♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 36

• 80 822
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Още един поздрав към Онур Flutter

# 616
Да е жив и здрав Онур и все така дани разсмива на екрана. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 617
  • Русе
Ахахахаха...   Joy  Joy 
Ох, много се смях....

Да е жив и здрав Онур!!!!  Crazy  bouquet

# 618
# 619
  • Враца
Честит Имен Ден на всички с имена на цветя!!! Бъдете щастливи и много обичани и имената ви да се споменават само с добро!  Hug Hug

И Синем колко много е отслабнала 

# 620
# 621
Като му гледам прическата и ме избива на смях hahaha  Ще взема ножиците барем го преведа в приличен вид Crazy

# 622
# 623
  • IT
Нежи, малко Бурачко е като на сгоден циганин брат му с този бретон. Заеми се плс.

# 624
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Как само им отива Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

От сета на Ашка:

Баръш

Скрит текст:

Дефне и чичеците  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

Синан в дома на Йомер... май ни чака сдобряване..  Thinking Thinking

И малко фотошоп  Joy Joy Joy Joy Joy

# 625
  • Русе
Като му гледам прическата и ме избива на смях hahaha  Ще взема ножиците барем го преведа в приличен вид Crazy
Що бе, добре си е момчето, мен ме кефи...  Whistling
 Heart Eyes  Heart Eyes

Мдааа, и Синем много отслабна...  Flutter

Баръш с бебето е божествен....  Crazy
 Heart Eyes  Heart Eyes

Лекинка...    Hug

# 626
  • Враца
Скрит текст:
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Как само им отива Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

От сета на Ашка:

Баръш

Скрит текст:

Дефне и чичеците Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

Синан в дома на Йомер... май ни чака сдобряване..  Thinking Thinking

И малко фотошоп  Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

bouquet bouquet bouquet

Котарачко  Laughing Laughing

Баръш колко "професионално" държи бебето  Wink Wink Laughing Laughing

От рождения ден на Онур
http://vk.com/video-96725873_456239108
http://vk.com/video-96725873_456239109

Гледай ти! А аз да не знам, че стои зад нея като скала (това, може би, докато пак не е станало въпрос за дълга ooooh! ooooh!)

А Нериман ще си глътне граматиката, когато разбере (ако), разбере, че Гало знае за играта  ooooh! Mr. Green

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 01:44 от mama_an_ji

# 627
  • Разград

Хазал (Зейнеп), на Рожденния ден на Онур.

https://www.instagram.com/p/BEmXnp7iP6q/?taken-by=bonya6_

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 10:33 от vania_e

# 628
Добро утро и успешна нова седмица на всички!
Серията с руски превод изглежда поносима, но едва ли ще е с кой знае какъв рейтинг. Това беше серията на Синан и Йомер, на конфликта между тях. На мен впечатление ми направи Денис-започва война на всички фронтове. Ако настани Суде начело на модното списание, ще може да действа против всички. С ръцете на Суде ще унищожи Йомер и Синан, Ясемин и Гало.
Странен ми беше брата на Дефне, стоял като скала зад нея. Кога? 43 серии той не мръдна, сега стоял като скала! Щеше да е смешно, ако не беше трагично!
Финалната сцена с Дефне и Гало-ако Мерич не я направи тъпа, Дефо може и да ни зарадва, като сложи Гало на място. Гало от Турция ще я изгони само Йомер, така ми се струва.

# 629
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро момичета
аз в събота прегледах серията на две на три  Naughty
ама само по картинки  Crossing Arms почти нищо не разбрах  Laughing
хареса ми сцената между Дефне и Гало в кабинета на Йомер  Crazy и после срещата му с доктора  Mr. Green
Скрит текст:
Добро утро и успешна нова седмица на всички!
Серията с руски превод изглежда поносима, но едва ли ще е с кой знае какъв рейтинг.
Това беше серията на Синан и Йомер, на конфликта между тях. На мен впечатление ми направи Денис-започва война на всички фронтове. Ако настани Суде начело на модното списание, ще може да действа против всички. С ръцете на Суде ще унищожи Йомер и Синан, Ясемин и Гало.
Странен ми беше брата на Дефне, стоял като скала зад нея. Кога? 43 серии той не мръдна, сега стоял като скала! Щеше да е смешно, ако не беше трагично!
Финалната сцена с Дефне и Гало-ако Мерич не я направи тъпа, Дефо може и да ни зарадва, като сложи Гало на място. Гало от Турция ще я изгони само Йомер, така ми се струва.

Злате   newsm10 това наистина беше селията на конфликта между аркадашите  Naughty
Бреййй  newsm78 newsm78 Сердар аби бил гърба-скала на Дефне  doh, ай стига бе  Crossing Arms
от кога???? Явно съм пропуснала съществена част от 43-те епизода до сега  ooooh!
Еййй тая Мерич  #2gunfire #2gunfire #2gunfire амнезия ли разви вече тази жена съвсем се оплете
какви глупости продължава се зараждат в главата й  ooooh! просто не е истина
и на мен ми е интересно какво ле ще каже Дефа на Гало  Thinking
тя така войнствено се появи на вратата й  Rolling Eyes та да видим дали ще се хванат за косите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт