Нашите second hand находки - тема 33

• 172 436
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
  • София-в сърцата на моите деца

[/quote

Магазин ''Хоби'' на ул.''Опълченска'' няма.И едва ли някога е имало.На номера от сайта им,има празен,буренясал двор.Ще се вдигна някой ден до Ботевградско шосе.
Днес бях м магазин Хоби на Опълченска-тъкмо бяха заредилилНамира се в най-горната част  на Опълченска, до Мария Луиза,. До него има магазин на ПРомаркет и в близост е 7-ма поликлиника.

# 706
  • София
Вчера във Фраш РУМ Тракия, Пловдив, разпродаваха на по 1лв дрехите, доста парцали, но изрових 2 чифта чисто нови! дънки на Vero Moda , 1 риза, 2 жилетки /едната е като за вкъщи/ 2 еднакви, но в различен цвят чиииисто нови блузки , напълних 2 торби за 13лв  Mr. Green
От домакинското нищо интересно, освен една мини масичка и едно шкафче...ама нямаше къде да ги сложа :/

# 707
didiela благодаря!Знам я 7ма п-ка.Явно в сайта е сгрешен номера.

# 708
  • София
Точно се прибирам от "Мания" и съм изключително доволна Simple Smile. Срещу 21 лева и стотинки със съпруга ми се сдобихме с цели 5 дрешки - за мен пуловер на Ralph Lauren, който е истинска модна находка, както и още един на H&M с V-образно деколте; за него риза на Bershka, рок тениска и един потник за вкъщи.

Пуловерът е нещо подобно (същите цветове на блузата и на логото), но от гладка материя: https://www.amazon.co.uk/Ralph-Lauren%C2%A0-%C2%A0RALPH-LAUREN-K … 04669&sr=1-46

# 709

Не се сърди, човече къде в Люлин са отворили магазин Мания?

# 710
  • София
От началото на мания love находки , участвам и още нищо не съм спечелила.. Sad вие печелите ли често ?

# 711
  • Ямбол
От началото на мания love находки , участвам и още нищо не съм спечелила.. Sad вие печелите ли често ?

Аз съвсем наскоро разбрах за това, може би преди месец и половина, два. Имам две находки спечелени досега.

# 712
  • София
Може би защото аз предимно участвам за обувки (адидас , найк ) , чанти и някоя друга маркова дреха .. но нищо

# 713
отдавна не съм обикаляла, някой знае ли къде в Сф има чанти, които си струват, преди имаше едно магазинче на централния пазар, но вече продават посуда

# 714
  • На брега на реката
От началото на лятото не бях влизала в Хумана и съм потресена от цените. Раздрипани поли по 12 лв, панталони с ужасни протърквания от 9-12 лв, дамската чанта за 21 лв. трябваше обаче да я снимам. Със скъсан хастар и все едно дъщеря ми е нагризала дръжката  ooooh! Пфу, да им се чуди човек.

# 715
Може би защото аз предимно участвам за обувки (адидас , найк ) , чанти и някоя друга маркова дреха .. но нищо

Аз участвах миналата седмица за пръв път и спечелих една тениска, но не я взех. Тази седмица - нищо. За обувките май наистина има доста желаещи, затова се печелят трудно.

# 716
  • София
А аз се интересувам друго , понеже снимките в love находките на минимално ограничени до един брой , дали са носени и тн обувките примерно или са в перфектно състояние ? Някой може ли да сподели как е изглеждала спечелена находка ? Защото аз в магазин на Мания в Love зоната , съм попадала на ужасно захабени и дори скъсани неща, а не ми се иска (дай боже) да спечеля нещо и да се окаже в еконт ,че само си плащам доставки за боклуци.

# 717
  • Ямбол
По-предната седмица спечелих рокля - чисто нова е, с етикета. За мен е по-голям проблем, че етикетът с размера не се вижда никъде и реално размер С, М или Л могат да са си подвеждащи - роклята беше описана като Л, обаче е размер 14 по американските стандарти и 44 по европейските и ми е доста голяма  Mr. Green .

# 718
ще пообиколя,
дано попадна на нещо

# 719
И аз вчера за първи път спечелих дънки Томи Хилфигър. Участвам от 2-3 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт