Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 56 482
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
 hahaha поне настроението ми оправихте, че бях пред рев.
Сигурно е грешка. Аз нямам ову, мм е с антиспермални антитела. Това ще е повече от чудо... Wink

# 211
Оо, на чудеса съм се нагледала в тоя форум Simple Smile Успех Hug

# 212
Защото, например д-р Персенска не може да ти направи биопсия за изместен имплантационен прозорец. Само Стаменов.

Аз това не го разбирам, защо???
Това е само взимане на проба, какво пречи и другите лекари да го правят? И ако поискам разширена биопсия пак ли ще ми кажат отиди при Стаменов?
Това Стаменов ли си го е решил или просто се правят на интересни?

# 213
  • В сърцето на любимия човек
Ако съм права ще извадя официално кристалното кълбо  Mr. Green А Бамба до мен ще гадае пола по ЧХГ-то  Mr. Green
И по сърдечния ритъм Wink
Тц, Михова каза, че това е мит  Naughty Питах я специално, а тя мръдна ехографа и ни показа пубисната кост на малчо. Даже ММ, дето до сега нищо не беше гледал на ехограф, разпозна, че има нещо стъчащо  Mr. Green

# 214
Пънче, по сърдечен ритъм на всички около нас познаха (а и на мен), дори и да е мит. Но мисля, че и по костната структура се разбира. Но най-важното е да са живи и здрави бебоците Peace

# 215
... Но най-важното е да са живи и здрави бебоците Peace
Абсолютно  Peace Хич нямам претенции за пол, само да ми е живо и здраво детенцето  Praynig

# 216
По различните похвати на работа на инвитро специалистите, аз съдя, че всеки там сякаш си е самосиндикален. Имам предвид, че знам как работи Шефкетова, чувала съм как работи Персенска, видях как работи Стаменов. Сякаш всеки там извоюва името си, според своето обучение и специализации. Дори подхода при пациенти с еднакви диагнози е различен. Не знам какво пречи Персенска да вземе пробата и да се изработи и имплантационен прозорец. Понякога много се чудя. Или пък Персенска почти на всички прави РВМС, трябва или не трябва, а Стаменов ми отказа, защото съм нямала нужда, ако съдим по биопсията.

# 217
Тц, Михова каза, че това е мит  Naughty Питах я специално, а тя мръдна ехографа и ни показа пубисната кост на малчо. Даже ММ, дето до сега нищо не беше гледал на ехограф, разпозна, че има нещо стъчащо  Mr. Green
[/quote]

колко сладко звучи  bouquet

ух, дали има някакъв макар и минимален шанс и моето чгх да започне да расте...още нямам цикъл...може да звучи откачено, но се считам за бременна, но доказване на противното, т.е. цикъл...не пия, не пуша, продължавам да си пия фолиевата  Cry

# 218
На мен след хистерото нито промивки,нито антибиотик ми изписаха SadНямам думи при всички е различно,но какво ли се учудвам тя докторката дори не благоволи да дойде след операцията да ме види и да ми каже как е минала #Cussing out

# 219
Ти не го ли следиш?  Rolling Eyes Кога пуска за последно чхг?

# 220
не го следя. В неделя беше 24.38, а във вторник - 26.28...казаха ми, че няма смисъл. Цикълът ми трябваше да дойде във вторник. Дуфастона го спрях понеделник вечерта. Още няма цикъл. Последният ми цикъл беше на 15 март.

# 221
  • София
няма какво да му следи, то не расте  Rolling Eyes
моето беше до по-големи стойности и си се позабави цикъла, ама аз ходих на два прегледа, че ми беше притеснено.

след хистероскопия не са ми дввали антибиотик нито са назначавали промивки, мисля че зависи за какво е била.

# 222
Т.е. от спирането на Дуфастона са минали 3 дни, днес е 4-ти, така ли?
По принцип цикъл идва до 10 дни след спиране на прогестерона. Ако не ти дойде до 10 дни, отиди да те погледнат и пусни ново чхг.

Бамба - няма да забравя на Титето с онова калпаво чхг колко време се мъчи  ooooh! Добре, че се изчисти сама накрая.

# 223
На мен вчера ми док ми направи промивка с Медрол, извика ме на преглед точно една седмица по-късно.... бях с дребната в клиниката, защото нямаше кой да я гледа. Влязох с 2 часа закъснение. на мен не ми пречеше, ама другите пациенти  Mr. Green

# 224
Няма грешка, космически естрадиол.
Отглеждам си 2 фоликула в левия яйчник по 3-4 см #2gunfire Януари пак имах задържан, преди това никога  #Cussing out
Във вторник или четвъртък (зависи от цикъла) съм отново на преглед и пак ще пускам естрадиол. Док каза, че тогава ще преценим какво ще правим, вариант е и да отложим...
Уфф, тъпо ми стана.
И все пак - 2 големи фоликула, ама тоя Е2 е като за преди пункция  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт