Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 56 423
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
В ценоразписа от първата страница е 450 лв., но мисля, че платихме по-скъпо. Не си спомням колко , но около 600 май беше.

# 316
Пия ортомол натал, на безглутенова диета съм от 7-8 месеца, спрях цигарите, ембриоскоп, ИКСИ, ИМСИ, МАКС, асиситиран хетчинг. Тератозооспермия 6%, което в нашия случай не било важно. За лепило питах но Стаменов ми каза, не ми трябва.
За ембриоскопа каза, че е безплатен.
Това килимче какво е?

# 317
Пия ортомол натал, на безглутенова диета съм от 7-8 месеца, спрях цигарите, ембриоскоп, ИКСИ, ИМСИ, МАКС, асиситиран хетчинг. Тератозооспермия 6%, което в нашия случай не било важно. За лепило питах но Стаменов ми каза, не ми трябва.
За ембриоскопа каза, че е безплатен.
Това килимче какво е?

До колкото знам килимчето е обогатена среда за сперматозоидите. Ако греша моля тези които са по-запознати да споделят.
Аз също спрях цигарите, но от време на време много ми се пуши Simple Smile  и не знам дали ще се преборя.

# 318
Викче, медрол (нали той сваляше имунитета)изписват ли ти? Щото Ортмол-а ти прави организма железен, но и много добрата имунна система не е добра в случая.

# 319
Последните две стимулации ми изписват медрол. Смятам да взема и Q10 вие от къде го взимате? За нощната Иглика знам, че е за регулиране на хормони или греша?
Теди, стискам ти палци да удържиш. На мен също ми се допушва често Crazy

# 320
Звънаха ми сега ембриолозите,казаха че и двете ембриончета са спрели да се развиват.Попитах ги на какво се дължи казаха че нямат обяснение.Че нямат забележки по морфлогията на сперматозоидите и яйцеклетката.Питах за ИМСИ И МАКС КАЗАХА ЧЕ СМЕ С ДОБРА МОРФОЛОГИЯ и няма нужда.Всеки път ги държат в ембриоскоп и пак нищо.Казаха да търсим причина с доктора.Къде да я търсим като направихме всички изследвания и всичко е наред?

# 321
Обадиха ми се сега пак ембриолозите,казаха че са ми разгледали подробно досието и че ембрионите са ми били перфектни при стимулираният опит и да обсъдим с доктора явно това бил моятпротокол и трябва да съм на такава стимулация.Досега имах само една стимулация с инжекции.Останалите пъти все съм на естествен цикъл с стимулация с клостил и демек на естествен цикъл не стават хубави ембриони.

# 322
Останалите пъти все съм на естествен цикъл с стимулация с клостил и демек на естествен цикъл не стават хубави ембриони.
Е, това противоречи на всичко, което някога са ми казвали лекарите. На ЕЦ яйцето уж е много по-витално и по-читаво, отколкото след стимулация newsm78

# 323
Останалите пъти все съм на естествен цикъл с стимулация с клостил и демек на естествен цикъл не стават хубави ембриони.
Е, това противоречи на всичко, което някога са ми казвали лекарите. На ЕЦ яйцето уж е много по-витално и по-читаво, отколкото след стимулация newsm78
   И аз така си мисля,но така ми казаха.Факт е че всеки път на естествен цикъл,ембрионите ми спират на 5 ти ден.Ще говоря с доктора да видя какво ще каже.

# 324
Гале, много е интересно какэъв комента доктора за симулациите.А за качествени ембриони на първо място е стимулацията.

# 325
  • София
С клостил не може да се каже, че е съвсем ец. И при мен със стимулации стават мутанти, затова съм на съвсем ец. Спермограмите са трагични, но ембрионите си живеят поне до петия ден идеални.

# 326
С клостил не може да се каже, че е съвсем ец. И при мен със стимулации стават мутанти, затова съм на съвсем ец. Спермограмите са трагични, но ембрионите си живеят поне до петия ден идеални.
    Опитвахме 2 пъти напълно естествен,но без стимулация фоликулите растът много бавно.оволацията ми е чак на 20-22 ден и е пълна агония трябва да ходя 100 пъти.

# 327
  • София
Ами не става ли да отидеш по-късно за първи преглед, около17-18 ден.
Важното е да уцелите вярната формула, не да трупаш опити само.
Аз натрупах доста докато склоня на съвсем ец, преди това все се притеснявах че ще ги замразим и няма да се размразят.

# 328
  • В сърцето на любимия човек
Килимчето е 300лв
За ембриоскоп не сме плащали

# 329
Килимчето е 300лв
За ембриоскоп не сме плащали

Благодаря ти пънче-мъниче Simple Smile
А килимчето може ли при всеки да е според случая  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт