.

Винаги,ама винаги когато някой ,някъде ,попита за тази клиника,веднага му отговарям да бяга от там ,ама с мръсна газ.Не искам да спестявам на никой ,нищо за това какво се случва там,за да не се получи същото като с мен.Дано Стефанов да си остане човек,да ни помогне на всички нас,и да даде всичко от себе си, за да сбъдне мечтите ни.А най вече ,дано Бог е с нас.Това си пожелавам Praynig

# 697
Лелеее, изобщо не ми е хрумвало на първото инвитро да искам преглед преди пункция. Обаче това, което е написала Etaa, направо ме шокира. Как така нито един, нали преди това по време на стимулацията гледат на ехограф, броят, мерят. Etaa, ти имаш предвид че си настоявала за преглед непосредствено преди пункцията ли, в смисъл в деня преди да влезеш за пункция?

# 698
  • Стара Загора
С моя мъж сме спорили точно за това, той като типичен мъж си мисли ,че колкото по-скъпа е клиниката и като удариш парите на масата -и хоп , ще стане. Колко съм му обяснявала ,че няма връзка между пари и професионално отношение.
Преди време като си избирах клиника, много ми харесаха отзивите за Малинов . Кадърен екип, бързо действат, човешко отношение , успеваемост. Ама моя като им видя олющеното фоайе и се размрънка. Виж Селена го впечатлила с разкош, пък му направиха баш там невярна спермограма.

# 699
С моя мъж сме спорили точно за това, той като типичен мъж си мисли ,че колкото по-скъпа е клиниката и като удариш парите на масата -и хоп , ще стане. Колко съм му обяснявала ,че няма връзка между пари и професионално отношение.
Преди време като си избирах клиника, много ми харесаха отзивите за Малинов . Кадърен екип, бързо действат, човешко отношение , успеваемост. Ама моя като им видя олющеното фоайе и се размрънка. Виж Селена го впечатлила с разкош, пък му направиха баш там невярна спермограма.

Неееее,аз не съм я избрала ,защото е по скъпа и луксозна,а затова че там успеваемоста е била най висока,после четох,че Ставрев бил там светилото, а и понеже е най близко до нашият град решихме да е там,да ама не ,не отцелихме правилната клиника за съжаление Sad,

# 700
  • Стара Загора
На трансфера бях с една жена,която също е била на пункция с 6 фоликула и след като се събужда доктора й казва,че не е извадил нито един фоликул всички са се били пукнали.
Този гаф при Стефанов ли е станал?
И наистина защо не преглеждат преди пункция, все пак то  си е пълна упойка, нещо като лека операция, пари - и накрая .... съжаляваме. Фоликулите се пукнали.  Twisted Evil

# 701
Аз си мисля, че е именно заради пари. Ако видят предварително, че нямаш фоликули, не би трябвало да има и пункция, пък тя струва пари. Но аз направо не искам да повярвам, че стават подобни гафове, така се надявам на този опит тук при Стефанов.

# 702
  • Сливен
Момичето за което пише Etta e моя съученичка,с която се засякохме при Стефанов,стимулацията ни беше по едно и също време.Това се пукането на фоликулите е било януари ако не се лъжа и тогава са направили инсеминация, но нищо не се получи.Април прави ин витро,пак отрицателен тест,ходи тази седмица на преглед,първо че я претупал,второ нямал и намерение да я прегледа на ехографа,а тя е поискала.Аз утре съм на преглед след неуспешно ин витро и ще видим как ще се държи.Не искам да се настройвам,но явно и той започва да става като повечето репродуктивни специалисти,дано да греша.

# 703
  • Стара Загора
Аз утре съм на преглед след неуспешно ин витро и ще видим как ще се държи.Не искам да се настройвам,но явно и той започва да става като повечето репродуктивни специалисти,дано да греша.
Стискам ти палци.
Преди време ходих на прегледи при доктор Мира Христова в Ния Мед -Стара Загора. Там преди две години гръмко обявиха ,че стават филиал на клиника Малинов. Оказа се ,че това няма нищо общо с действителността. Но всеки път като ходих при нея, ме преглеждаше  на ехограх,броеше фоликулчета,  веднъж имах  задържан фоликул, изписа противозачатъчни. Може би някой ще каже ,че ми е взимала парите за прегледа, ама поне знаех какво става с мен. Вече два пъти ходя при Стефанов и няма преглед , все отлагаме за по-нататък. Дано да не се промени като човек , представям си и на него какво му е на главата. Ама и ние сме в доста деликатна ситуация, изнервени, отчаяни. И ние се нуждаем от мило отношение и коректно най-вече.

# 704
Simple Smile Отдавна не му достига персонал и време на Стефанов, за обема пациети, кито се трупат при него. Но той си знае най-добре... Ние можем само да избираме да сме или не сме при него.
Аз ще пробвам още веднъж при него, но ако не се получи отново, може и да сменя клиниката...

Общи условия

Активация на акаунт