Каква фитнес гривна?

• 16 184
  • 42
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Мъжът ми също има iWatch 3 , много е доволен, носи го само на фитнес и през уикендите и не го зарежда всеки ден.
п.с. Ако имате опция, в Щатите цената е доста по - ниска.

# 16
Здравейте,
За по-приемлива цена, аз лично поръчах от Али за мъжа фитнес гривна.
Вижте ги и там като спецификации и цени Simple Smile

# 17
  • София
Изпозвам почти от година Xiaomi Mi Band 2 и съм доволна, зареждам я веднъж месечно. Водоустойчива е, по мое мнение е добър бюджетен вариант.

# 18
  • Sofia, Bulgaria
Аз също съм с Xiaomi Mi Band 2 от Коледа, подарък. Доста е опростена като функции, но от тогава съм го зареждала само веднъж Grinning Не съм засичала дали ми трупа крачки като си мърдам ръката. Аз като цяло съм доволна от него, най-вече, че ще го зареждам доста рядко.

# 19
  • Berlin
Благодаря!
Почетох във Fitbit форума, та сега намерих някакво решение. При мен 3000 крачки разлика при 10 000 на ден си беше сериозно отклонение. Идната седмица ще видя как е положението. Моята е Alta HR.

# 20
Здравейте.

Аз също искам да се сдобия с фитнес гривна/часовник и се съм се спрял на тази:
https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_689346.html
или тази:
https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_662581.html

Някой да има впечатления от тези или други продукти на Huami?

# 21
  • Cambridge, UK
Xiaomi  мисля е компанията, аз бях решила да си взимам техен телефон, докато не видях един тест в youtube показващ колко евтино са изработени, не знам с часовниците им обаче как седи въпроса

# 22
Xiaomi  мисля е компанията, аз бях решила да си взимам техен телефон, докато не видях един тест в youtube показващ колко евтино са изработени, не знам с часовниците им обаче как седи въпроса
Да, Huami e дъщерна компания на Xiaomi, която специализира в "wearable"/"носими" устройства.

От това, на което аз попаднах в Интернет, изглеждат като да са издържливи бюджетни решения, но ми се искаше да прочета мнението на хората тук.

Ако си взема техен продукт, ще направя кратко ревю в тази или друга тема.

# 23
  • Шотландия
Може ли някой да препоръча гривна или телефон - имах Xiaomi Mi Band 2, за да ми брои крачките, но я загубих днес.  Харесваше ми, че показва часа, брои крачки, вибрира при позвъняване на телефона и при съобщения, че и при имейли( което ми идваше в повече), имаше аларма чрез вибрация, следеше времетраенето на съня, можеше да мери пулс, всичко за малки пари и бях много доволна, пък и се зарежда много рядко, но гривната се разкекерчи и докато се усетя, днес самият тракър е паднал някъде. Ще си купувам нова, търся да има тези функции, които имаше старата и ги изброих по-горе, но сега вече не се интересувам толкова от измерване на крачките (от ходене явно няма да докарам достатъчно движение, както се разбра, а не обичам да бягам), по-скоро нещо, което да има функция за фитнес, четох, че имало някаква, която мери и повторенията при силовите тренировки. Толкова много четох, че се обърках нацяло. Циклите на съня също не са ми важни, хубаво е да е поне частично водоустойчива, че не съм особено внимателна в кухнята. Ще бъда благодарна за всички препоръки.

# 24
Мила, аз няма да мога да ти помогна за такава, която да мери повторенията при силови тренировки, но исках само да ти кажа, че ако вземеш отново такава, която вибрира при различни видове съобщения, би трябвало да можеш да я настроиш да ти показва само каквито ти искаш съобщения - можеш да изключиш мейли, чатове, смси...Simple Smile

# 25

*Мила*, тамън получих съобщение че е налична новата Xiaomi mi 3 и ѝ се чудя.

# 26
  • Sofia, Bulgaria
Пит, къде я гледаш налична Xiaomi mi band 3?

# 27
Пит, къде я гледаш налична Xiaomi mi band 3?
https://www.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-Mi-Band-3-Smart- … _holiday_20180613

Чудя се такъв ли да си взема или да заложа на fitbit. Заслужава ли си по-висока инвестиция, при положение че mi band може би върши същата работа? Thinking

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 11:53 от Пит

# 28
  • Sofia, Bulgaria
Пит, благодаря за линк-а.
Зависи за какво ще я ползваш.
Аз в момента съм с Mi band 2. Подарък ми е и в началото бях доста скептична, но се оказа, че ми върши доста добра работа. Ползвам я да ми мери крачките и да ми показва, кой ме търси. Най-много ми харесва, че е малка и компактна и батерията й държи по 15-20 дена с едно зареждане.

# 29
Аз също съм се замислила за Xiaomi mi band 3. Някой има ли отзиви вече?

Общи условия

Активация на акаунт