Искам да кажа ... (76)

• 90 315
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Била съм тъмно русо, по-скоро светло кестеняво, но не ми седи.

# 121
Добре, че почнахте с цветовете на косите, че вече ме сърби главата от въшките Crazy
Сериозно сега, наистина ме сърби и се притеснявам, че малкия ми е довлякъл някоя въшка от училището Thinking Не мога да го проверя щото не знам как изглеждат тия въшки.... А аз си се чеша все по-често....

# 122
Сега, като казахте въшки, онзи ден се видях с една дружка, тя с тъмна коса, гледам една хубава, лъскава. Питам какво си правила, а тя- мани, мани, въшлясахме и се спуках от маски с газ, маз и оцет.
Не знам дали е убила въшките, ама коста и беше разкош. Питах аз моята фризьорка, дали да се обгазя, тя писна - луда ли си ? Отиде боята, ще станеш като петниста- оранжево- червена хиена:))) Та отпадат маските за мен:)
В нашия град още не съм чула за въшки, аз съм лесна с боята ще ги изтрепя, ама децата.... Мими е със страшно гъста и вече дълга коса. Жаки е рехавка завалийката, а тайландския фризьор я довърши тотално. Сега е с пет косъма, моето не пречи да се кичи с корони, диадеми и други и да пита всеки срещнат дали е хубава принцеса:) Какво да кажат хората:))))

# 123
Аз докато нямах дете и много свободно време си правех тази маска всяка седмица Peace Ефективна е но, когато си постоянен. Само едни въшки е малко Joy

# 124
Добро утро!

Жаки, много ми харесва червеният цвят, много ти отива! Ама ти всякак си хубава Simple Smile !

И аз трябва да ходя да се боядисвам. Много ми дотегна това русото, май ще го изтърпя до края на лятото и ще мацам нещо друго...

# 125
Добро утро!
Цвети, успех с новата работа, пожелавам ти това да е твоето място.
Жаки, и тук да кажа, че изглеждаш прекрасно. Това червено ми е любимо. Аз обаче възприемам себе си само с тъмно кестеняво.
Тази нощ не можах да спя, МЦ ме изненада и за награда се наядох с козунак за закуска. Днес ще го пиша дъждовен за диетата.

# 126
Добро утро, Съни, и аз не мигнах, какво е това чудо не знам, всеки момент и аз чакам МЦ.
Благодаря за комплиментите bouquet
Ще трябва да пътуваме 300 км, коремът ме боли, ще е неприятно, но няма как. Поне времето е прекрасно:)

# 127
  • София
И ние днес ще пътуваме близо 300 км, но поне ще е разнообразие, въпреки работата, която ни чака.

Жаки, видях ти снимките в другата тема. С какъвто и цвят да ти е косата, даже с чувал на главата, пак ще си хубава.  Laughing  Hug Как да кажеш на бялото черно.

Аз така и не се престраших да си направим маска с мас, газ и оцет. Имам неприятни спомени от детството точно с тая маска, така че не искам да я прилагам върху детето си, че и върху моята глава отново. А и нали се обърнахме в иновациите в тази област, само дето още я чакам тая технология, дано след няколко дни да пристигне най-накрая.

# 128
  • Ямбол
Цвети, успех на новото място.

Снощи тук беше апокалипсис. Такъв порой се изля за 10 минути заедно със силен вятър, че сега терасите и прозорците ми са ужас. Добре, че не бях ги мила прозорците, само терасите. Отвори ми се работа за уикенда. Едва успях да спася една саксия. Излизам и вятърът ме връща обратно. Толкова силен, че не мога да си поема въздух.

# 129
  • София
Тонка, купих и аз това животинско мазило и ето това купих: http://www.afya-pharmacy.bg/productbg/5263. Aз като бях малка при всяко въшлясване имах рани от маската с газ. Явно майка ми не е била естетично настроена  Mr. Green
Down, честито, мнооого щастие ти желая нататък.
Цвети, успех на новата работа, дано това наистина се окаже твоето местенце.
Жаки, видях снимките, много си красива и цвета ти отива.

# 130
  • Sofia
Жаклин, красавице  Hug.И за мен цветът е малко силен,но пък ти седи прекрасно.

Голяма борба с вируса у нас  Twisted Evil. В понеделник вече се разпращаме по задачи,че ваканция плюс боледуване, ми се сториха безкрайни  Thinking. На "Чичо Дядко" вече му знам репликите,преди да си ги е помислил  hahaha.

Цвети, успех на новото място!  Peace

Вчера "избягах" от лазарета за няколко часа, добре ми се отразиха  Whistling.,а днес ще размърдам газелата в спортната зала Mr. Green.
Хладно ми се струва навън и ветровито. Напъплили са ни мравки вътре вкъщи  Shocked.Котката вместо да ги пъди, кротко си лежи и те я заобикалят  hahaha. Къщни неволи  ooooh!.

# 131
  • sofia
Ох, Гена, тоя дядко и компанията му ми е много неприятна и озвучаването едно дразнещо, няма шанс да не го чуеш. Моите снощи намериха някакви серии на Кро. Не знам дали си го спомняте това детско, но на тях им беше много интересно.

За мравките, по пътечката им ги проследи откъде идват и със спрей (райд имат за разни такива гадинки) напръскай ключовите им пътища.

# 132
Цвети, успех на новата работа!Дано да си доволна от колектив и заплата!

Даун, моме, честито! Дано се наредят нещата с образа на хоризонта!

# 133
Благодаря ви за пожеланията, момичета. Много сте мили. Simple Smile
Обедна почивка съм и влязох да ви видя малко. Алечка, твоето русо добре се е получило, поноси го още малко. При мен желаният цвят ще отнеме година, и почнаха да ме хващат нервите. Неделята ще се правя шоколадова.
Сутринта измръзнах. Crossing Arms С връхна дреха бях, но съжалих, че не си облякох якето. Гаден вятър духаше. А сега грейна слънце и е приятно.

# 134
Страшно променливо време - за часове температурите варират с по 10 градуса. Човек трябва да излиза облечен като лук и да се отлюспва поетапно.

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 14:24 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт