Искам да кажа ... (76)

• 90 342
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
  • Ямбол
Лиляна, силно се интересувам от уреда за почистване на прозорци. Имаш ли вече впечатления?
...
Не съм го пробвала още, но в лидлската тема няма нито едно лошо мнение. Всички го хвалят. Утре, след като се върнем от състезание с малката, може да го пробвам.

# 331
Светълчо, стои си проблемът, дано другата седмица ни дадат насоки за третирането му и на какво се дължи. Почти съм сигурна, че биопсията няма да ни се размине и ще се наложи Ени да понесе поредната упойка, но щом се налага. Искам вече яснота, то все за нещо треперим, да му се невидяло. За утре сме се приготвили за пикник, но пак ще е чумерливо, няма да е като миналия уикенд, ама ще се пробваме.

# 332
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лиляна, благодаря. Много съм се навила, защото имам много прозорци за миене, а и обичам прозорците чисти, та честичко ми се налага да ги мия.
Дали пък Мър нямаше такъв уред newsm78 Нещо такова ми се върти из главата...

Съчувствам ти, Джули, не е лесно...Дано всички облаци се разнесат най-после и да се отдъхнеш, заслужаваш малко спокойствие. Hug

# 333
Джулка, и от мен стиснати палци за прегледа на Ени.

# 334
  • Телиш/Плевен
Джули, дано се разбере какво е и да назначат правилно лечение. Praynig Hug

# 335
Вани, Лале Hug Ох, аз какво да мия прозорци, като наш Лео като бочне едно стотина пъти с носа на ден и отиде, та се не видя Grinning

# 336
И аз се заинтересувах от лидълската чистачка за прозорци Crazy Ама нямам нужда от такъв инструмент мисля. Аз прозорци не мия. Дъжда ги мие а тук дъжд дал господ....Обезмисля ми се труда. От вътре ги бърша с една кърпа от тези за прозорци. Не остават следи след като изсъхнат. Великденско почистване няма да правя. Пей сърце Wink
Чудя се и аз дали да ида до Барселона за един уикенд newsm78 Отдавна се каня. Самолетният билет е без пари почти и това ме подлъгва. Ще го измисля.

# 337
Аз имам уреда от миналата година. Вече много обичам да мия прозорци!

# 338
  • дядовата ръкавичка
Великденско почистване няма да правя. Не че няма нужда, ама не ми достига ни време, ни желание. Козунаци, обаче, ще замеся. И торта ще правя, че девойката има рожден ден, баш на Разпети петък.
На градината трябва повечко внимание да обърна, а и на децата - също.

Имаме си пернато гостенче - бебе-кос. Блъснало се в стъклената врата, и се замаяло.  Щерката едвам успяла да го спаси от котките, но не се е разминало съвсем без рани. Утре май ще ходи на ветеринар. Сега спи в една щайга в нейната стая, но ни яде, ни вода пие.

Джули, дано всичко е наред с Ени!

# 339
Крис, от това което ми споделиха ходили, Барселона е много интересен и красив град. Аз вече платих хотел на самия площад Каталуня, поне така ми казаха де:) Очаквания за лукс нямам, локацията ми е важна и да е що годе чисто. В Рим сполучихме, дано и сега имаме късмет. Билетите не бяха скъпи 660 лева за двамата, ама пак с Уиз.

Джули, стискам палци!

# 340
  • Euskal Herria
Не вярвах, че ще има друг град, който така да ми хареса, както Барселона. Е, Билбао ме опроверга.
Ако ви се гледат снимки:
http://www.album.bg/yanadg/albums/112321/

Няколко лета подред съм била там.

# 341
Крис, от това което ми споделиха ходили, Барселона е много интересен и красив град. Аз вече платих хотел на самия площад Каталуня, поне така ми казаха де:) Очаквания за лукс нямам, локацията ми е важна и да е що годе чисто. В Рим сполучихме, дано и сега имаме късмет. Билетите не бяха скъпи 660 лева за двамата, ама пак с Уиз.

Джули, стискам палци!

На мен билета ми е 100 лв в двете посоки. Голямо изкушение е ама не мога да оставя дребното.....
Беше куриоз за мен в Лондон. За да стигна от центъра на Лондон до Гетуик платих повече от самолетният ми билет до Норвегия Simple Smile

# 342
Какво е бебефон, дами newsm78. Кръщелникът, такова му трябвало,  newsm78. По нашето време, май нямаше такива екстри.

# 343
  • Sofia
Какво е бебефон, дами newsm78. Кръщелникът, такова му трябвало,  newsm78. По нашето време, май нямаше такива екстри.
babyphone  Peace
http://bebefon.pazaruvaj.com/?gclid=CJS6o4CWo8wCFY4V0wodTxQOzQ
Имаше и по наше време,сандо  Wink! Нашият е с камера, дори  Mr. Green.Купувай,не се стискай  Party!

# 344
Добро утро!

Голям сън днес, наваксах си, цяла седмица го чаках това наспиване  Laughing Снощи се събирахме с приятели, голяма веселба. Днес е седмичният пазар и после голямото чистене  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт