Искам да кажа ... (76)

• 90 371
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
От доста време го гледам това не Керхер и все му се чудя, може да взема най-накрая да му се наканя. При мен прозорците са малко, аз не се престаравам, ама все пак ми е досадно.
В Лидл от понеделник има машинка за чистене на стъкла, имам я от предната промоция и съм супер доволна  Peace 50 лв. е. На Керхер сега гледах, че са пуснали допълнителна батерия, което е +, но на мен батерията за апартамента ми стига, на къщата мия на няколко пъти, ама там са много стъклата. Много бързо и лесно става.

пп - моят проблем май и днес няма да се реши, защото нагоре са се заинатили, а аз не знам защо - проблем в доклада ли има или е някакъв проблем съвсем извън този случай, и просто имах късмета да попадна в окото на бурята, не знам  Tired Както винаги лошото е, че става въпрос за пари, текат вече едни луди лихви, а аз продължавам да не знам защо не се пускат - в моята камбанария ли е проблемът или не. Много мило.

# 271
Препоръчайте моля ефективни капки при хрема за 3годишно.
Споменаха ми за ринолекс, маже се но е за над 6год.

# 272
Зависи все пак хремата от какво е провокирана, но в общия случай, ако не се касае за бактерия, Отривин /съдържат ксилометазолин/ винаги са действали на моята дребка и ги препоръчвам като ефективни  Peace

# 273
  • София
Сесил, като човек, изпробвал върху детето си всички капки на света, мога да кажа, че най-ефективни са тези на антибиотична основа, които са за очи - Тобрекс, Тобрадекс, Макситрол. Иначе има и редица по-безобидни, но не знам доколко ще помогнат. А и зависи каква е точно хремата.

# 274
  • Оптимист по принуда
Сесил, децата ни са на една възраст , подкрепям Тонка, най-вече за Макситрол.

# 275
  • Mediterraneo
Искам да кажа, че от снощи сме стопани на куче. Осиновихме я от един приют. Ами... влюбих се в муцуната й, защото ужасно много прилича на първото ми куче( което живя 9 години с нас и си отиде след тежко боледуване; много тежко го изживях тогава, на 16 години бях като умря, ревах 3 дни).
Много е стресирана, милата. Сменила е за кратко време две къщи и приюта. Раждала е, но е кастрирана вече. Снощи спа в краката на голямата, бяга подир тях, целува ги. А те, нашите, са размазани от кеф! Откога искат куче, ние все отлагаме... Е, вече имаме Рейна!

# 276
На бебето вчера му изписаха Виброцил. С хрема е.

# 277
  • Sofia
Тарти, честит ви нов семеен член  Peace!
Първо прочетох РАйна, и си викам-българско име на испанско куче  Laughing  bowuu.

Стори ми се,че съм заслабнала и се налапах с баница  Embarassed! Пфуууу, голяма ужасница съм.  Crossing Arms Пак ще вадя мерителните дънки  hahaha.

За хремата:
Скрит текст:
и аз капя антибиотични капки за очи, в носа,но за 3годишно дете-не знам дали са подходящи.Има хомеопатични, в комбинация с Осцилококцинум затягат положението, поне у нас.  За Назик спрей се сещам спрей newsm78,както и за Низита-унгвент/маз,ако носът е запушен

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 12:46 от GeNa

# 278
  • Mediterraneo
Тарти, честит ви нов семеен член  Peace!
Първо прочетох РАйна, и си викам-българско име на испанско куче  Laughing  bowuu.

А, сестра ми направо Райна започна да й вика. Рейна е, кралица!

# 279
  • Sofia
Тарти, честит ви нов семеен член  Peace!
Първо прочетох РАйна, и си викам-българско име на испанско куче  Laughing  bowuu.

А, сестра ми направо Райна започна да й вика. Рейна е, кралица!
Снимка?  Flutter

# 280
# 281
  • Sofia
 Heart Eyes с каква любов и доверие гледа  Hug. Хубавица е кралицата  Flutter

# 282
Много миличка и кротка изглежда Рейна. Дано свикне бързо с новата обстановка.

Сега и на мен ми се дояде домашна баничка с айрян. Laughing За Цветница може да се опитам да направя.

# 283
  • Пловдив
А, добре, ето с какво ще храня зверовете довечера. Баница.

# 284
  • София
Тарти, да ви е честита Рейна. Много й е хубава муцунката, изглежда мила и любвеобвилна. Огромна любов са ми кучетата откак се помня. За разлика от котките.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт