Искам да кажа ... (76)

• 90 298
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, бихте ли ме посъветвали какво би било най-подходящ подарък за абитуриент.
Триумя се между часовник, (притеснявам се, че трябва да се дотам и до детето), Киндъл, куфар (налагало се е да взимат наш назаем, а и планира да учи в различен от родния град). Разликата ще допълним с пари в плик.

И трите варианта са много добри Peace
Аз бих се спряла на киндъл или часовник. Куфарите бързо се износват и сменят, докато един часовник или четец ще използва по-дълго. Така си мисля аз де... Wink

А защо не fitbit вместо часовник?

А ако не спортува за какво му е? Софи, да не би да си забравила, че пишеш в български форум?

# 106
  • Пловдив
Големия син вика братята си "Искате ли да играем на карти?", аз казвам "Да", недоумяващ поглед, май не иска да играе с мен.

# 107
  • София
Бъни, мазахме се с Кати с животинското мазило. След това намерих няколко умрели гниди и се надявам с това да приключим. Още чакам електрическия гребен, че и него да пуснем в употреба. Ако е останала жива буба, дано да я унищожим. Егати разправията е с тия въшки.
Днес сложиха на дъщеря ми новите комбинирани шини и май трудно ще свикне с тях. Иначе предните шини си свършиха работата за няма и три месеца.

# 108
Харесала съм часовник, двуумим се и за Киндъл. Бюджетът е около 250 лева. Thinking

# 109
Янтра, да ти се ирай случайно на сватба? Ако да, да минеш към нас, щото Жаки ме подлуди, вече четвърти път се женят с татко и, а аз съм попа:)))) Тя само сменя рокли и вика айде пак:) Сто пъти предпочитам да играя карти!

Днес моя съученичка е родила, след дълги години опити за бебе, много ми е хубаво и емоционално!

# 110
  • Варна
Днес моя съученичка е родила, след дълги години опити за бебе, много ми е хубаво и емоционално!
Настръхнах! Heart Eyes Живи и здрави!
Чета ви за въшките и си мисля, че живея в паралелен свят. Струва ми се далечна заплаха.  Confused

# 111
Янтра, да ти се ирай случайно на сватба? Ако да, да минеш към нас, щото Жаки ме подлуди, вече четвърти път се женят с татко и, а аз съм попа:)))) Тя само сменя рокли и вика айде пак:) Сто пъти предпочитам да играя карти!

Хубава роля ти е дала  Joy Joy Това малкото Жаки ме разсмива до сълзи  Joy

# 112
Стейси, от все сърце ти желая чудо! Моята близка успя след седем опита ин витро, голяма борба, но днес, като се чухме каза, че си е струвало всичко, за чувството което изпитва държейки рожбата си в ръце. Ще си сипя едно вино, много ми е готино, направо ми иде да запея:) Като знам как пея, моите ще плачат:))

Крис, първия и да речем втория път беше забавно, ама сега.... Ще сложа Мими за поп, а аз излизам отпуск:))

# 113
  • Пловдив
А, не, след като ме отхвърлиха приседнах морно на дивана с чаша чай.

# 114
  • Варна
Благодаря, Жаки! То вече чудо трябва, че остаряваме.
Когато е за единствена рожба, обаче, настръхвам, буквално.

И Жаки, видях те в другата тема-прекрасна си!

# 115
Стейси, има време, баба е родила мама на 42, заченала по напълно нормален път. Спокойствие трябва и опити:)) Hug
Благодаря ти, аз се харесвам, но мъжът ми не особено:) Да свиква поне година ще съм червена, разнообразие трябва:)

# 116
Стейси, има време, баба е родила мама на 42, заченала по напълно нормален път. Спокойствие трябва и опити:)) Hug
Благодаря ти, аз се харесвам, но мъжът ми не особено:) Да свиква поне година ще съм червена, разнообразие трябва:)

Цветът е без значение. Не е "моя цвят", но на теб ти отива.

Много си хубава! Не защото си просто красива, а защото имаш и излъчване. Аз рядко харесвам някого, да си призная.

# 117
Жаки, попе, харесваш ми с този цвят. И с другите, с които си се показвала също. Завиждам благородно на хората, на които им отиват цветове на главата. На мен само тъмно кестеняво или черно ми седи, а така искам някаква промяна. Все едно и също.
Малката за пореден път ме разсмива.

# 118
  • Телиш/Плевен
Жаки, страхотна новина! Живи и здрави да са цялото семейство! Heart Eyes
А малкото Жаки направо ще ме умори. Joy

# 119
Вани, какви цветове си опитала, че знаеш? Аз мисля, че едно тъмно, златисто русо, като на Бионсе ще ти седи. Ти барем имаш толкова косище, че можеш да си правиш каквото искаш, няма страшно:)

Общи условия

Активация на акаунт