Предстои ми инсеминация -тема 22

• 48 162
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ви милички,за кои изследванияя ме питаш мила

Ами тромбофилия притеб, цитогенетично изследване при двамата, у-делеция при него. Имунологични при теб....
Ами ни нямаме ги тези дали да ни кажа на доки сега преди другата процедура не знам ,но този път ми дойде в повечко нещо

# 196
Еее, не се разтройвай, следващият път ще стане  Hug

# 197
  • София
еее😻еее, представям си какво ти е.  HugНо нямаме избор. Продължаваме напред и това е. Аз също се страхувам много от неуспех, но в крайна сметка каквото и да е...ще го понеса и ще продължа да се боря за детенце Praynig

# 198
Благодаря ви мили ,разбира се продължава ме напред без отказване ,успех на всички чакащии Hug

# 199
Ееее, прегръдки миличка  Hug Горе главата, я какво хубаво време е навън Следващият път ще стане! Hug Hug Hug Сигурно ще ви назначат доп.изследвания, но днес си дай малко почивка Hug Hug Hug

# 200
Еееее явно не е писано да е този път, мила... може би ще е следващия Simple Smile трудно е, но всяка битка дава жертви и ни подлага на много изпитания. Казваш " майната му, продължавам" и това е...избор имаме ли? Не... смело напред, момиче :* :* :*

# 201
Еее еее горе главата,знам че е трудно,но няма отказваневсички тук се борим за едно,така че смело на пред момиче.Третия път ще е твоя.Успехх ♡♡♡

# 202
Момичета цял живот ще съм ви благодарна за подкрепата,сега се замислих и за тези допълнителните изследвания и като гледам цените ми става лошо а парите вече привършват и става сложно,уж си казваме майната им на парите,но като привършват почвам и тях да мисля,а ни искам да изпускаме този месец

# 203
Еее, ще си позволя да дам съвет, на теб, както и на всички тук. Изхождам от личен опит, а и от този на много момичета из форума. Каквото и да ви говорят лекарите не правете процедура след процедура, без да търсите причина за неуспеха и осланяйки се само на надеждата, че другият път ще стане! Ръчкайте докторите си за допълнителни изследвания! Особено ако сте под 35 години, след две неуспешни инсета, не правете трето преди да сте отхвърлили някои от възможните причини за неслучване на нещата. Защото ако има проблем и той не се реши, колкото и опита да направите резултатът ще е един и същи. Аз направих 4 инсета, без да направя никакви допълнителни изследвания. След четвъртото  започнах да изследвам какво ли не и взеха да изкачат проблемите - проблеми, за които не подозирах, че съществуват, а камоли, че аз ги имам. Започнах с отстраняването им и чудото стана. Вярно, че не оцеля дълго но и сега ще търся причините преди нов опит. Някои лекари казват, че със всяка следваща инсеминация шансът расте. Това не е вярно. Резултатът на еее не показва нито оплождане, нито имплантация, т.е бременност не е имало депозирането на сперматозоиди в матката, по никакъв начин не увеличават шанса за бъдеща бременност.
Надявам се, че не съм засегнала никоя от вас! Пиша тези неща с най-добри чувства

# 204
Еее, ще си позволя да дам съвет, на теб, както и на всички тук. Изхождам от личен опит, а и от този на много момичета из форума. Каквото и да ви говорят лекарите не правете процедура след процедура, без да търсите причина за неуспеха и осланяйки се само на надеждата, че другият път ще стане! Ръчкайте докторите си за допълнителни изследвания! Особено ако сте под 35 години, след две неуспешни инсета, не правете трето преди да сте отхвърлили някои от възможните причини за неслучване на нещата. Защото ако има проблем и той не се реши, колкото и опита да направите резултатът ще е един и същи. Аз направих 4 инсета, без да направя никакви допълнителни изследвания. След четвъртото  започнах да изследвам какво ли не и взеха да изкачат проблемите - проблеми, за които не подозирах, че съществуват, а камоли, че аз ги имам. Започнах с отстраняването им и чудото стана. Вярно, че не оцеля дълго но и сега ще търся причините преди нов опит. Някои лекари казват, че със всяка следваща инсеминация шансът расте. Това не е вярно. Резултатът на еее не показва нито оплождане, нито имплантация, т.е бременност не е имало депозирането на сперматозоиди в матката, по никакъв начин не увеличават шанса за бъдеща бременност.
Надявам се, че не съм засегнала никоя от вас! Пиша тези неща с най-добри чувства

Благодаря ти ,ще се успокоя тези дни и ще реша от къде да започна пак,а може пък и доки сам да предложи допълнителните изследвания ще го видя

# 205
  • София
Абсолютно е така! По-добре пари за изследвания, отколкото неуспешни процедури, свързани не само с пари, но и с надежда и разочарование. На мен лично ми се струва, че лекарите малко подценяват инсеминациите, в смисъл, че почват "да ровят" за проблеми преди инвитро и след неуспешно такова. Малко е на късмет, ако стане стане, ако не -инвитро, че са по-видими там проблемите.

Еее, съжалявам за резултата  Sad  Hug

# 206
Момичета моят доки не ми вдига исках да питам сега спирам утрогестана,нали така,тотално изключих вече

# 207
Да, трябва да го спреш и да чакаш цикъл. Hug

# 208
Момичета чух се с доки каза между 3 и 5 ден да отида да види какво става и тогава ще каже какво ще се прави,и пак да ви питам преди малко в тоал видях че имам някакво кафеникаво зацапване и имам леки болки в корема ,но не така силни както са ми по принцип,та дали това си ми е цикала и от утрогестана  е по различно

# 209
Момичета чух се с доки каза между 3 и 5 ден да отида да види какво става и тогава ще каже какво ще се прави,и пак да ви питам преди малко в тоал видях че имам някакво кафеникаво зацапване и имам леки болки в корема ,но не така силни както са ми по принцип,та дали това си ми е цикала и от утрогестана  е по различно

Започва да ти идва цикъл. Тъй като нивата на прогестерона (заради утрогестана) са ти все още високи не ти идва обилно. До няколко дни ще си имаш нормално кървене и от първия такъв ден броиш дните.
Успех с док!

Общи условия

Активация на акаунт