Нашите second hand находки - тема 33

• 172 583
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ! Ще се разходя, но зная, че ще е като преди два месеца.
Става все по-зле, а в този магазин е приятно и чисто.

# 676
Днес не им хванах логиката на Мания. На таблото цените бяха като за зареждане във вторник, а повтаряха,че новото им зареждане е в петък. А цената за кг беше 35 лв и нямаха цена за бройка.

# 677
не видях цената но сега виждам на етикета от зала Б 18  лв
и на мен ми казаха в петък зареждане

# 678
Две чанти естествена кожа от мен. Първата ми излезе 1.30лв от малко магазинче в Асеновград  Crazy. Втората е от Бултекс Владиславово, излезе 4лв и нещо.

Скрит текст:

# 679
Като спомена Асеновград, още помня как си ръгнах с 1 куфар дрехи от манията от там. Доволно напазарувахме тогава Simple Smile

# 680
  • Пловдив
Dorothea, къде се намира това малко магазинче в Асеновград?

# 681
Ами на Цар Освободител е, близо до моста. "Четири сезона" се казва. Доколкото разбрах зареждат всеки понеделник. Имаше много хора, което честно казано ме озадачи, понеже каквото видях от дрехите и домакинското беше пълна скръб.
Скрит текст:
Където пише Плодове и зеленчуци, сега е този магазин.
https://www.google.bg/maps/@42.0092288,24.8725704,3a,75y,230.59h … e0!7i13312!8i6656

# 682
  • София
От скоро посещавам магазин "нещото " има на Опълченска ( цените са на брой от понеделник до неделя спадат - неделя са по 1лв. ) и на една пряка на пазара Д. Петков (в този винаги цените са 1-2 лв на брой ). Излиза ми доста изгодно , заради тежестта на есенните и зимни дрехи, изисква се ровене , но засега се обзаведох с няколко страхотни ризи на Веро мода - тъмно синя - боди , една нова на бенетон с етикет , дънкова риза на Страдивариус и още няколко неща , много боклуци има, но и еуфорията да намериш нещо страхотно из всичко и то за един лев, за мен е по - голямото удоволствие от самата дреха :Д

# 683
  • Пловдив
Днес от пловдивския ЗигЗаг взех две долнища за дребното и един суитшърт. Едното долнище се оказа малко. Спомняте ли си, дали заминаха стока с доплащане? Поне съм запазила касовата бележка. Уж за височина 160 см., обаче дългокрако се оказа дребното....

# 684
  • Някъде там
Днес от пловдивския ЗигЗаг взех две долнища за дребното и един суитшърт. Едното долнище се оказа малко. Спомняте ли си, дали заминаха стока с доплащане? Поне съм запазила касовата бележка. Уж за височина 160 см., обаче дългокрако се оказа дребното....

Само веднъж ми се наложи да правя замяна с доплащане там , но грешката беше по-скоро  тяхна , замениха ми ги, но не беше лесно . Говорих с управителката , а тя с някого по тел. , за да разреши и т.н. Това при положение , че става въпрос за кецове , единият 38 н. а другият 39н. - бях премерила само десния и чак у нас видях , че номерата са различни.

# 685
  • Пловдив

Само веднъж ми се наложи да правя замяна с доплащане там , но грешката беше по-скоро  тяхна , замениха ми ги, но не беше лесно . Говорих с управителката , а тя с някого по тел. , за да разреши и т.н. Това при положение , че става въпрос за кецове , единият 38 н. а другият 39н. - бях премерила само десния и чак у нас видях , че номерата са различни.
Днес отидох с въпросния артикул и касовата бележка. Обаче искат да занеса цялата покупка, за да сверят теглото и тогава да заменя това, което искам . Аз обаче сега се чудя заради едно долнище дали да минавам целия град или да го пиша грешка. Следващия път ще ги карам всичко да ми го чукнат на отделна бележка.

# 686
Цените в Хумана как са тези дни?

# 687
Цените в Хумана как са тези дни?
Преди няколко дни минах по Пиротска и погледнах таблото без да влизам-9,99 или нещо такова.Първата цифра със сигурност беше 9.
Магазин ''Хоби'' на ул.''Опълченска'' няма.И едва ли някога е имало.На номера от сайта им,има празен,буренясал двор.Ще се вдигна някой ден до Ботевградско шосе.

# 688
  • ту тук, ту там
Ооо, аз се надявах да е на този адрес на Опълченска. На Ботевградско никога няма да се замъкна, аз не шофирам и живея на противоположния край на София!  Crazy
Жалко!

# 689
Аз обаче сега се чудя заради едно долнище дали да минавам целия град ...........
По-скоро го погледни не като от към едно долнище, а от към колко пари си дала за него. Ако примерно е било 3-4 лв., според мен няма смисъл. Ти повече гориво ще изгориш за да идеш до там.

Общи условия

Активация на акаунт