Искам да кажа ... (76)

• 90 233
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ша, един похотлив турчин така мазно засука мустак при пищния ми вид в Кушадасъ, че дори търтих да бягам. Мъжът ми, льольото, вместо да стои плътно до мен, докато обикалям по магазинчетата, вървеше отегчено на поне 200 м пред мен.

# 76
Ванини, какво е качеството на дрешките? Аз съм голям фен на Некст и децата носят предимно дрешки на марката. Аз се побирам в юношеската номерация и също си угаждам Whistling.
А за Турция, били сме в Истанбул преди 2 години. Не можах да се влюбя я в града, но много силно впечатление ми направи градският транспорт, много, много редовен Shocked и турците колко много обичат децата. Постоянно се радваха на каката (на година и половина горе-долу тогава) и много подаръци получи от продавачи в Капалъ Чарши Crazy. Пак бих се върнала, но атентатите много ме спират.

# 77
Лято, аз ги харесвам. И като модели са хубави и материите също. Пера при всяко слагане, сушилня и няма издънки.

# 78
Обичам Истанбул и историята му.
За покупките и аз обожавам далаверки, не ми се дават пари за дрехи и днес имах успешен ден, Купих си два панталона, две рокли (размъкнати, ама такива исках), вдна шармантна риза и един симпатичен пуловер. Всичко беше със 70% намаление и ми излезе $150.

Скрит текст:
Мома съм Simple Smile

# 79
  • някъде ... тук ...
Даун, добра награда си си спретнала Simple Smile
Скрит текст:
А честито Hug

# 80
Успешен път от тук нататък, Даун!

# 81
 Down Under, Честито bouquet

Слънце,любов и спокойствие занапред! Simple Smile

# 82
Даун, хайде да ти е на късмет и скоро да се появи човекът, който да ти даде спокойствието и любовта, от които имаш нужда.
Аз се разходих, купих си малко цветя за терасата макар да мислех тази година да не слагам, но са толкова цветни и красиви, че не се сдържах.

# 83
Прибирах дрехи до преди малко. Напълних и две торби, които са за боклука. Ще ги оставя до кофите, нямам какво да правя с тях. На фризьор трябва да ходя, а ме мързи и ми е досадно.

# 84
Благодаря момичета Simple Smile. Аз съм си добре сега. Не искам някой просто, за да не съм сама, защото винаги съм намирала нещо привлекателно е "самотата". Много рядко се чувствам самотна, така че не ми е фикс идея, но както споменах, има нещо на хоризонта и ще видим Simple Smile.

# 85
Ша, един похотлив турчин така мазно засука мустак при пищния ми вид в Кушадасъ, че дори търтих да бягам. Мъжът ми, льольото, вместо да стои плътно до мен, докато обикалям по магазинчетата, вървеше отегчено на поне 200 м пред мен.
Абсолютно ти вярвам.Особено пък руса  жена , въпреки, че моя вика -бе не е то щото си руса, що и в Германия те преследват  тея резняци Simple Smile
И да, в Германия са същата работа, уж ще кажеш по- цивилизовани са,  много са  родени там, но  като влезеш мол или където  те срещне,  ходи по теб и си говори - хюбш блонд,  траум фрау..  Laughing Напушва ме смях, ама се правя, че не разбирам. Само игнор. И обикаля, обикаля пък се откаже, не си позволяват да досаждат много там, в интерес на истината . Wink
А бих посетила тяхното море,  знам че са гостоприемни,  глезят си гостите   по курортите,  но моя не иска да ходиме там.
Даун Hug Ходи в "Покажи се"  искам да те черпя  нещо освежаващо  по повода ти  Wink

# 86
Ша, мерси Simple Smile. Обичам мохито, особено на плажа.

# 87
Ша, навий го твоят мъж за Турция.Почивала съм на доста места но турците няма кой да ги надмине в отношението им към туристите. Обгрижват те сякаш си скъп гост в собственият им дом. Обичам да се връщам в Анталия късна пролет, хем е спокойно и не много горещо.

# 88
  • София
Тонка, напръска ли Кати с животинското лекарство? В групата на дъщеря ми има въшки, в училището на сина също и искам да съм подготвена. Като бях малка много често имах въшки, сега ако пак се обзаведа, не зная как ще ги изчистя.

# 89
Ще отидем, Кристин, ще склони той, не може да ми отказва много Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт