Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 55 887
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Въздухът в зарзиото се мести, зависи накъде го въртиш. Първия път в манипулационната ми го изтеглиха. Втория не.
Това не го знаех, а за втори път го употребявам. Добре, че разбрах, инак щях да се притесня доста. Мерси!  Peace

# 661
Момичета след като започнете стимулация кога е първия контролен преглед ако сте по дълъг протокол
Първият преглед след блокиращата е около 15 дни след нея- ако цикълът е дошъл и естрадиолът е под 50, стартирате стимулацията. Следващият преглед е около 4 дни след първия и оттам нататък през ден, накрая може и всеки ден  Peace
Благодаря много Тара  Hug

# 662
Моля  Wink
Да кажа и за случаите като мен- ако естрадиолът е над 50 (например 1430  Mr. Green) - изчаква се да падне, изследва се отново след няколко дни- моята стимулация започна на 22 ден след блокиращата.
Ако не пада е кофти- стимулацията се отлага.

# 663
повтарям си въпроса

Момичета. след лапаро и хистеро има ли промяна в цикъла след тях?

Моля някой да ми отговори. Цикълът ми е на 26-28 дни, утре ми е 27-ми, нямам никакви индикации за цикъл тези дни  Thinking

# 664
Моля  Wink
Да кажа и за случаите като мен- ако естрадиолът е над 50 (например 1430  Mr. Green) - изчаква се да падне, изследва се отново след няколко дни- моята стимулация започна на 22 ден след блокиращата.
Ако не пада е кофти- стимулацията се отлага.

Ужас! Дано всичко е наред, че ММ вече е планувал кога да пътува от чужбина Sad
Моята блокираща инжекция я поставиха на 22 ден от МЦ и ме викат на 11 ден след нея. През това време трябва да получа кървене.  

# 665
повтарям си въпроса

Момичета. след лапаро и хистеро има ли промяна в цикъла след тях?

Моля някой да ми отговори. Цикълът ми е на 26-28 дни, утре ми е 27-ми, нямам никакви индикации за цикъл тези дни  Thinking
До 35 ден е нормално и без хистеро и лапаро,а с тях незнам,който е минал през това да сподели.

# 666
 Цената на първоначалния пакет имонологични разбрах от преди няколко страници,че е около 300лв. А на генетичните ще ме ориентирате ли,търсих ги в снимките от ценоразписа,но нещо не намирам.  Whistling

# 667
  • София/Стара Загора
А на генетичните ще ме ориентирате ли,търсих ги в снимките от ценоразписа,но нещо не намирам.  Whistling

150 на човек, това е за кариотип, който най-често се пуска и се иска...иначе има и други генетични като тромбофилия например

# 668
А няма ли пакет генетични,освен кариотип и тромбофилия? Някъде бях чела,че са около 1000лв.  Thinking но не знам кое влиза в тях.

# 669
  • София/Стара Загора
А няма ли пакет генетични,освен кариотип и тромбофилия? Някъде бях чела,че са около 1000лв.  Thinking но не знам кое влиза в тях.

може би някой е смятал нещо, но такъв пакет - няма...затова е добре първо да си запишеш час за консултация с генетик - всеки понеделник следобед и той, в случая тя, преценява кои изследвания ще са необходими на първо време според фамилната ви история и направените до момента процедури...няма смисъл да хвърляте излишни средства на собствена глава, достатъчно разходи ви предстоят...но ако държите, никой няма да ви спре...

# 670
  • Варна
И мен ме плашеха преди, а сега си мисля, че Медрола ми беше малко - че по 2 пъти на ден трябваше да ми го изпишат, а не само 1  Mr. Green
Не се навивай, че медрола ти е бил малко. Песенска и на мен ми изписа  по 1 на ден, сутрин след храна. Мисля, че тя по принцип си го изписва по 1 на ден.
Ти тази седмица не беше ли на преглед ?

# 671
Тара, как са тръгнали ф?  bouquet

# 672
  • В сърцето на любимия човек
И мен ме плашеха преди, а сега си мисля, че Медрола ми беше малко - че по 2 пъти на ден трябваше да ми го изпишат, а не само 1  Mr. Green
Не се навивай, че медрола ти е бил малко. Песенска и на мен ми изписа  по 1 на ден, сутрин след храна. Мисля, че тя по принцип си го изписва по 1 на ден.
Ти тази седмица не беше ли на преглед ?
След първия ми трансфер ми беше изписан по 1 сутрин - беше положителен за кратко, но пък нямах проблеми от Медрола.
Сега беше 2*1, в пика на вирусите и заради него грипа така ме удари, че лежах в болницата цяла седмица на системи и антибиотик, а бях едва в 6-7 седмица. Още не могат да ми оправят напълно имунната система.
Така че не се натискай специално за него

# 673
Преди време се коментираше дали Шефкетова е бременна.Вчера една сестра обясняваше на една пациентка,че пак е бременна и след два месеца ще излиза в майчинство. Simple Smile

# 674
  • София
то си се вижда вече че е бременнна  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт