Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 55 982
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Гале , полжелавам ти бързо да се оправиш!
Тара , стискам силноооо палци и на ръцете и на краката за теб !  Hug

# 121
Кейла, на мен ми казаха същото в манипулационната, но док ми писа да не отлагам. Ще видим утре какво ще стане. Пих дуфастон 10 дни, досега винаги ми е идвало на 3-4-и ден след спирането (пила съм 100 пъти), днес ми е 4-и ден, но още е съвсем слабо зацапване.
СтефиHeart Eyes

# 122
Galetosweet, стискам ти палци бързо да се оправиш и скоро да забравиш за това неприятно изживяване, като ти се случи нещо много, много хубаво  bouquet

Успех на всички момичета!

# 123
  • София
Та.Ра при моя блокаж пих дуфастон, за да съм сигурна, че ще има цикъл, но дойде след повече от 4 дни след спирането. Иначе идваше до 3-4. И аз се бях притеснила, но на мен ми бяха казали да отида на конкретна дата, като предполагаше док, че ще имам цикъл дотогава. Мисля, че бяха 15 дни след блокаж. А самата стимулация почна няколко дни по-късно. Т.е. стартирах с инжекциите доста по- късно от 3-4 ден.
Предполагам, че ще те прегледа, може да пусне естрадиол и прогестерон и ще ти каже кога и какво ще правите. Късмет Simple Smile

# 124
Та.Ра при моя блокаж пих дуфастон, за да съм сигурна, че ще има цикъл, но дойде след повече от 4 дни след спирането. Иначе идваше до 3-4. И аз се бях притеснила, но на мен ми бяха казали да отида на конкретна дата, като предполагаше док, че ще имам цикъл дотогава. Мисля, че бяха 15 дни след блокаж. А самата стимулация почна няколко дни по-късно. Т.е. стартирах с инжекциите доста по- късно от 3-4 ден.
Предполагам, че ще те прегледа, може да пусне естрадиол и прогестерон и ще ти каже кога и какво ще правите. Късмет Simple Smile
Благодаря ти bouquet

# 125
Тара, успех, пожелавам ти да вземеш твоя поправителен с отличен Laughing
Сериозно, просто да ти върви като по вода  Praynig

Гале, скоро да минат лошите преживявания и да се радваш на хубави ембриончета Simple Smile

# 126
Абе, к'ви са тия възпаления ,бе. Twisted Evil Хубава работа, това е болница.
Какви са тези глупости след дилатация и пункция при температура, болки в корема, и главоболие да казват да пиеш нош-па..
 Това е пълна немарливост.Небрежност.
 Занемарена е хигиената.Не искам да си мисля,че има нещо вътре болнично. Много се дразня така.Това е АГ болница, а не градска тоалетна с микроби. Извинявам се за резкия тон.

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 22:35 от Анонимен

# 127
Тара, успех, пожелавам ти да вземеш твоя поправителен с отличен Laughing
Сериозно, просто да ти върви като по вода  Praynig

Гале, скоро да минат лошите преживявания и да се радваш на хубави ембриончета Simple Smile
  Много ви благодаря момичета.Добре че беше Доктора вече съм по-спокойна.При всеки опит все се случва някакво усложнение при мен.Дано вече всичко лошо свърши и най-после да се случи чудото при мен.Пожелавам на всички скоро да дойде мечтаният подарък.

# 128
Гале, вие ще замразявате, нали?

# 129
Гале, вие ще замразявате, нали?
  Да ще замразим ембриончетата,така бяхме решили още преди пункцията,понеже от клостила много изтъня лигавицата.А сега и това възпаление и антибиотици...

# 130
Какви антибиотици дадоха, защо ги дадоха, и как решиха точно тях?
 Антибиограма ли пуснаха?

# 131
Какви антибиотици дадоха, защо ги дадоха, и как решиха точно тях?
 Антибиограма ли пуснаха?
  Дадоха ми уназин-антибиотик,флажил и профенид свещички,не сме пускали антибиограма,незнам те си знаят явно защо ми изписват тези.

# 132
Пеницилинов препарат в комбинация с флажил за бактериална инфекция е много добра комбинация. От опит знам. Гале, би трябвало от 5 до 7 дни да се повлияеш добре. И никакъв алкохол, че от флажила в комбинация с глътка алкохол става нещо страшно...

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 22:25 от Шакира

# 133
Пеницилинов препарат в комбинация с флажил за бактериална инфекция е много добра комбинация. От опит знам. Гале, би трябвало от 5 до 7 дни да се повлияеш добре.
  Дано мине бързо,най-вече болката в корема да спре,защото е толкова силна,че не си намирам място.

# 134
Стерилността е нарушена и неспазена. Мисля, че го разбираш. Може да ги побъркаш, ако решиш да се заядеш с тях. Но пък без тях накъде?!..
Не може пункция и дилатация да доведат инфекция. Или ако са знаели дереджето си, то поне да се бяха застраховали с антибиотик. Все пак не оперират Гноен апандисит или Перитонит за да очакват инфекция. Ужас. Думи нямам. Дори не очаквах чак до това да се стигне.

Общи условия

Активация на акаунт