Нашите second hand находки - тема 33

• 172 814
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
В процес на търсене на комплект протектори за ролери съм - ръкавички, налакътници + наколенки.
Ако няма някъде по-евтино, в Декатлон са по 30-тина лева комплектите.
Джъмбо, мисля че бяха под 30тина лева...., това с изключение на Секънд хенд-ите. В хуманата съм виждала подобни неща, преди живях близо до такъв магазин

# 151
  • София
Има ли някъде в София да се продават кучешки палтенца ВУ?

# 152
  • София
 Аз вчера ей тъй от нищото реших да вляза в Манията на Красно село и да сляза в долната зала(никога не бях влизала там,че е трудно с количката с малкия) и ето тези красоти ме чакаха там(бяха си ги харесала на зареждане и се чудя как никой не ги е взел). Излязоха ми крупната сума от 3.30лв. Чак ми беше смешно. http://prikachi.com/images.php?images/250/8798250M.jpg

# 153
  • София/Севлиево
Тези последните сандали са страхотни.Вчера влязох в Хумана на СУ и си излязох с доста нещица,бяха по 3,50 броя,имаше и по 2 детските и потниците.Миналата седмица си бях в Плевен и от любимия си магазин си тръгнах с една голяма торба дрехи, офертата беше 5 броя за 2 лева и шалчета по 20 ст.един.Имам и доста неща подарени от фейсбук групите,но сега всичко се пере,съхне или чака да бъде изгладено.

# 154
Много сладки сандалки  Peace и аз днес си забърсах една блузка вечерна за 0,52лв  Laughing Обаче ме мързи да снимам.

Иначе се чувствам много спешъл имайки яке същата марка, с каквото изскочи J Lo в последният й клип (видна реклама в самото начало), само където моето беше за 3,50лв, а нейното тъничкото, не ми се мисли  Sunglasses

# 155
някакви отзиви за новото зареждане в ЗЗ Пловдив? как са дрехите, има ли вече бански?

# 156
  • bad@ss
jjjenq, за бански се разгледай и във Фреите. Миналата година голям процент от банските им бяха на Speedo, но много малко от тях половинки, за съжаление  Peace

# 157
  • о`майна лунна нощ е
Много сладки сандалки  Peace и аз днес си забърсах една блузка вечерна за 0,52лв  Laughing Обаче ме мързи да снимам.

Иначе се чувствам много спешъл имайки яке същата марка, с каквото изскочи J Lo в последният й клип (видна реклама в самото начало), само където моето беше за 3,50лв, а нейното тъничкото, не ми се мисли  Sunglasses

Е, сега чакаш да се изядем от любопитство ли?  Mr. Green Джей Ло-ту я гледах тази сутрин. Че тя в десет роли влиза в този клип. Никаква подсказка не даваш, за това - снимка!  Hug

А сандалките са разкош!

# 158
Здравейте,
Някъде по Черни връх в София да има магазин за втора употреба?

# 159
Да, на пресечката на Черни връх и ул. Люботрън. Преди беше Мания сега е М плюс или подобно.
От последната/засега/спирка на метрото продължавате около 50 м. напред към Хладилника.
На булеварда има клон на Експрес банк и Тексим банк. Свивате по Люботрън и сте пред магазина.

# 160
Да, на пресечката на Черни връх и ул. Люботрън. Преди беше Мания сега е М плюс или подобно.
От последната/засега/спирка на метрото продължавате около 50 м. напред към Хладилника.
На булеварда има клон на Експрес банк и Тексим банк. Свивате по Люботрън и сте пред магазина.

Мерси

# 161
  • Sofia
Има ли някъде в София да се продават кучешки палтенца ВУ?
Рядко съм виждала...наскоро видях интересна чанта за малко куче или коте,но не си спомням къде беше.. В Джъмбо има много дрешки и са евтини.

# 162
Момичета,при връщане на стока от Remix.bg до офиса на куриера ли трябва да ги занеса или идват на адрес ?

# 163
  • София
Момичета,при връщане на стока от Remix.bg до офиса на куриера ли трябва да ги занеса или идват на адрес ?

Май куриерът идва на адреса. Поне аз не успях да заявя връщането от офис.

# 164
  • тук-там
Къде има голям избор на бански в Пловдив. Няма значение качеството и моделите - трябват ми като материал, ....като материя, де. Peace

Общи условия

Активация на акаунт