Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 55 892
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Момичета, някой за пункция в петък?

# 646
Ние точно така направихме първия път, без да искаме.
Първичните изследвания бяха в една клиника, и операция ми направиха там, през това време ни бяха приготвили документите за фонда. След операцията обаче разбрахме, че това не е нашата клиника и като взимахме заповедта от Фонда искахме смяна на клиниката. Смениха я и така пък в Надежда се наложи да ми дадат много по-ранен час, защото вече имах заповед за тяхната клиника и съответно никакво време за чакане 1 година за д-р Стаменов. Чакахме (по спомен) около 2-3 седмици за д-р Персенска  и така.

# 647
  • София
Ами аз също сменях заповед след като вече я бях получила и ме питаха дали вече съм пациент на клиниката. Няма как да получиш заповед за Надежда, без те да подпишат, че те поемат за пациент, ако не греша.

# 648
Ами аз също сменях заповед след като вече я бях получила и ме питаха дали вече съм пациент на клиниката. Няма как да получиш заповед за Надежда, без те да подпишат, че те поемат за пациент, ако не греша.

Да, така е, трябва да има съгласието на клиниката, но когато заповедта е вече налице, от клиниката бързо скланят на съгласие  Mr. Green

# 649
Момичета,колко време се пият Достинекс и Медрол?

Лекарят ти преценява, според ситуацията

Много ме плашат тези лекарства...

# 650
И мен ме плашеха преди, а сега си мисля, че Медрола ми беше малко - че по 2 пъти на ден трябваше да ми го изпишат, а не само 1  Mr. Green

# 651

Да, така е, трябва да има съгласието на клиниката, но когато заповедта е вече налице, от клиниката бързо скланят на съгласие  Mr. Green

Май само един документ попълнихме при тях(Надежда), който трябваше да занесем във Фонда.

# 652
Момичета след като започнете стимулация кога е първия контролен преглед ако сте по дълъг протокол

# 653
Момичета, имам въпрос за Зарзиото. Днес си взех цяла ампула. Поставяхме я вкъщи. Буталото започваше две деления след 0.5 мл. Сложихме едно деление и сега стои едно над 0.5. Има и някаде около едно деление въздух. Ако съм я поставила правилно излиза, че има за 6 поставяния.следващия втори път - ще стигне до 0.5; третия път - до 0.4, четвърти до 0.3, и пети до 0.2. и шести до 0.1. Или въздухът е повече.Нещо тотално се обърках с тези инджекции.

# 654
Не е коректно ние във форума да говорим за зарзио, защото дозата е много индивидуална.
На мен акушерка ми обясняваше как се слага и по колко, дори каза да не се притеснявам, ако някой от пътите поставя малко повече, следващият път ще се падне по-малко.
Ако след поставянето на инжекцията започне много да те боли глава трябва да го съобщиш на лекуващия лекар, защото на мен при такива обстоятелства казаха, че повече няма да го слагам, но имах и доста завишени левкоцити 13,8.

# 655
В момента поставям Зарзио и на мен обясниха, че не е фатално, ако не са абсолютно еднакви дозите. Важното е да има 5 приема. Странно къде е този въздух. Не е възможно да е пред буталото, там е само лекарство. Или аз не те разбрах правилно?  newsm78

# 656
Благодаря ви момичета Simple Smile
Ние сме от Бургас, дали би било проблем да ги подам в нашето звено тук, а те да ги препратят до София?  Сигурна съм, че няма да го приемат с усмивка на лицата, но ако се заядът ... трябва да пътувам до София скоро Sad

На мен документите ми ги обработиха в звеното за Асистирана репродукция в Бургас но не съм правила процедура там.  Даже те ги изпратиха до София и ми се обадиха да ми кажат входящия номер.
Когато наближи време да си вземеш заповедта от фонда, си вземаш бележка от Надежда, че си техен пациент и ти поемат случая.При вземането на заповедта представяш бележката на фонда и си сменяш клиниката. Даже когато се обаждат за заповед, питат дали ще сте в същата клиника за да могат да подготвят документа.
А на тези в Бургас няма нужда да им се обясняваш за каквото и да е.

# 657
Въздухът в зарзиото се мести, зависи накъде го въртиш. Първия път в манипулационната ми го изтеглиха. Втория не.

# 658
Имах същият случай със зарзиото. Ядосвах се, но в крайна сметка щом една акушека ми го хвърли без много обяснения значи не се изисква да е толкова прецизно

# 659
Момичета след като започнете стимулация кога е първия контролен преглед ако сте по дълъг протокол
Първият преглед след блокиращата е около 15 дни след нея- ако цикълът е дошъл и естрадиолът е под 50, стартирате стимулацията. Следващият преглед е около 4 дни след първия и оттам нататък през ден, накрая може и всеки ден  Peace

Общи условия

Активация на акаунт