Нашите second hand находки - тема 33

• 172 337
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Якето ме кефи! Цвят, самият намачкан плат... Кройката на пръв поглед също изглежда готина.
Благодаря Туиг! Кройката наистина е готина, вталено е в кръстта. добре стои. Колебаех се заради цвета, но вече не.. Mr. Green
А и за 3,50лв какво да иска повече човек! Simple Smile

# 136
  • Пловдив
"Дрехата" на Четвъртък пазара в Пловдив я няма вече. Явно са освободили помещението по празниците. Миналата седмица нищо не казаха като влезнах там. Тази вече ги няма.
Обувките са изчезнали от Манията и Фреята. Не ми липсват изобщо. Не стига, че приличаха на изровени, ами и с цените нещо много си бяха повярвали.
Уловът днес е водонепропускаемо яке на Регата за синковеца и жилетка на Есприт в цвят между жълто и охра + две шапки с козирки за мен.

Ако е същия магазин Дрехата, преместили са го в Тракия на пазарчето до Форума.
И едно саке от мен, чисто ново с етикет от бутика на Дрес Ю Пловдив:
http://prikachi.com/images/914/8789914j.jpg

# 137
  • Пловдив
Дрехата на Форума се води бутик, не е онзи от четвъртък пазара

# 138
  • о`майна лунна нощ е
В процес на търсене на комплект протектори за ролери съм - ръкавички, налакътници + наколенки. Освен във Фреята на Четвъртък пазара, Манията /епизодично излизат подобни/ и онази верига на пастора, къде на друго мога да потърся/намеря подобни?

ПП - и Маниера, но там е повече битово, спортните стоки не са много.

# 139
  • Бургас
В процес на търсене на комплект протектори за ролери съм - ръкавички, налакътници + наколенки. Освен във Фреята на Четвъртък пазара, Манията /епизодично излизат подобни/ и онази верига на пастора, къде на друго мога да потърся/намеря подобни?

погледни в OLX  Peace

# 140
В процес на търсене на комплект протектори за ролери съм - ръкавички, налакътници + наколенки.
Ако няма някъде по-евтино, в Декатлон са по 30-тина лева комплектите.

# 141
  • о`майна лунна нощ е
Позагледах по сайтовете и наистина в рамките на 25-30 лева се намират пълен комплект. Та, ако не изпадне нещо `сгодно, ще купя нови. Не ми трябват скъпи и лъскави. И без това сега се учим и първия ден от запознаването с ролерите го пролазихме в общи линии. Ще ги остържем за отрицателно време.  Mr. Green

# 142
  • София
Ако сте от София , до мол София посока Димитър Петков от лявата страна има магазин втора употреба с червени "плакати" по едни стълбички
 Там има кошове с такива неща на добра цена. Зареждането им е четвъртък

# 143
  • Sofia
В Джъмбо има такива протектори и са евтини

# 144
  • София
В Лидл по това време на годината пускат и са на доста прилична цена около 10/15лв. комплект  Peace

# 145
  • о`майна лунна нощ е
Тъй като тези ролери, с които се пребиваме семейно сега, са точно лидълски, съм склонна да изчакам нещо тяхно да се появи на пазара. Добри са им битовите стоки, а по отношение на техниката имам само една единствена рекламация, която беше свързана по-скоро с неефективност на уреда, а не техническа неизправност.

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 09:34 от `ТуиГ

# 146
  • Пловдив
Ей такава рокля си взех от Мания Тракия

# 147
  • София
Тъй като тези ролери, с които се пребиваме семейно сега, са точно лидълски, съм склонна да изчакам нещо тяхно да се появи на пазара. Добри са им битовите стоки, а по отношение на техниката имам само една единствена рекламация, която беше свързана по-скоро с неефективност на уреда, а не техническа неизправност.
Мисля, че съвсем скоро бяха пуснали в Лидл каски и протектори.
Някой знае ли как са цение в Хумана в момента?

# 148
2 -3 лв за брой  - в Хумана Младост.
14.05 - 1 лв/бр.
16.05 - ново зареждане.  За другите хумани не знам.

# 149
  • София
Аааа, супер, ще прегледам Хуманата на СУ, по принцип еднакви вървят цените.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт