Нашите second hand находки - тема 33

• 172 589
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Цените в Хумана как са тези дни?
Преди няколко дни минах по Пиротска и погледнах таблото без да влизам-9,99 или нещо такова.Първата цифра със сигурност беше 9.

Къде има Хумана на Пиротска?

# 691
Май се има предвид Зиг-заг.
В Хумана Младост новото зареждане беше на 29.08 и засега цените са високи.
Има доста есенни дрехи. Разглеждах го  по празниците.

# 692
  • София/Севлиево
Хумана на Пиротска няма одавна,може би вече 2 години.А те цените им са еднакви май за всички магазини,поне за тоя в Младост и на СУ съм сигурна.Значи сега трябва да са 2-ра седмица след зареждане и намаленията им ще почнат около 19.09.

# 693
Цените в Хумана как са тези дни?
Преди няколко дни минах по Пиротска и погледнах таблото без да влизам-9,99 или нещо такова.Първата цифра със сигурност беше 9.

Къде има Хумана на Пиротска?
Ужас,моя грешка.Нито е на Пиротска,нито е Хумана. EmbarassedИзвинявайте за подвеждането!Бъркам ги.ЗЗ срещу румънската църква.Минавайки по Сливница видях,че ММ от другата страна на м-пулс е затворен.Едва ли ще липсва на някой,държеше първенството за топ-парцал.
Ботевградско шосе и на мен ми е далече,но ще отида с трамвай.Преди седмица бяхме по-нагоре с кола.Има ремонт и въпреки почивният ден,привечер бяха адски тапи,а някои колеги се юрваха в насрещното платно.Минахме през уличките в Сухата река и не стигнахме до мястото,където би трябвало да е магазина.Наложително ми е и трябва да проверя цените.Този път джунджуриите ще са между другото.

# 694
  • Ямбол
Скрит текст:

Жилетка EDC by Esprit от магазин Рефреш.

# 695
  • bad@ss
И аз влизам да направя едно уточнение за магазините на евро лукс в Асеновград и Червен  Blush Blush

Този, от който аз съм взела стола, сешоара и лампата нямал нищо общо с евро лукс. Техният магазин бил 200 м. по-надолу по пътя  Blush

Ходихме до Червен. Като море от стоки е, ама каквото ти дойде на акъла. Цените са по договаряне. Взех си 2 такива стола (в бяло) + още един с пвц седалка за 40 лв. общо. Харесах си и един червен метален шкаф, ама ми поискаха 100 лв., тръгнах да се пазаря, "бутнах" до 80, но пак не ме устройваше  Rolling Eyes Кожен диван тройка е 200 лв, пък пустият му шкаф 100... Приказки от 1001 нощ.

# 696
И аз бях до този склад -според мен е ужасен(а аз обичам да си ровя по такива места)

# 697
  • bad@ss
И аз бях до този склад -според мен е ужасен(а аз обичам да си ровя по такива места)

Мръсни и претрупано е, да. И адски неприятна е липсата на етикетчета. Харесаш си няколко неща, а накрая повечето ги връщаш, щото като ти избамкат едни цени...

# 698
  • София

Мръсни и претрупано е, да. И адски неприятна е липсата на етикетчета. Харесаш си няколко неща, а накрая повечето ги връщаш, щото като ти избамкат едни цени...
... И тия, дето продават - едни нечистоплътни са ми.

# 699
  • bad@ss
Само едно турче имаше в Червен. Стоката била на леля му, но явно и той си позаделя от цените, дето "туря" на поразия  Wink

Реална снимка на столчетата ми.

# 700
Днес откриха Манията в Люлин Peace леко се разочаровах от размера, в Люлин 7 бяха в огромни помещения, тук е 4 пъти по-малко Tired
Хареса ми персонала - много любезни, енергични, помагат и без да ги питаш, усмихнати, въобще с хъс работят.
Нямах много време да ровя, но имаше прилични неща.
Цените обаче ми се видяха височки, примерно дънките и суичърите излизаха по 8 лв., "находките" бяха по 59 лв. килото  Rolling Eyes към 35 лв. бройката...

За мен взех едни класически дънки, чорапи (нови) и шал (нов, който на живо е много хубав, тъничък и чудесен цвят).
Скрит текст:

Дъщеря ми си хареса 2 суичъра:
Скрит текст:

И един еднорог-възглавничка, която излезе златна, 12 лв., още се чудя с кой акъл й я купих.

Скрит текст:

# 701
  • Sofia
шала е много хубав  Crazy

# 702
Хумана на Пиротска няма одавна,може би вече 2 години.А те цените им са еднакви май за всички магазини,поне за тоя в Младост и на СУ съм сигурна.Значи сега трябва да са 2-ра седмица след зареждане и намаленията им ще почнат около 19.09.
Защо си мисля, че Хумана има на Пиротска, срещу паркинга на Халите newsm78
И него ли са закрили ?
.............................
Днес на зареждане в Мания - нищо и половина ! Боклук до парцал,
става все по-зле.

# 703
Ей, много им е бъгав сайта на Манията. Вече два часа се мъча да разгледам новите находки и не мога, сигурно всеки влиза и се опитва да направи същото и блокира сайта. Иначе тази седмица нищо не спечелих. Tired

# 704
  • Sofia
Красива Бела,имаше Хумана с/у Халите,но го затвориха преди повече от година

Общи условия

Активация на акаунт