Предстои ми инсеминация -тема 22

• 48 099
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Успеееееееееееееееееееееех Elisaveta Deleva! Дано се получи! Стискам палции! Blush Heart Eyes bouquet

# 631
Elisaveta, успех и от мен!  Hug Praynig

# 632
Елисавета 7* 1 мерионал ли слагаш или това са витамините .Желая ти успех!

# 633
Момичета преди малко мина и моята първа инсеминация. Ще излъжа ако кажа, че не боля, но слава богу вече се свърши. Не ме погледна на уз дали е спукан ф, само като ми слагаха инструментите казаха, че има хубава овулация. Утре ще съм на реинсе, стискам палци да се получи от началото, макар това да си е голям късмет Simple Smile Wink

# 634
Добро утро, момичета!
И аз вече направих първата стъпка ким първото ми инсе.
От вчера съм на Мерионал 150
7х1 и витамини за бременни! Пожелайте ми успех Simple Smile Simple Smile

Успех

# 635
Елисавета 7* 1 мерионал ли слагаш или това са витамините .Желая ти успех!
Да, 7*1 стимулант.

# 636
Anie, успех! Стискам палци  Hug

# 637
Момичета преди малко мина и моята първа инсеминация. Ще излъжа ако кажа, че не боля, но слава богу вече се свърши. Не ме погледна на уз дали е спукан ф, само като ми слагаха инструментите казаха, че има хубава овулация. Утре ще съм на реинсе, стискам палци да се получи от началото, макар това да си е голям късмет Simple Smile Wink
Успех ти желая! Вчера запалих свещичка в църквата и се помолих за всички нас.. Simple Smile

# 638
Благодаря Ели!  bouquetДай Боже!

# 639
Много мило Ели, дай Боже всички да успеем тази година!

# 640
Някой може ли да ми каже, кой ден от началото на стимулацията се прави инсеминацията или при всеки е индивидуално?

# 641
Някой може ли да ми каже, кой ден от началото на стимулацията се прави инсеминацията или при всеки е индивидуално?

При всеки е индивидуално,зависи дали ще назреят фоликулите и кога ще са готови, какви ще са изследванията.Моето инсе беше на 16 ден от Ц. Успех!

# 642
  • София
При всеки е различно - да. Доки ще ти следи Ф. и ще ти пусне необходимите изследвания. Моето инсе беше на 14-ти ден. Желая ти успех! Peace

# 643
Имам едно въпросче Simple Smile, момичета - след инсето си изцяло ли се отказахте от алкохола, защото аз съм свикнала след вечеря на половин до една чаша дом. вино, и вчера след реинсето вечерта си пийнах половин чаша вино, само, че като се разрових на повечето места пише, че е абсолютно противопоказно дори и капка алкохол да се близва по време на бременност (не че се слагам вече бременна, но все пак) и сега се чувствам виновна. Интересува ме как е при вас.

# 644
Ани, аз пък съм бременна и бих си позволила да си пийна, само дето изгубих всякакви апетити  Grinning Желая ти успех! Peace

Общи условия

Активация на акаунт