Предстои ми инсеминация -тема 22

• 48 152
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Ilein, пожелавам ти успех! Дано да се е получило. Уринните тестове често грешат. Стискам палци!

# 601
Момичета, влизам да кажа,че не стигнах до кръвен, защото направо си ми дойде.
Ема, успех на теб! Hug

# 602
Ilein, много съжалявам Sad. Една лекарка ми каза, че шапка сваля на тези, които успяват от първата инсеминация. Явно е рядко срещано явление, макар тук да има успели момичета точно от първия опит.
Знам колко е неприятно, но опитай да не униваш и да си пестиш силите за следващ опит. Лекарите казват, че често след инсе се забременява спонтанно в резултат от стимулацията. Пожелавам ти следващият месец да ти е успешен!  Hug

# 603
  • Plovdiv
Благодаря ви за подкрепата, момичета  Hug Hug Hug. Аз сега съм се отдала на душевна почивка, книги, филмичета и приятни емоции. Така мисля да си изчакам следващото ходене при доки.

Ема, стискам палчета за един хубав положителен резултат

Илейн, съжалявам за гадния цикъл, но не губи надежда ей сега ще мине и пак ще сте в играта.

Аничка
, да погалиш бебоците от мен Simple Smile

# 604
Благодаря, Лоли. Ще ги погаля Simple Smile. Сега пак съм в голяма дилема. Трябва да ходя за фетална морфология. Моя док. препоръча Мазнейкова в София, но не прочетох много хубави неща за мея в нета. Ще помоля бременелките да споделят къде са ходили...вече нямам търпение да мине и това и да знам, че всичко е наред Sad

# 605
Благодаря, Лоли. Ще ги погаля Simple Smile. Сега пак съм в голяма дилема. Трябва да ходя за фетална морфология. Моя док. препоръча Мазнейкова в София, но не прочетох много хубави неща за мея в нета. Ще помоля бременелките да споделят къде са ходили...вече нямам търпение да мине и това и да знам, че всичко е наред Sad

Аничка, препоръчвам ти д-р Сигридов. Не работи по здравна каса, но си заслужава.

# 606
Ема, май утре ще прави тест.Емче, стискаме палци!

# 607
Момичета, благодаря ви за подкрепата и за стиснатите палчета! Hug
Утре ще пускам теста, но умирам от страх. Отдеве на превръзката имах леко розовеещо петно, дано да е от Утрогестана, а да не е започващ цикъл. Дано до утре поне ми остане надеждата, още малко да си помечтая.

# 608
  • София
Ema_P, стискам палци! Силнооооооооооооооооо! Hug Peace

# 609
Емаа...Стискам палцииии да се е получилоо....:*

# 610
Момичета, имам нужда от малко помощ - тези дни ще ми е първата нестимулирана инсе, днес ми е 11ти ден от мц, вчера се видяха няколко ф и в двата яйчника, най-големият, от коит беше 1.59 см. Лигавицата обаче се оказа май около 0.56 см и ми изписа естрофем 3 по 1. Днес пуснах хормони и точно тук се нуждая от насоки, зсщото съм объркана - лх- 9,59(фол до 12,6,ов до 95,6);
Е2- 206,8(ф -12,5-166, ов 85,51-498). Док каза,че това се води оволат. фаза, макар,че още няма спукан ф и каза, че лх даже е висок и че не тр да е над 10, а аз не знам дали до инсето няма да мина тези стойности и ако да какво правя тогава. Поли, мисля, че ти беше писала някъде, че ако лх е твърде високо не се бие прегнил, за да не влоши качеството на я - би ли разяснила над кои стойности не е хубаво да се бие (не мисля че док изобщо ще ме уведоми за това, по-скоро ми се струва , че ще си ми бие прегнила по каналния ред). Освен това ми е мн чудно защо изобщо ги дават тези реф стойности, след като се оказва, че даже и да си в тях, не тр да надвишаваш някаква цифра, която е много под максималната, така изобщо не може да се ориентираш. За Е2 също съм в чуденка дали пък тр да е толкова - изобщо пълна мъгла. Вие какво ще кажете?

# 611
Ание, лигавицата ти е доста тънка. Дано естрофемът помогне!
Естрадиолът (Е2) е добър, за фоликул 15 мм.
Относно ЛХ, над  10 ако стане инсето трябва да се отмени, защото  яйцеклетката се лутеанизира и презрява. Тоест качеството й се влошава и не може да се оплоди. Прегнилът влошава качеството на яйцеклетката, особено когато фоликулът е голям и ЛХ е тръгнало да прави пик. В твоя случай ЛХ е в пик и не ти трябва прегнил според мен. Освен ако не ти бият инжекция за задържане на ЛХ...

# 612
Благодаря много, Поли, само не знам как при тези показатели ще стигна изобщо до инсеминация. Sad Може би и затова тестовете за ову все не показваха нищо.

# 613
Здравейте, момичета! За съжаление и втората ми инсеминация не доведе до успех. Сега или ще направя още две (на естествен цикъл) и ще подам документи за фонда или ще самофинансирам ин витро. Объркана съм и не знам как да продължа от тук нататък, имайки в предвид, че вече за фонда се чака около година.

# 614
  • София
Ема, много съжалявам да го чуя. Тест ли прави или те изненада цикъл? Rolling Eyes

Относно това какво ще правиш - изчакай, седни, помисли...оттърси се от всичко...и продължи напред! Желая ти успех от сърце! Hug

Общи условия

Активация на акаунт