Предстои ми инсеминация -тема 22

• 48 151
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Колко злобни хора има по света - хем не ни чете уж, хем пък знае какво сме коментирали и как се подкрепяме - какво противоречие ха ха ха Не заслужава да и се обръща повече внимание.
Поли, скъпа много съжалявам за случилото се, знам че не помага, но вдигни глава и продължавай напред. На всеки и предначертан определен път и каквото трябва да се случва ще се случи, има смисъл във всичко, нищо не е случайно. Щом ти е изпратено това изпитание, значи ти си силна и можеш да се справиш с него.  PraynigHug Hug
Минала седмица си пуснах изследвания през 2 ден от МЦ, за да се подготвя предварително за предстоящия ми преглед в Надежда. Резултатите ми са следните и ще ви помоля за коментар ако ви е възможно:
Testosteron 1.17 (0.173-1.60); LH - 14.65 (2.4-12.6); FSH - 9.29 (3.5-12.5); Estradiol - 51.06 (12.5-166); TSH - 1.02 (0.27-4.20); Prolactin - 283.4 (102-496).
Все съм в граници, само ЛХ е високо, но не знам какво точно определя той, сега ще имам ли овулация или не?

# 181
Фрида, благодаря ти да вниманието. аз така направих. Купих си стерилно контейнерче от аптеката, сутришна урина и направо в лабораторията...изчаках веднага да ми направят изследването и пак...амаааа какво да се прави...ще трябва първо да мина процедурата във вторник и тогава да вземаме мерки евентуално ако не съм се оправила...
Ееееее, успех утре, мила.

# 182
Поли миличка и на мен ми е много топло в темата и ще си седя тук докато дойде и моят ред, което не знам кога ще бъде, първо евентуалнното лапаро, както каже лекаря, и за да не си се тормозя сама с мислите сии ще си ви чета Hug

Marija Kirilova, най-леката и успешна процедура в неделя 😊

Аничка, дано е грешка  Hug

Ееееее чаме с теб утрешните новини! Praynig

# 183
Добро утро, момичета-кокичета  bouquet
Ееее чакаме хубави новини от теб, дано минеш в отбора на Дилек Simple Smile
Marija Kirilova, хайде и ти скоро да минеш в отбора ни с Щастливка на чакащите тест
Аничка на теб успех!  Hug

# 184
  • София
Добро утрооо, слънчеви!  wavey
Ето, че е петък. Сестра ми роди на 19-ти и си имам племенница и съм много щастлива, защото утре ще ходя да се запозная с неяяя Simple Smile newsm30

karmelita87, може да попиташ Денис в темата за хормоналните изследвания.

Marija Kirilova, успех на процедурата и всичко да стане от първия път! Praynig

еее😻еее, чакаме новините от теб!!! Дано са  EFP

Anichkaddd, стискам палчета и за теб, слънчева. Дано всичко да е наред! Praynig

Весенце, ние с тебе продължаваме да си чакамеее Flutter bouquet, на мен днес ми е 9-ти ден след инсе. Продължавам да не усещам нищо. А вчера ми разправяха, че задължително трябва да имаш болезнени и напрегнати гърди, за да има бременност. Е, аз нямам такива... newsm78 Close

# 185
  • София
Продължавам да не усещам нищо. А вчера ми разправяха, че задължително трябва да имаш болезнени и напрегнати гърди, за да има бременност. Е, аз нямам такива... newsm78 Close
Това не е вярно. Съвсем не е задължително. При мен нито имаше болка и напрежение, нито се уголемиха, абсолютно никаква промяна през цялата бременност. Към края станаха по-плътни единствено. Бяха си все така меки и малки  Laughing Виж като да идва кърмата, нещата се промениха. Всички сме различни.

# 186
Здравейте, момичета, слънчев ден и от мен. Аз днес вях на последна инжекция менопур и в понеделник на преглед. Както предположих, предупредиха ме ММ да е на разположение ако се наложи. И казаха събота и неделя без кекс, да е готов при нужда: )  ох, така се вълнувам. .. дано всичко да минава в понеделник, както аз мисля че ще стане, че да почва чакането. Успех на всички, чакащи скоро новини. Стиснати палчета от мен. Чакам ви двете чертичкиии.

# 187
  • София
Frida*, така е. Аз доста неща прочетох и действително не е задължително да ме болят или да са напрегнати. Имало е месеци,  в които са били болезнени и напрегнати пък не съм била бременна. Tired
Така че, да - всеки е различен.

la principessa, хайдеее чакаме и теб при чакащите Hug Дано всичко е наред, да си имаш хубави Ф. и да мине идеално процедурата.

# 188
Момичета от мен пак лоши новини резултаат 0.1 направо ужас,имах много надежди този път но....

# 189
  • София
еее😻еее, съжалявам миличка!!! Ще успеем все някога!  Hug Praynig Прегръщам те.

# 190
Ееее, съжалявам миличка. Правилили сте допълнителни изследвания?

# 191
Благодаря ви милички,за кои изследванияя ме питаш мила

# 192
  • София
Това 4-то инсе ли ти беше? Мисля, че имаше 4 спукани Ф.?

# 193
Това 4-то инсе ли ти беше? Мисля, че имаше 4 спукани Ф.?
Това ми беше второ инсе миналият път бяха  2 малки не спукани сега бяха 4 спукани

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 14:12 от еее😻еее

# 194
Благодаря ви милички,за кои изследванияя ме питаш мила

Ами тромбофилия притеб, цитогенетично изследване при двамата, у-делеция при него. Имунологични при теб....

Общи условия

Активация на акаунт