Искам да кажа ... (76)

• 90 236
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
И така - правиш две половини на яйце, които после изрязваш от отворената страна,
Ей тука ме изгуби Thinking Първото го разбрах, обаче тия две половини от къде дойдоха newsm78

Алина, мисля, че разбирам идеята ти, обаче тези яйца не са обли, нали? Просто две равнини, пъхати една в друга? Не ще такива, иска да има повърхност за оцветяване.

Блек, няма да ти казвам какви асоциации ми предизвка с това издухване на яйцето Joy

Абе в чудо ме вкара с тоя проект. Така да не ме бива с декорациите! Как не ще един козунак да му направя, сто пъти по-лесно ми е, ама на!

Благодаря на всички, които ми писаха тук и на лични и се извинявам, че ви прекъснах темата за колоездене с моите щуротии Laughing

Не, обли стават, много такива лепиш.

# 91
Даун, попътен вятър и от мен! Забравих да те поздравя по-рано. Тези дни съм много разсеяна. Забравям, ходих пет пъти до магазина и аптеката.

Утре започвам работа на ново място. Пожелайте ми успех. Simple Smile  Ще работя нещо, което харесвам.

На мен ми се ходи във Венеция. Преди два дни братовчедка ми се върна от там и е много доволна. ММ ще ме изненада скоро, сигурна съм. Обичам Италия. И в Рим или Милано не бих отказала.

# 92

Ето на този принцип.
Извинявам се, че в два поста, но от телефона ми е трудно.

# 93
Алина, съвсем на време си Simple Smile. То днес официално се случи Simple Smile.

# 94
  • Телиш/Плевен
Даун, много се радвам, че вече всичко е наред. Hug

Цвети, успех с новата работа! Hug

Ние с дъщеря ми сме на село и си прекарваме страхотно. Heart Eyes В момента вали и чакаме да поутихне малко, за да излезем да скачаме в локвите. Mr. Green

# 95
Цвети, успех и на добър час! bouquet

# 96
Даун, честита свобода! Simple Smile

Цвети, успех на новата работа!

Бях планирала днес разходка, но времето ми я провали. Ама съм пак доволна де, докато се прибера от работа се разходих под тих пролетен дъждец Simple Smile

# 97
Лале,  ще трябва да се запознаем. Никой около мен не позволява на детето си да скача в локвите и дъщеря ми е много разочарована от тези майки Simple Smile
Ние го практикуваме при всеки дъжд Wink
Цвети,успех, мила, желая ти от сърце много успехи  bouquet

# 98
  • Варна
Честито ново начало на Даун и Цвети!

Преди малко свалих новогодишната елхичка с играчките и я дадох на котките да поиграят. След това ще я прибера най-после.  Sunglasses

# 99
  • Телиш/Плевен
Лале,  ще трябва да се запознаем. Никой около мен не позволява на детето си да скача в локвите и дъщеря ми е много разочарована от тези майки Simple Smile
Ние го практикуваме при всеки дъжд Wink
Hug
В града нямаме възможност да е при всеки дъжд, но тук наваксваме. Laughing Оказа се, че има две майки с деца, които са наборчета на моето, но и те не си пускат децата в локвите. Та си скачаме само двете. Mr. Green

# 100
Ох, и не им дават да пият студена вода дори и през лятото нали?Постоянно се сблъсквам с това аз също  Simple Smile

# 101
Момичета, бихте ли ме посъветвали какво би било най-подходящ подарък за абитуриент.
Триумя се между часовник, (притеснявам се, че трябва да се дотам и до детето), Киндъл, куфар (налагало се е да взимат наш назаем, а и планира да учи в различен от родния град). Разликата ще допълним с пари в плик.

И трите варианта са много добри Peace
Аз бих се спряла на киндъл или часовник. Куфарите бързо се износват и сменят, докато един часовник или четец ще използва по-дълго. Така си мисля аз де... Wink

А защо не fitbit вместо часовник?

# 102
Благодаря ви, момичета. Hug

Ох, смърди на кюфтета, не се трае. Съседите са се развихрили в кухнята. По-рано пекоха кекс, сега кюфтаци. Миризмата на пържено ми идва в повече. Sick

# 103
  • Телиш/Плевен
Ох, и не им дават да пият студена вода дори и през лятото нали?Постоянно се сблъсквам с това аз също  Simple Smile
С какво ли не се сблъсквам аз, но се старая да съм толерантна. Стига да не ми налагат тяхното, де. Twisted Evil

# 104
Цвети, успех!

Общи условия

Активация на акаунт