Искам да кажа ... (76)

• 90 395
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро!
Вчерашният ден беше ужасен, но завърши с прекрасна среща, така че днес определено се чувствам по-добре.
Чакам почивните дни с нетърпение.

# 196
Бе в нашата държава страшни измамници! Аз пак с моя крак, търсих една шина, дето се спи с нея уж да спара изкривяването, тук между 50-70 лева, в Алито 2 долара! Тази тукашната също китайска! Е то бива, то може ма ква е тая надценка?! Миналото лято за свекърва ми поръчах от сайт силиконови джаджи пак за такъв проблем, два чифта "само" за 70 кинта, сега от китайците ми дойдоха същите, но за по 0,80 долара....и не да речеш нашенските нещо да са по специални, едно към едно еднакви! Гледам ги и се ядосвам за какви обирджии иде реч! Тая нощната шина снощи я намерих и в полски сайт за 16 лева!

Днес правя "гаражна" разпродажба на обувките си....има не обувани, носените ще подаря. Моите колежки и приятелки ще се обзаведат, поне тия с по- малък крак. Мъчно ми е, обичах много обувки с ток, но е просто абсурд да обуя вече, не и толкова високи и остри. Сега като извадих за всички сезони накуп са си внушителна бройка.
Ще ходя с някакви бабешки и както съм кинта и двайсе, нелепа история, табуретка! Няма какво да се прави, ще свиквам все някак. Не е болка за умираме все пак, ама е тъпо.

# 197
 JACKLIN* И аз имам мазолче между малкото пръстче на десния крак и това до него. Уж нищо и никакво нещо, но болката  неетърпима! Буквално бях започнала да куцам, знам какво е!
Сега ще погледна и аз в Али-то за някакви разделители.

Искам и аз обувкииии! Като сварака една да си кажа...веднага ми светнаха очичките, но си ми далеч.

Снощи с колегите от отдела излизахме, пихме винце, хапнахме, после с мъжа се правихме на младежи и стояхме до късно и днес в комбинация с мрачното време мисля, че ще заспя както пиша този пост!  Mr. Green

# 198
  • Ямбол
И на мен днес ми е едно такова сънливо. Снощи си правихме барбекю с щука, стана. И уж не закъсняхме много, но днес ми е отмаляло. А имам доста задачи за отмятане.

Жаки, много е гадно това, което ти се случва. Не трябваше ли ортопед да ти определи шината или поне да ти покаже как да я поставяш. Да не стане по-лошо.
Дано се оправят нещата или поне болките да се успокоят.
Аз обувки винаги си избирам да са ми удобни. Имам проблеми с глезените и дори на равно място мога да ги изкълча. Преди две години така се бях докарала на една почивка, че я изкарах цялата превързана и куцукаща и чак като се прибрах отидох на лекар, който ми се накара, защо толкова късно го посещавам. След това поне още 6 месеца куцуках и усещах болка. Имах чувството, че никога няма да мога да свивам глезена си откъм външната му страна.

# 199
Захир, има всякакви видове разделители, напиши само hallux valgus и ще ти излязат.

Лили, те тези шини са универсални, ще ида и на ортопед, но още се мая при кой точно.
Може да ти е сънливо от пролетна умора, аз уж спах осем часа, а съм като мърда:)  Днес правим великенско чистене в хотела, другите са започнали отдавна, аз в 11 като оставя Жаки отивам, а ме мързиии. Прозорците са стотици...

# 200
Здравейте!  Hug
Доста време ме нямаше обаче нахлувам с директен въпрос: как се справяте или справяхте с ревящи и тръшкащи се деца в магазин? Вчера такъв панаир ми спретна Тото в Кауфланд за една топка, че от неудобство я взех. Да не си пимислите, че при баща футболист той няма топки вкъщи?  Crazy

# 201
Извеждаш детето и не се впечатляваш кой как те гледа.

# 202
Съни, доста неодобрителни погледи ми хвърлиха. Признавам си, че се шашнах, а не съм от тези дето много им пука.

# 203
  • някъде ... тук ...
Точно! Веднъж ми го направи големия - подхванах го ревящ и го изнесох от магазина. Навън вече - говорене и евентуално забаламосване с нещо друго. Повече не се повтори.

# 204
  • София
Хора, какъв е тоя студ?  cold
Вчера се бяхме разпищолили с летни дрехи, днес ми измръзнаха ушите докато стигна до офиса. Добре, че проявих здрав разум и не облякох блузка с късо ръкавче, а тънък пуловер с пролетно яке отгоре.

След коледния базар в училището на дъщеря ми, за голямо мое щастие следва великденски такъв!  ooooh! Тъкмо мислех, че цяла година ще си почивам от тия простотии, а отново трябва да се напрягам. Този път нямам абсолютно никаква идея какво да носим. Май ще се наложи да отскочим до Джъмбо и да купим някакви джаджи, от които да спретнем картички или де да знам и аз какво. Абе защо ми причиняват такива мъки, като че ли в момента си нямам други дертове.

Белла, хаха... Не мога да ти дам акъл, защото Кати като по-малка не ми е правила такива циркове, за разлика от сега. Не че сега се тръшка, но е доста настоятелна и постоянна в исканията си, направо супер досадна. Що ли ми се струва, че на майка си се е метнала.  Crazy

# 205
О, изобщо, ама изобщо, ама въобще не ме интересува какво мислят другите, как ме гледат и т.н. Детето си е мое, аз отговарям за него, никой не може да ми държи сметка защо се тръшка и защо няма да му купя топка. Ако сега му угодиш да му купиш топка, за напред ще ти е по-трудно, повярвай ми.
Няма точна рецепта, действаш според детето и според ситуацията, обикновено действа да не му обръщаш внимание и да игнорираш околните.  Peace

# 206
Бела, да не ти пука кой как те гледа. Ти решаваш какво може и какво не може за детето. С говорене не знам дали ще стане, та той скоро навърши 1 год. Колко ще те разбере Crazy

# 207
Да гледат, всеки мисли, че на него не може да се случи. Сигурно и ти си си мислела, че тръшкащи са само невъзпитаните деца. Е, ще му мине, само не позволявай да ти се качва на главата, като види, че не минава номера, ще спре да се тръшка и ще почне да те убеждава като Кати на Тонка.  

# 208
  • Пловдив
Здравейте!  Hug
Доста време ме нямаше обаче нахлувам с директен въпрос: как се справяте или справяхте с ревящи и тръшкащи се деца в магазин? Вчера такъв панаир ми спретна Тото в Кауфланд за една топка, че от неудобство я взех. Да не си пимислите, че при баща футболист той няма топки вкъщи?  Crazy
Свикваш. Аз засядам и чакам истерията да премине и отпъждам любезни непознати. Само ми пречат тия непознати. Като съм казала "не" значи е "НЕ!".

# 209
  • Бургас
Здравейте!  Hug

Никак. Чакам да мине.

Общи условия

Активация на акаунт