Предстои ми инсеминация -тема 22

• 48 180
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Мен гърдите абсолютно не са ме боляли - нито преди теста, нито след това, нито пък през цялата бременност, не се уголемиха, въобще не претърпяха никаква промяна ... така че това не при всички е симптом  Hug

Mariq, много се радвам за теб Heart Eyes  bouquet Успешна и лека бременност!  Hug

# 586
Щастливка, Фрида, благодаря за подкрепата  Hug Много се надявам да видя хубаво число на теста  Praynig
Докторът каза да го пусна на 17-ти ден, но забравих да го питам, при положение, че имам и един неспукан фоликул, следващия ден ли да броя за първи. Реално и на 16-ти ден пак би трябвало да отчете, ако има бременност, нали? newsm78

# 587
Щастливка, Фрида, благодаря за подкрепата  Hug Много се надявам да видя хубаво число на теста  Praynig
Докторът каза да го пусна на 17-ти ден, но забравих да го питам, при положение, че имам и един неспукан фоликул, следващия ден ли да броя за първи. Реално и на 16-ти ден пак би трябвало да отчете, ако има бременност, нали? newsm78

Ема за първи ден броиш инсето. А за симптоми не се шашкай! Толкова рано и да имаш и да нямаш нищо не значи. След 14-ти ден кръвният тест отчита, но ти си чакай датата. Аз на 17 ден имах стойност над 1000 пожелавам ти и на теб такъв резултат и финал на термин!

# 588
Благодаря, Поли! От твоите уста в Божиите уши  Praynig

# 589
Момичета каква е вероятността на 14 ден след хориомона (10 000ед.) уринарен тест да отчете? Нямах търпение за кръвния и направих един пиклив, имам бледа чертичка.

# 590
Момичета каква е вероятността на 14 ден след хориомона (10 000ед.) уринарен тест да отчете? Нямах търпение за кръвния и направих един пиклив, имам бледа чертичка.

За 14 дни се чисти хориомона, затова и тестовети ги искат няколко дни по-късно. Надявам се твоята чертичка да не е от хориомона!
Успех!

# 591
Благодаря за бързия отговор!

# 592
  • София
Повтори теста пак утре или вдругиден. Пусни си и кръвен. Стискам палчета bouquet Hug Praynig

# 593
Ilein, дано чертата става все по-наситена! Успех! Hug

# 594
Благодаря ви, но нямам много надежда,защото гърдите ми омекнаха испряха да ме болят съвсем.

# 595
Стига с тези гърди...спрете да се взирате с някакви симптоми. За жалост става това, което е писано да стасне. Миличка, мен и до ден днешен не ме болят нито са пораснали кой знае колко Simple Smile просто вярвам, ей. Без вяра си обречена. Отивай и пускай кръвен утре  в кръвния е истината Grinning.  Аз го направих още ма 12-ти ден Simple Smile успех, мила и стискам палци утре да видиш хубави стойности.

# 596
Момичета мен също за сега нито един път не са ме заболели гърдите , а съм в 12 седмица вече така че наистина не им обръщайте внимание ... знам че е трудно но търпение му е майката  Laughing

# 597
  • София
Здравейте, имам нужда от помощ с разчитането на резултатите, защото ще стигна до доктора чак във вторник.
anti-Cardiolipin ACL (кардиолипин АТ) скрининг -6.6U/ml. Референтни <10 отр. > 10 пол
anti -beta 2 GP (beta 2гликопротеин 1ат) скрининг -6.2  U/ml. Референтни <10 отр. > 10 пол
Това изследване го пуснахме заедно с генетично за тромбофилии.
Имам една биохимична бременност от инсеминация в края на януари и една клинична с ембрион без сърдечна дейност от инсеминация в средата на април.
Ясно е ,че са отрицателни. Не мога обаче да намеря инфо тези показатели и тромбофилията имат ли връзка. Изследванията за тромбофилия ще излязат чак на 21 юни.

# 598
ilein, направи ли кръвен тест?

# 599
ilein, направи ли кръвен тест?

Добро утро!Вчера ходих, след като направих няколко отрицателни пикливи, но лаборантката я бяха извикали по спешност и не можах да дам кръв.Сега отивам, но резултат ще е готов чак утре.

Общи условия

Активация на акаунт