Ин витро център Стефанов - тема 3

• 43 581
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
След като изчетох всичко, реших че ще направя опита септември, явно докторът е изморен вече, а когато човек е изморен започва да греши повече. За пореден път ви благодаря за помощта и съжалявам много за потърпевшите от грешките му.

# 706
Тази практика с липса на преглед май е навсякъде и според мен е порочна. А за клиниката - изведнъж се напълни с пациенти и работата зацикли, но да не забравят, че както изведнъж се е напълнила, така изведнъж може да се изпразни и без това вече конкуренцията е голяма....Може би трябва да започне да си обучава още един лекар, почти всички клиники имат повече от един лекар, то физически е невъзможно да се справиш.
Аз ако исках конвейр, щях да ида в София.

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 16:07 от bananarama

# 707
  • Сливен
в нашия регион няма друга и за това така се напълни изведнъж,при един от прегледите имаше едно семейство чак от Кърджали за рутинните изследвания,да не ходили в София.На мен като град и транспорт ми е много удобно,затова и не тръгнахме за София,въпреки че една приятелка ме навиваше за д-р Лилия Димитрова.Утре сме първи в 9 часа,надявам се да е отпочинал и да ни обърне нужното внимание.Иначе второто ин витро и ние го мислим да е септември или октомври.

# 708
  • Стара Загора
Права си Бананче, трябва да има поне двама лекари. Ако единия отсъства , другия да поема нещата. Който има предпочитания - ще чака. Предполагам проблема се състой в това ,че ако бъден обучен млад колега / което отнема време, средства, семинари и не знам какво още/  този колега като се изучи , може да се отдели и направи собствена клиника. Т.е да стане конкуренция. Кой не иска да работи за себе си?
Но малкото на брой инвитро специалисти в БГ ме учудва. Има клиентела колкото щеш, платено е . Може би е трудно да се събере екипа и техниката е много скъпа. Може би разсъждавам като лаик, ама това си мисля.

# 709
Ние сме от Горна Оряховица и ходим при него, защото мъжа ми го избра от препоръки на много приятели. Много бях притеснена на първия преглед, но след прегледа останах очарована от него - обесняваше, беше мил и т.н. тепърва ще видим как ще се развият нещата с процедури и срещи хих. Ако всичко е Ок и ни дадат заповедта септемви се надявам и ние в края на месеца, началото на октомври да започнем.  Все ще се засечем с някоя от вас  Peace

# 710
  • Сливен
със сигурност техниката е скъпа,аз като чета в големите клиники какво обработване на яйцеклетки,сперматозоиди и ембриони се прави за да се увеличи шанса за здраво бебе,а при Стефанов само едно ИКСИ.Предполагам,че ще се развива с течение на времето,но много от нас нямат време да чакат и искат нормално отношение сега.
Аз не бих казала,че ми е обяснявал,още на първия преглед ме скастри защо съм била чакала,на колко години съм била,ми то си е  лично моя работа защо така са се случили нещата.Както нееднократно писах аз не съм съм била на преглед повече от 10 мин,за мен това не е достатъчно.

# 711
Е събрахме се добър отбор. Hug

# 712
Миронче, не са малко специалистите, виж колко много клиники има по списъка на ЦАР. А и това да сме си сами е български манталитет - навсякъде по света добрия бизнес е с много съдружници, големи адвокатски дружества, големи болници, компании, една птичка пролет не прави, както се казва. Ето Надежда защо са номер 1 , защото покриват всичко от първоначални изследвания до раждането.

# 713
Някой може ли да ми каже, това момиче, което мисля, че се казва Яница и обикновено е в стаята с д-р Стефанов, каква е в клиниката? Акушерка? Утре трябва да се срещна с нея, а ми беше неудобно да питам. Не че е толкова важно, просто да знам,  Simple Smile

# 714
  • Сливен
на мен ми я представи като сътрудничка,при Стефанов мисля,че няма акушерка

# 715
Някой може ли да ми каже, това момиче, което мисля, че се казва Яница и обикновено е в стаята с д-р Стефанов, каква е в клиниката? Акушерка? Утре трябва да се срещна с нея, а ми беше неудобно да питам. Не че е толкова важно, просто да знам,  Simple Smile
Биолог

# 716
в нашия регион няма друга и за това така се напълни изведнъж,при един от прегледите имаше едно семейство чак от Кърджали за рутинните изследвания,да не ходили в София.На мен като град и транспорт ми е много удобно,затова и не тръгнахме за София,въпреки че една приятелка ме навиваше за д-р Лилия Димитрова.Утре сме първи в 9 часа,надявам се да е отпочинал и да ни обърне нужното внимание.Иначе второто ин витро и ние го мислим да е септември или октомври.
КИРМ отвориха филиал в Бургас,  имат такъв и в Пловдив. Консултациите могата да се правят независимо в кой град, само си записваш час в дните, в които са обявени, че ще ходят специалистите в съответния град. Демек където ти е удобно там ходиш за консултации - Бургас, Пловдив, Плевен... Въпрос на време е да открият и ин витро клиника. Нищо чудно да е в Бургас...

# 717
  • Сливен

КИРМ отвориха филиал в Бургас,  имат такъв и в Пловдив. Консултациите могата да се правят независимо в кой град, само си записваш час в дните, в които са обявени, че ще ходят специалистите в съответния град. Демек където ти е удобно там ходиш за консултации - Бургас, Пловдив, Плевен... Въпрос на време е да открият и ин витро клиника. Нищо чудно да е в Бургас...
[/quote]
Съмняваме да е в Бургас понеже само като отваряха филиала имаше големи панайри заради ин витро центъра на Табакова и Николов.Но знае ли човек.И аз си мисля,че наистина доктора може да е изморен но да ни претупва извинявам се но аз няма да го позволя.Това не са малко пари.Все пак всяка от нас се лишава от нещо себе си и семейството си за да събере пари за процедурата.Ние не сме банки нито развъждаме пари ако имам финансова възможност няма да чакам от фонда една година за заповед и да си правя ин витрото в български клиники.Но така е в България!

# 718
Oesi точно за твоята съученичка говорех.С нея се засякох на моя трансфер и даже й казах следващия път да не допуска упойка без преглед.Аз помолих за преглед,беше събота но доктора каза нямало смисъл.Аз пак,той пак ми отказа.Даже и Наталия ми каза,че няма смисъл,защото са 6.Съблякох се,легнах на масата и не дадох ръката за упойка,докато доктора не ме прегледа.Но аз в Надежда на всичко се нагледах,та сега срам не срам си отстоявам своето.Но макар и един и уморен аз определено съм за Стефанов.Само като се сетя за докторите в Надежда,о не благодаря.Само лукс и много доктори.Там ми се обаждаха чак на трети ден след пункция,дотогава седях ни жива,ни умряла дали се е оплодило.А тук Наталия ми се обади още на другия ден рано сутрин при това беше неделя.А за регистатура нямам думи колко са внимателни.А в Надежда да се свържеш с регистратура си е цяло чудо,а да ти се обадят на кукуво лято.Иначе доктора и на мен Oesi ми каза да побързам още през 2014,но и аз много се забавих с тия задържани фоликули и в един момент не му повярвах,че може да ги имам с месеци,което си е в мой ущърб.

# 719
Момичета, не се настройвате така, ако нямате доверие на екипа, по-добре сменете клиниката. Позитивното мислене и спокойствието са основен спътник на успеха. Разбирасе, не трябва да сме като с капаци, трябва да следим и изискваме, качество на работа и отговорност, аз го разбирам, като да сме част от екипа за времето в което сме в процедура. Аз също на моменти забелязах, умора и разсеяност в доктора, но в такъв момент имах подготвена кратка ретроспекция на моя случай, за да го подсетя. Освен това, сама настоявах за прилагането на някой мерки, на база предишни опити, в който мога да кажа с ръка на сърце доктора се вслуша и уважи, за което съм му благодарна, защото повечето специалисти биха приели такива искания или с обида или с насмешка.

Общи условия

Активация на акаунт