Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 55 953
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Ох, плаша се. Колко е лошо човек да няма избор и да трябва да се примирява, иска не иска

Благодаря на всички!  bouquet ще изчакам да се успокоя и ще го мисля пак

# 76
Манди, благодарности за темата  bouquet
Няколко пъти съм звъняла на спешен-има някои по-груби дами, но като цяло адекватно са ми отговаряли.

# 77
Електра,  Hug някак си те разбрах от раз! и аз така вярвам в доброто..

# 78
Момичета,правено ли е на някоя от вас дилатация на канала?На мен в понеделник ми правиха дилатация и пункция.До днес нямах болки само много ме болеше главата,сега започнаха много силни болки,незнам нормално ли е?Имам и температура чудя се дали не е някво възпаление?Имало ли е болки при вас след пункция или дилатация?

# 79
Пускай изследване на CRP сутринта,звънни на спешния.Ако има възпалителен процес изследването ще е извън норма.
 Температурата не е ок.

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 22:31 от Анонимен

# 80
Пускай изследване на CRP,звънни на спешния.Ако има възпалителен процес изследването ще е извън норма.
 Не те ли покриха с антибиотик след манипулацията?Температурата не е ок.
   НЕ не ми изписаха антибиотик,до сега нямах никакви болки,но сега почна много силно да боли,много.Реших да си измеря температурата видях че имам и се притесних.Писах на доктора но не ми отговори.Ще видя утре как съм и ще звъня на спешния,надали ще могат да ми кажат нещо от там.

# 81
  • В сърцето на любимия човек
Галето - от София ли си? Колко ти е температурата?
Ако си от София или близък град и до час - час и половина можеш да се придвижиш до болницата, по-добре тръгвай към спешен кабинет. Не трябва да имаш температура, това значи, че имаш възпалителен процес и трябва веднага да се вземат мерки.
Мен са ме приемали по спешност посред нощ с висока температура - веднага ми взеха кръв, урина, след час имаха резултата и дежурният лекар веднага назначи лечението.

# 82
При случаите като този на Тери, вместо да се ядосвате отивате директно пред кабинета и настоявате да ви приемат. Едва ли ще ви откажат. Отдавна съм спряла да звъня на спешния- или пиша смс-и, или деректно в клиниката. Това разбира се за живеещите в или около София.
Благодаря за темата. bouquet

# 83
Галето - от София ли си? Колко ти е температурата?
Ако си от София или близък град и до час - час и половина можеш да се придвижиш до болницата, по-добре тръгвай към спешен кабинет. Не трябва да имаш температура, това значи, че имаш възпалителен процес и трябва веднага да се вземат мерки.
Мен са ме приемали по спешност посред нощ с висока температура - веднага ми взеха кръв, урина, след час имаха резултата и дежурният лекар веднага назначи лечението.
    Не не съм от София.37,5 ми е температурата.Ще изчакам до утре да видя как е положението и ще звъня или ще ида.Страно е че до сега не ме боля изобщо 2 дни незнам сега какво се случи

# 84
Аз съм била като галето, сутринта в 7,30 бях в болницата, назначиха ми CRP,но болката  в корема беше търпима.Спомням си,че и аз тогава имах ужасна болка в главата, температура 37,5-37,8.
 Ако болката се увеличава трябва да отиде до болницата.
 Какво представлява манипулацията дилатация на канал?
 Гале, звънни на спешния задължително и пиши какво са ти казали.

# 85
Аз съм била като галето, сутринта в 7,30 бях в болницата, назначиха ми CRP,но болката беше търпима.Спомням си,че и аз тогава имах ужасна болка в главата.
 Ако болката се увеличава трябва да отиде до болницата.
 Какво представлява манипулацията дилатация на канал?
 Гале, звънни на спешния задължително и пиши какво са ти казали.
Цветков ми писа сега да пия нош па и ако не ми мине до утре да му звънна.Дилатацията,представлява разширяване на канала на матката с някакви дилататори,понеже канала ми е много тесен и нагънат и са много трудни трансферите всеки път.

# 86
  • В сърцето на любимия човек
Герда - при дилатацията разширяват и изправят канала. Хирургична интервенция е. Учудвам се, че няма изписан антибиотик - на мен след абразиото ми изписаха Уназин.

# 87
Герда - при дилатацията разширяват и изправят канала, като премахват малка част от тъканта. Хирургична интервенция е. Учудвам се, че няма изписан антибиотик - на мен след абразиото ми изписаха Уназин.
  На пункцията и дилатацията го нямаше Цветков и ми ги прави Шефкетова.Дойде в стаята само ми каза колко яйцеклетки сме извадили и че е разширила канала,нищо повече.Антибиотик никой не ми изписа

# 88
Гале, писа ли ,че имаш температура?
Аз след по-лека интервенция направих болки в корема с температура, обадих се на спешния,от там казали на моя лекар и той се свърза с мен беше вечер, а на следващият ден рано сутринта бях в болницата, CRP ми беше много висок и ме задържаха там.

# 89
Гале, писа ли ,че имаш температура?
Аз след по-лека интервенция направих болки в корема с температура, от обадих се на спешния казали на моя лекар и той се свърза с мен беше вечер, а на следващият ден рано сутринта бях в болницата, CRP ми беше много висок и ме задържаха там.
Да писах това ми отговори.Утре сутринта ще видя как съм и ще му звънна.

Общи условия

Активация на акаунт