Ин витро център Стефанов - тема 3

• 43 567
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Права си , Сали трябва ни доверие и положително мислене, то така или иначе положението в другите клиники май не е по - хубаво като ви слушам, а напротив.
На мен особено сега ми трябва малко вяра и оптимизъм, че нещо ми липсват. Няма ли някой да се похвали с положителен тест, та да разведри обстановката?

# 721
  • Казанлък
Здравейте момичета,утре е моята пункция и много се вълнувам.На прегледа във вторник имах около 20 фоликула и доктор Стефанов каза че всичко е чудесно и продължаваме напред.Между другото досега винаги е питал първо как се чувствам и след това хайде да те видя на ехографа.А тези от вас които са минали по пътя искам да попитам освен гладна,жадна,с нощница и чехли друго трябва ли ми.Като съм по фонда нещо трябва ли да плащам ?

# 722
  • Сливен
Не ме разбирайте погрешно нито съм за Надежда нито се настройвам негативно.Ядосана съм защото още като видя фоликула че расте и не се повлиява от противозач трябваше да го пунктира за да не се стига до таЗи операция която не е лапаро при която на втория ден си ве едно нищо не са ти правили.Особено се обидих и онзи ден когато отидох без час нищо не му пречеше да ме приеме беше празно в клиниката.Ще видя има време до другата година какво ще ми хрумне и не мисля че ние трябва да учим лекарите как да действат и какво да предяриемат все пак те са учили за това а ние само четем информация по.форумите.Не искам да обидя никой това си е лични мое мнение

# 723
Ралимам  аз също съм по фонда нищо не съм платила гладна жадна с нощничката  и това е аз като незнаех без нощница без чехли отидох успех ти желая

# 724
Някой трябва да направи нова тема.
Сали, Етта????? Да имаме вашия успех , дано!

# 725
  • Казанлък
Ралимам  аз също съм по фонда нищо не съм платила гладна жадна с нощничката  и това е аз като незнаех без нощница без чехли отидох успех ти желая
Благодаря ти. Wink

# 726
Не ме разбирайте погрешно нито съм за Надежда нито се настройвам негативно.Ядосана съм защото още като видя фоликула че расте и не се повлиява от противозач трябваше да го пунктира за да не се стига до таЗи операция която не е лапаро при която на втория ден си ве едно нищо не са ти правили.Особено се обидих и онзи ден когато отидох без час нищо не му пречеше да ме приеме беше празно в клиниката.Ще видя има време до другата година какво ще ми хрумне и не мисля че ние трябва да учим лекарите как да действат и какво да предяриемат все пак те са учили за това а ние само четем информация по.форумите.Не искам да обидя никой това си е лични мое мнение
fair права си и аз бих се обидила при тази ситуация, а за "ученето" аз не них го нарекла така, след четири опита имам претенции, че си познавам тялото, така както никой доктор не може да знае, все пак всеки организъм има строго индивидуални реакции и особенности...и при положение, че вече е проверено с проба-грешка в старата клиника, сега да си мълча ли? Тук не става въпрос за форуми, това е все едно да знаеш, че имаш алергия и всеки път да те тестват за всички възможни акергени, а ти да си мълчиш, че кихаш от прах....

Оле, вярно сме за нова тема, ама нека да е някои по напред от нас с etaa.....

# 727
  • Сливен
Рали, дано да ти си падне анестизиолога при който бях,мисля че се казваше Славов,бях толкова стесната че не му помня името,дано някое от момичетата да помогне.Много внимателен ,предлазполагащ и успокояващ.Стискам палци всичко да мине добре.Днес не ми е ден и сигурно за това съм звучала рязко.
Сали е напълно права,че трябва да имаме доверие на лекаря при който сме.Как си мила?

# 728
Ох, сега отворих темата за друга клиника, говорят си за същите неща. Laughing  Явно и ние сме много чувствителни и въобще ситуацията ни е много деликатна. Но все пак да не забравяме, че щом има толкова пациенти, явно има защо...
Hrisani, дали ни четеш да пуснеш пак тема?

# 729
Ралимам пожелавам ти успех утре и достатъчно оплодени.Аз бях по фонда и нищо не платих,освен изследвания и вливката,които не се поемат от фонда.

# 730
oesi благодаря ти  Hug добре съм ...ама от преглед на преглед живея, а дните многооо бавно минават, тепърва предстоят най-важните изследвания, дано всичко е наред и да ми се отпусне малко душичката...и не си била рязка, никой не е рязък...за това ,през коео минаваме сме си направо меки.

ралимам успех утре!

# 731
Рали, успех и от мен! Теб с какво те стимулираха и как се чувстваше? Аз ще съм с гонал , от декапептила нищо ми няма, дано и с гонала да е така.

# 732
  • Сливен
fair права си и аз бих се обидила при тази ситуация, а за "ученето" аз не них го нарекла така, след четири опита имам претенции, че си познавам тялото, така както никой доктор не може да знае, все пак всеки организъм има строго индивидуални реакции и особенности...и при положение, че вече е проверено с проба-грешка в старата клиника, сега да си мълча ли? Тук не става въпрос за форуми, това е все едно да знаеш, че имаш алергия и всеки път да те тестват за всички възможни акергени, а ти да си мълчиш, че кихаш от прах....

Оле, вярно сме за нова тема, ама нека да е някои по напред от нас с etaa.....
Не ми се спори на всички ви пожелавам успех и скоро да гушнете най-малко по едно юначе.Не се съмнявам във възможностите на доктора,но дано да продължава както беше в началото да обръща повече внимание на пациентите си и да има повече успехи.Нямам 4 опита като теб но и аз си познавам тялото и определено като реша да стартирам няма да ги пия тези противозачатъчни.Никога до сега не бях образувала задържани фоликули а да не говоря за кисти.

# 733
Fair добре си го решила това с противозачатъчните.Аз на първия преглед нищо ми нямаше и от противозачатъчните като стана тоя задържан фоликул та 6 месеца не се пукна.След една година като посетих доктора той сам ми каза да не ги пия,че при мен не действат добре.Но аз му предложих сама отново да пробвам пък каквото стане и хоп три задържани.Та пункцията не ми се размина.Явно организмите ни реагират така.

# 734
  • Казанлък
Рали, успех и от мен! Теб с какво те стимулираха и как се чувстваше? Аз ще съм с гонал , от декапептила нищо ми няма, дано и с гонала да е така.
25бр.decapeptyl,gonal f 8дена сутрин и вечер по 75.Чувствам се много добре,само корема ми е доста подут .Благодаря ви момичета за подкрепата.Страхотни сте.

Общи условия

Активация на акаунт