Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 56 465
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
За хистеро ми казаха, че може да е само за оглед, а може и да решат да ти правят нещо. Ето, защо при всички е различно след него и възстановяване и лекарства.
На мен вчера започна, да ми взима тройна биопсия Тихомирова, но не успя и после го направи Стаменов. ( матката ми е обърнат и трудно достъпна, та ме накараха да се наливам с вода, не че пак не крещях от болка Sick) Преди това Шефкетова ми е взимала имунологична, но ми дадоха разчитане. Може би трябва, да си я поискате на информация. Аз от там я взех.

# 226
На мен ми махаха полип
Чакам епикризата с резултата от хистологията след 10 дни ама можеше да ми каже няколко думи,Шефкетова е разговаряла с  нейните пациентки и им е обяснила

# 227
Мале, милата..Много боли. Че и два пъти са те мъчили...Ужас
Та.ра, стискам палци нещата да се развият по най-добрия за теб начин.  Praynig Толкова чакаш и ти вече..Пу да му се е и живота. Какви са тия фоликули и естрадиоли?!?!

# 228
Нямаше ме известно време, изписали сте старата тема и новата сте преполовили  Crazy
На всичкото отгоре от последните постове разбирам, че Пънчето е бременна. Пънче, желая ти много поводи за усмивки и лека бременност   Hug Hug Hug
При мен нищо ново, не реагирах добре на клостилбегита, не знам вече дали изобщо има смисъл да пия някакви хапчета  ooooh! Sad

# 229
Начита, къде изчезна?  Hug Отивай при Стаменов. Само съвет.

# 230
  • София
А пък моята МБ е ок, уреа, мико отр., и ДНК тест за хпв, също отр. А мислех, че е невъзможно от + да стане -
Чакам си генетичните. Остава да направя биопсията, след това ще си проверя хормоните и паразити разни. И инсулиновата резистентност, макар че логично трябваше с нея да си почна. Оттам очаквам да изскочи заека. Дано ги оправя някак тези Я, че отчайваща работа.
А този естрадиол и тези направо кисти... Досега не ми се е случвало, ама кой знае... И аз имам някакъв по- голям странен, дано се изчисти с цикъла.

# 231
Начита, къде изчезна?  Hug Отивай при Стаменов. Само съвет.

Ами бях в командировка и нямах време за форума. Май наистина стана време за Стаменов  Peace

# 232
Шакира, изчака ми се чакалото вече.
Опитвам да се примиря, защото каквото зависи от мен го правя на 101%, има някои неща, които просто са извън контрола ми. Ей точно това да приема напълно винаги е било най-голямото предизвикателство пред мен, точно затова сега ям шоколад, който след малко ще повърна.
Гледайки реално на нещата, най -вероятно ще отложим, но каквото каже док, ако трябва ще отлагаме.
Има ли практика да се пие нещо преди блокажа, за да се избегнат тия задържани ф?
Шакира, днес минах през Руската църква и си дадох желанието на дядо Серафим, та въпрос на време е и моето чудо да се случи  Praynig

# 233
въпрос на много кратко време е, вярвай в това! Който не мине през дядо Серафим, той не е успял! Хубаво е да се вярват в чудеса! И аз така се ядосвах ,като излезе проблема с имунологията. Нали тогава отложих трансфер точно заради това. Дай Боже и при теб това да е молкото изпитание от Господ преди самият успех Praynig

# 234
Може ли някой да ми каже каква стойност на LH се цели преди пункция? Четох, че трябва да е ниско, ама колко ниско- не разбрах.  newsm78

# 235
  • София
Да се  намеся и аз по темата със стерилизациите и дезинфекциите.
Шакира, тук дезинфекциите се правят късно вечер, бактерицидните лампи също се пускат тогава. Инструментите първо се киснат в дезинфекционен разтвор, след това се мият и чак след това се опаковат и изпращат за стерилизация (според материала от който са изработени)
А РЗИ (ХЕИ) минава доста по-често, от колкото си мислите и взимат проби от плотове, "съдове", инструменти, ръце на персонала, че дори и от самите дезинфекционни разтвори. Отделено всяка болница има поне лекар епидемиолог. А в някои има цяло звено, което се занимава с това.
Някой писа, че следи дали му отварят нови игли - е това е нещото, което най-малко трябва да ви притеснява. Използването на стара игла е толкова опасно за вас колкото и за персонала, никой няма да си играе да го прави, при положение, че може да се набоде.
По повод ползването на ръкавици - ами ръкавиците пазят персонала, не вас. Още повече, при венозни и мускулни манипулации, ръкавиците, които се използват не са стерилни

# 236
Шакира, чул те Господ  Praynig
Начита, редно е да минеш през Стаменов, преди да се отправиш към Турция  Wink
Някой пил ли е нещо преди блокажа (фемостон например)? Че ще е лудост, ако чакам на молитви да не задържа пак ф?
Да споделя инфо- пуснах изследване за листериоза в Националния център по заразни и паразитни болести- изследва се на 4-и етаж, в 421 кабинет, там изследват и лаймска болест. Бях там към 12:30 и не ме върнаха, въпреки че на вратата пише, че вземат кръв до 11:30. Платих общо 27 лв, това вкл изследването и вземането. Обработват се в петък, затова моят резултат ще е готов следващия петък, ще им звънна между 9:00 и 14:00 (казаха, че работят до 14:00), ще ми кажат резултата по телефона, а на хартия избрах да ми го пратят по пощата, вместо да се разкарвам до там.

# 237
Искам и аз при дядо Серафим. Трябва да си напиша желанието на листче и да му го дам ли? И къде да го намеря?
Ох, смейте ми се, ама полудях вече Laughing
Поне работата засега ще си запазя ooooh!

# 238
И още нещо - на информация мога ли да поискам да ми прекъснат болничния?

# 239
И още нещо - на информация мога ли да поискам да ми прекъснат болничния?

Болничен не се прекъсва, за съжаление.

Редактирам се - може от ЛКК или лекуващ лекар да се прекъсне.

Общи условия

Активация на акаунт