Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 55 875
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Тара, как са тръгнали ф?  bouquet
Бавничко вървят. Вчера беше 5-и ден и имаше и в двата яйчника по около 6, в левия не се вижда добре, заради задържаните, още са дребнички, но ще дръпнат  Wink
Естрадиолът ми е около 400, при късия протокол толкова беше на 7-и ден, но тогава половината ф бяха празни.
Сега се надявам зарзиото да подобри нещата.
Чакам и имунолозите да ме изненадат с нещо скъпо и малко като грамаж  Mr. Green
Електра , да се отчетеш  Wink
Шефи разхожда наедряло коремче  Heart Eyes

# 676
то си се вижда вече че е бременнна  Rolling Eyes

Simple Smile да да ама аз отдавна не бях я виждала Simple Smile

# 677
И мен ме плашеха преди, а сега си мисля, че Медрола ми беше малко - че по 2 пъти на ден трябваше да ми го изпишат, а не само 1  Mr. Green
Не се навивай, че медрола ти е бил малко. Песенска и на мен ми изписа  по 1 на ден, сутрин след храна. Мисля, че тя по принцип си го изписва по 1 на ден.
Ти тази седмица не беше ли на преглед ?
И мен ме плашеха преди, а сега си мисля, че Медрола ми беше малко - че по 2 пъти на ден трябваше да ми го изпишат, а не само 1  Mr. Green
Не се навивай, че медрола ти е бил малко. Песенска и на мен ми изписа  по 1 на ден, сутрин след храна. Мисля, че тя по принцип си го изписва по 1 на ден.
Ти тази седмица не беше ли на преглед ?
След първия ми трансфер ми беше изписан по 1 сутрин - беше положителен за кратко, но пък нямах проблеми от Медрола.
Сега беше 2*1, в пика на вирусите и заради него грипа така ме удари, че лежах в болницата цяла седмица на системи и антибиотик, а бях едва в 6-7 седмица. Още не могат да ми оправят напълно имунната система.
Така че не се натискай специално за него

Абе аз имам чувството, че изобщо не ми повлия този Медрол. Въртя си из главата вероятни прочини за неуспех и ми се завъртяха две накрая- желязна имунна система (не съм боледувала сериозно от 2г - някакви хреми само 1-2 пъти тази зима) или изместване на импл.прозорец. За нищо друго не се сетих newsm78
Иначе на преглед съм днес и се притеснявам повече, отколкото се притеснявах за ЦС #Crazy
Каквото и да мисля Персенска ще си каже мнението, а аз се страхувам от него ooooh!

# 678
Електра, аз толкова се надявах на обяснение за предишния неуспех... На часа за коментара просто начертахме план за действие. Защо не се е получило - ами няма обяснение, вс изглеждало наред. Не се терзай толкова! Правим всичко по силите си, явно понякога просто не се получава. Спрях да се самообвинявам, че не съм направила някакво изследване. То всъщност почти не останаха... Ще стане! Ще видиш!

# 679
Тръгнах да пиша едни лоши мои мисли, но няма! Ще се опитам да ги изтрия изобщо от съзнанието си, защото не бива да се тръгва с лоша нагласа за нов опит.
Клиър, да ми пазиш място в темата за бременните, защото аз ще дойда след теб Simple Smile
Ще успеем Hug

# 680
  • Бургас
Здравейте, имам едно питане, а телефоните на Надежда са все заети. Дадоха ми болничен след пункцията и сега ще ми издадат още един след трансфера. Някой знае ли втория/след трансфера/ продължение ли е или е отново с 3 дни плащане от работодател?

# 681
Аз знам, защо не се е получило при мен.

# 682
  • София/Стара Загора
Здравейте, имам едно питане, а телефоните на Надежда са все заети. Дадоха ми болничен след пункцията и сега ще ми издадат още един след трансфера. Някой знае ли втория/след трансфера/ продължение ли е или е отново с 3 дни плащане от работодател?
щом се застъпват, няма плащане от работодателя...това е само при първия болничен

# 683
Зависи със същата диагноза ли е, първичен ли се води?

# 684
  • Бургас
Точно това ме интересува. Първичен ли се води или е продължение на този след пункцията? Някой ползвал ли е така?

# 685
Как разбирате дали ембрионът се е размразил на 100% или по-малко? В доклада, който дават не видях да го пише някъде. Кой ви казва това?

# 686
Няма значение диагнозата, щом се застъпват е продължение.

# 687
Зависи със същата диагноза ли е...
Това не е вярно! Щом има застъпване, няма значение диагнозата. Издава се от Комисия

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 12:55 от eli_t

# 688
  • Бургас
Свързах се с болницата. Първичен е , не е продължение. Благодаря ви

# 689
А каква диагноза пише на болничните по време на стимулацията, след пункцията и след трансфера?

Общи условия

Активация на акаунт