Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 56 376
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
аууууу..опасни сте!
Грийн, ще те изнудят или принудят, да знаеш! Казвай!   Wink

# 466
Ние на никого няма да казваме!!!

# 467
Clear, как си?
Стискам палци от вчера винаги като се присетя за теб! Успех!

# 468
Хаха  Laughing
Изрично да подчертая, че е само лично наблюдение и не искам да ме нападате, че си позволявам да имам мнение гласно, и да припомня че може да съм в голяма грешка. За мен това ще е
Скрит текст:
Тихомирова
Вече 2 пъти я засичам при Персенска да обсъжда картони, хормони и стимулации,  чиито пациентки не са на Персенска.
Никого не искам да ангажирам с това ми мнение.

# 469
  • София
Тя е ясна, отдавна си има собствени пациенти, преглежда в кабинета на цветков.
Ама често търчи да се съветва.

# 470
Да, тя и в кабинета на Стаменов се подвизава.

# 471
Е значи са я пуснали на гребена на вълната, и просто ще е с пълен график като излезе по майчинство Шефкетова.
Явно, аз съм изостаналата с инфото и съм преоткрила топлата вода  Joy

# 472
Ммммм, според мен още се учи.

# 473
О даа, последния пат тя си ме прегледа в кабинета на Шефкетова и Цветков. И си има нова акушерка. Нея също сега я обучават.

# 474
На сайта на клиниката се води специализант, но все си мисля че няма да е вечно

# 475
  • София
Няма да е вечно, ама все пак една специализация продълчава 4-5 години най-малко

# 476
Clear, как си?
Стискам палци от вчера винаги като се присетя за теб! Успех!
Благодаря много, Шакира!
Днес всичко мина много добре, както обикновено. Сутринта само се изнервих, че чаках 1,20ч за лепило и после бързах за трансфера, а уж 2ч преди него трябваше да ми го сложат. Постави го акушерка (Анита Миланова) и да ви кажа изобщо не усетих кога постави спеклума, толкова беше внимателна! Чак му избира размера... Но тя ми каза, че не е задължително да е 2ч преди. Др Персенска го изписвала даже 20мин преди, важното е да го има.
Прибрах си двечките повторно размразени, доктора каза, че били хубави, а аз се притеснявах дали ще преживеят повторното размразяване. Дадоха ми Кринон, Зарзио и Медрол... И това е. Чакаме!

# 477
  • София
Clear Всичко ще бъде наред. Мисли за хубави неща, визуализирай хубавите неща и си почивай. Късмет. bouquet

Относно закъснението в графика на Стаменов - не е само заради часове през пет минути. Той често е на спешни операции. Аз никога не се сърдя като чакам. Преди да отида се осведомява колко му закъснява графика и ако ми кажат час, значи е най-малко час и половина. Като отида чакам след това около час. Това обикновено. Ако съм от последните часове съм чакала и доста повече.

На последния преглед доктор Стаменов ми каза, че в момента в болницата има много бременни   Heart Eyes което е страхотно.

Магдалена чакането е само за първия преглед. След това като започнат  първите  прегледи и изследвания часовете са през седмица или две - в зависимост от изследванията или процедурите. А като се започне процедура - там няма чакане за часове.  Часовете са през ден. Но ти си преценяваш. Момичетата са споделяли, че обаждане за час след попълване на заявката е след около 2 месеца,  а насрочване за час след 4-5 при Шефкетова и Цветков; 8-9 при Персенска, а за Стаменов доколкото знам не записват веднага.

# 478
Тихомирова според мен не е съвсем готова да работи напълно сама.
Цветков явно наистина има много пациенти, защото последния път Персенска искаше да му помага и правеше пункции на негови пациентки.

# 479
Относно закъснението в графика на Стаменов - не е само заради часове през пет минути. Той често е на спешни операции. Аз никога не се сърдя като чакам. Преди да отида се осведомява колко му закъснява графика и ако ми кажат час, значи е най-малко час и половина. Като отида чакам след това около час. Това обикновено. Ако съм от последните часове съм чакала и доста повече.
Не е само наистина, но това не помага особено Mr. Green Както и да е, тази тема сме я дъвкали толкова пъти, че няма смисъл да я поемаме отново. Маги, чакане ще има. Оттам нататък ти си решаваш Hug

Общи условия

Активация на акаунт