Искам да кажа ... (76)

• 90 378
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Не си сговнясвам празниците с чистене аз  Mr. Green...ама това е, защото съм ССФ и у нас е винаги чисто  Outta Joint.Хич и не ми се подхваща, имам 14 френски прозореца и още толкова не-френски  Crazy,няма да избягат  hahaha.Пердета и завеси не ми се свалят,също...яваш,яваш. Бих извикала помощници, ама след последното професионално чистене ММ е готов да помага  bowuu,комай на думи само  Crossing Arms.
Обувки нося всякакви- токове,платформи,мокасини,кецове,според настроението и повода  Peace

# 256
Добро утро!

След проблемите с кръста и особено след операцията вече не мога да нося обувки на токове. Само дебел ток 3-4 см. и платформи. Ами свиква се, макар, че се харесвам на ток. Сега съм на сватба през юни и съм си купила много красиви обувки на ток. Нося ги по малко да ги разтъпча, но съм предвидила и едни балерини за повода Simple Smile

Пролетно чистене още не съм правила. Тежко ме мързи, а и мъжът ми все се пада на работа в почивните дни, а сама да чистя прозорци никакъв шанс... Планувам го за неделя, ама ще видим дали ще ме отмързи до тогава  Mr. Green

# 257
Добро утро!
Аз пролетно почистване правих, направо се разбих цял уикенд и в апартамента, и в къщата на село. Ама съм доволна. Нищо че още имам мускулна треска тук-там.
От две години се научих да ходя на ниски обувки. Не се харесвам особено, но се свиква. По-добре така, отколкото с болки.
Алечка, аватарът ти е прекрасен.
Мър, дано не е толкова черно, колкото го мислиш.

# 258
Съни, мерси  Hug

# 259
  • София
Никакво пролетно почистване не ме вълнува. Ние сме обявили апартамента за продажба и колкото и да е неприятно разни непознати хора ще влизат и ще зяпат по стаите. В крайна сметка и ние вече правим същото в чужди апартаменти.

Гена, хвърли поне един френски прозорец насам. Няма да го мия (признавам, че никога не съм мила прозорци през живота си), но поне ще му се наслаждавам.

На високи токове вече не ходя по много идиотска причина. Зле съм с вестибуларния апарат и като се кача на високи обувки, започва леко да ми се вие свят и имам чувството, че се клатя във всички посоки. А преди години не можех да ходя на равна подметка, толкова бях свикнала на токове.

# 260
  • Sofia
Гена, хвърли поне един френски прозорец насам. Няма да го мия (признавам, че никога не съм мила прозорци през живота си), но поне ще му се наслаждавам.
Готово, наслада срещу работа и сме се спазарили  Mr. Green.И аз много си ги харесвам прозорците-врати  Hug,мия ги направо с моп-а  hahaha.Пляк-пляк и айде.
Тони,успешно намиране на вашето ново местенце  Peace!

Обади ми се моят син,че някой през нощта изтръгнал единия баскетболен кош в училищния двор  Twisted Evil.Утре децата имат спортен празник и драмата е голяма. Звънят на мен,щото аз го поръчвах от една фирма,та сега ще се чудя как и дали може да се поправи  ooooh!.Пфу. Татковците никакви ги няма.Ей сега го подбирам нашия...пък той си има работа и ще и мрънка. Хубавото,че нашето дете е футболист, не баскетболист  Whistling.
Хладничко е навън,да не се лъжете да се гологъзите  Naughty. Преди час имаше по къси гащи и сандали  Shocked.Не четат ли/гледат прогнозата тия хора се чудех  newsm78.

# 261
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Великденско почистване и аз съм започнала, и в двете къщи. Ама дали ще го завърша до Великден, не се знае. Joy Миналата година си извиках фирма за банкенската къща и бях много доволна. Скъпичко, ама лесничко. Тази година съм по-зле с финансите, та ще се помъча сама.
Гена, ако искаш ще ти пиша на лични за фирмата. Нино Тино ми я препоръча, тя ги ползва редовно. Много съм доволна - 3 млади момчета и една жена, чистят като змейове, къщата ми заблестя. На втория ден даже им спретнах банкетче на обяд, толкова им се радвах. (Винаги оценявам високо някого, който се труди съвестно и гледам да го поощря. Joy)
Аз обичам да мия прозорци, но не чак толкова много на брой. Joy

Ние днес сме вкъщи, ММ е на кръвен профил и това ни вързва краката. Много се моля да не излезе диабет, че ще ни усложни живота и повече моя, защото той много обича сладко и ще има да се разправяме - това яж, това не...Малко като малките деца е в това отношение.

Тонка,  трудна ви е  задачата. И мои познати търсят жилище и са обезкуражени почти - новите с малки стаи, стари по-трудно се намирали и т.н., измориха се от огледи и са доникъде.
Пожелавам ти успех и най-вече късмет.

Високи точкета...Ех, високи токчета. Много ги харесвам, но и при мен са история. Но и съвсем без токче не обичам - 3-4 см ми е добре, особено танкче.
(Спомних си "Високи токчета" на Алмодовар.)

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 09:20 от svetal4o27

# 262
И аз пристигам!
Пролетното почистване при нас вече е история Simple Smile, че даже и на майка помогнах. Малко като на ленински съботник, всички под строй чистят  Laughing не че знам какво е ама съм чувала, че се чистело тогава  Mr. Green

# 263
Аз не мога да нося барелернки, не ми харесва как стоят, способни са да загрозят и най- красивото стъпало, разпльокано и деформирано  да изглежда Трябва да има подметка една дамска обувка, малка, но някаква.Въпреки, че не съм ниска, със супер равни обувки се чувствам като патица. Единствените които имам и които използвам само за домашната си гимнастика са тези.
http://prikachi.com/images/66/8763066T.jpg
http://prikachi.com/images/63/8763063a.jpg

# 264
  • Пловдив
Роди си още едно, сега е момента да го забъркаш Simple Smile И ще си говорим пак Simple Smile
Янтре...дори и през ум не ми минава, честно!  Joy
Пъзла!  hahaha

# 265
Роди си още едно, сега е момента да го забъркаш Simple Smile И ще си говорим пак Simple Smile
Янтре...дори и през ум не ми минава, честно!  Joy
Пъзла!  hahaha
Добре де, може би когато изпратя Тото абитуриент ще се замисля за една госпожица  Joy

# 266
  • София
Оооо, не вярвам, Белла, точно тогава рязко ще ти се прищрака с пръсти и сърцето ти ще пее "свобода"  Grinning

# 267
Домакинстването не ми е приоритет, гледам да се върши бързо, че е досадно.
Зора с прозорците ми беше голям, защото къщата е с много и френски такива. То красиво и светло, ама чистенето - брррр. Реших си проблема с купуването на една джаджа за прозорци на Керхер. Сега чистенето на прозорци е бързо и свършвам и с трите етажа още преди да ми е станало досадно.
http://www.amazon.de/K%C3%A4rcher-Fensterreiniger-WV-Plus-1-633- … her+fensterputzer

# 268
От доста време го гледам това не Керхер и все му се чудя, може да взема най-накрая да му се наканя. При мен прозорците са малко, аз не се престаравам, ама все пак ми е досадно.

# 269
  • Пловдив
Според моя мъж животът започва когато се изнесат децата и умре котката.  Mr. Green

За прозорци наемам фирма, обикновено от Грабо, от 15 до 25лв и ги измиват. Сега съм казала на половинката да дебне пак, че им идва времето за миене.

Общи условия

Активация на акаунт