Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 55 869
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Как разбирате дали ембрионът се е размразил на 100% или по-малко? В доклада, който дават не видях да го пише някъде. Кой ви казва това?

Ембриолозите би трябвало да го съобщят. За доклад не знам дали дават. То там с тези доклади е малко тъмна история.

# 691
Мерси, Начита, мисля да питам Персенска днес. Би трябвало да знае. Освен ако не го пише в досието де - от преди месец няма как да помни. Или пък има - това е Персенска все пак Laughing

# 692
И друго ми е интересно за болничните. Ако си вземеш по-малко дни, но тестът ти е положителен и ти се прииска да го удължиш с оставащите до 30 дни, дали ще може?

# 693
След трансфер пишат в болничния - Изкуствено оплождане.

Клеър, Магнетична, стискам палци девойки!!! Praynig Hug

# 694
Мерси, Начита, мисля да питам Персенска днес. Би трябвало да знае. Освен ако не го пише в досието де - от преди месец няма как да помни. Или пък има - това е Персенска все пак Laughing

Тя че помни, помни, ама ти си поискай доклад или разговор с ембриолозите. На регистратура поискай да те свържат с тях, обясни че е във връзка със ЗЕТ.
Понякога много се ядосвам на това, че не можеш да се свържеш с тези ембриолози. Докторката ми е на разположение 24 часа и в празници съм я търсила, тях даже в работно време не можеш да ги откриеш без съдействието на администратор  #Cussing out

# 695
Здравейте, имам едно питане, а телефоните на Надежда са все заети. Дадоха ми болничен след пункцията и сега ще ми издадат още един след трансфера. Някой знае ли втория/след трансфера/ продължение ли е или е отново с 3 дни плащане от работодател?
Моят беше продължение.

# 696
  • Бургас
На този след пункцията пише " Женско безплодие, неуточнено". Пък при нас факторът е мъжки. Не че има значение за мен. Обадиха ми се от болницата преди малко та ми казаха, че ще го продължат от 09.05.2016 /това е края на болничния ми за пункцията/. Ох стана много сложно и ще направя една табличка
1. 20.04.2016 пункция - болничен от 20.04-09.05 /20 дни/
2.  25.04.2016 трансфер болничен от 09.05 - 30 дни

# 697
А каква диагноза пише на болничните по време на стимулацията, след пункцията и след трансфера?
След пункция е "женско безплодие", след трансфер- "изкуствено оплождане". По време на стимулацията не дават болничен, поне не от клиниката  Wink

# 698
След пункция е "женско безплодие", след трансфер- "изкуствено оплождане". По време на стимулацията не дават болничен, поне не от клиниката  Wink

Ужас, шок и много поводи за клюки във всеки личен състав на средна по големина фирма  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 699
Благодаря Ви много мен не ме устройват да се пишат тези диагнози,а и най-вероятно няма да съгласят да пишат друго,затова ли отпуска ще ползвам или от ЛЛ Sad

# 700
  • София
само в нашата фирма от 60 човека аз знам за 8 деца инвитро, има още 2 жени, които са бременни в момента, а една ходи по процедури.
чудя се при тази масовост още ли обръщат внимание на тия диагнози  Rolling Eyes

# 701
Ембриолозите се водят биолози,за това не успявате да се свържете с тях.

# 702
  • Бургас
Аз също не се тревожа и не се срамувам. Почти всички колеги знаят какво се случва с мен. Даже се радвам, че много хора ми стискат палци.

# 703
Мен на работата много ме унижавахте за този болничен.

# 704
Стига бе, да не сме в детската градина.
Как си позволяват? И какво могат всъщност да коментират? Баси...

Общи условия

Активация на акаунт