Предстои ми инсеминация -тема 22

• 48 166
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Момичета чух се с доки каза между 3 и 5 ден да отида да види какво става и тогава ще каже какво ще се прави,и пак да ви питам преди малко в тоал видях че имам някакво кафеникаво зацапване и имам леки болки в корема ,но не така силни както са ми по принцип,та дали това си ми е цикала и от утрогестана  е по различно

Започва да ти идва цикъл. Тъй като нивата на прогестерона (заради утрогестана) са ти все още високи не ти идва обилно. До няколко дни ще си имаш нормално кървене и от първия такъв ден броиш дните.
Успех с док!
Благодаря ти,ще го видя док,до колкото го познавам ще ми назначи доп изследвания,ако не ще си кажа,че си ги искам

# 211
Съжалявам еееееееее, не се предавай, горе главата и само напред, всичко ще се нареди и ще стане, само иска малко повече време и търпение. Ние сме с теб , аз много обичам да гушкам хората и затова ти изпращам една голяма Hug  Hug Hug

# 212
Съжалявам еееееееее, не се предавай, горе главата и само напред, всичко ще се нареди и ще стане, само иска малко повече време и търпение. Ние сме с теб , аз много обичам да гушкам хората и затова ти изпращам една голяма Hug  Hug Hug
Мерси миличкаа и аз ви прегръщам всичкииии Hug

# 213
eee eee, и аз много съжелявам за отрицателния резултат, но нямаме право да се предаваме. Трябва да успеем!
Момичета, и аз се замислям за допълнителни изследвания - имунологични, лапароскопия. Вие какво мислите за лапарото единствено на база стерилитет, без други оплаквания? Понякога ендометриозата протича без симптоми, но аз съм 50 на 50. Според моя лекар това е задължителна процедура при неизяснен стерилитет, а според един професор не е хубаво да търся под вола теле, същото смяташе и за имунологичните, а той е световнопризнат.

# 214
eee eee, и аз много съжелявам за отрицателния резултат, но нямаме право да се предаваме. Трябва да успеем!
Момичета, и аз се замислям за допълнителни изследвания - имунологични, лапароскопия. Вие какво мислите за лапарото единствено на база стерилитет, без други оплаквания? Понякога ендометриозата протича без симптоми, но аз съм 50 на 50. Според моя лекар това е задължителна процедура при неизяснен стерилитет, а според един професор не е хубаво да търся под вола теле, същото смяташе и за имунологичните, а той е световнопризнат.

Аз не мога да се съглася с този професор. Имунологията е задължително изследване при стерилитет. А лапарото е силно препоръчително, но не конвенционалното, а трансвагиналното. Така се избягват сраствания.

# 215
Поли е права. Даже може да се направи хистероскопия да се огледа матката. И пак пълна спермограма
Поли, как си?

# 216
Endjoy, опитвам се да продължа напред. Надявам се всичко да мине добре с к, да открием причината, да се възтановя и да намеря сили и средства за нов опит преди летните отпуски.
Ти как си миличка?

# 217
Ще успееш, имай вяра и всичко ще е наред. Преди 2г преживях мисед, беше трудно но след месец нямах търпение да опитаме пак. Надеждата дава сили, а ти си силна и ще успееш, вярвам го.
Лежа и чакам сряда да видим бебо

# 218
Поли е права. Даже може да се направи хистероскопия да се огледа матката. И пак пълна спермограма
Поли, как си?
Enjoy, аз имам 4 хистерескопии и имаме и 3 спермограми. Вероятно следващата стъпка ще е имунологични, но първо ще разговарям с лекаря ми. Вие направо към имунолог ли се обърнахте?
Poly, трансвагиналната лапароскопия май я правят само в Сф. Аз съм от Пловдив, но ще търся инфо по въпроса.

# 219
Имам въпрос към бременните в темата,а именно преди да разберете хубавата новина имахте лошо настроение,нервност, раздразнителност или иначе казано изпитвхте ли желание да убиете някого?  Thinking

# 220
Имам въпрос към бременните в темата,а именно преди да разберете хубавата новина имахте лошо настроение,нервност, раздразнителност или иначе казано изпитвхте ли желание да убиете някого?  Thinking

Аз преди да разбера, че съм бременна бях супер спокойна и щастлива. Нищо не можеше да ме разтревожи. Станах нервна и лесно раздразнител и неспокойна през последните десетина дни и то се оказа, че е имало причина Cry

# 221
на мен и без да съм била бременна ми се е случвало често...то с този глупав народ Grinning аз бях нервна от факта, че чакам резултата...инъче май май ниииощо друго не съм усещала...само повечко умора, инъче друго не

# 222

Да бях нервна и със скапано настроение , защото имах ПМС и мислех че и този път ще ми дойде ... Успех , кога ти е теста ?

# 223

Да бях нервна и със скапано настроение , защото имах ПМС и мислех че и този път ще ми дойде ... Успех , кога ти е теста ?
Последните 3 дни направо искам да прегриза гърлото на М, все ми е крив. #2gunfire #Cussing out иначе продължавам да нямам кой знае какви болки, само в гърдите откъм мишниците.
На 29.04 ми е 14 ден, но си мисля да отида на кръвен във вторник.

# 224
Здравейте момичета и Честит имен ден на празнуващите..
То-ку що мина и моята втора инсеминация на спукан едничък фоликул,Дай Боже този светъл празник донесе късмет на всички ни...Успех ♡♡♡

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 11:59 от Mariq.kirilova

Общи условия

Активация на акаунт