♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 36

• 80 818
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добро утро и успешна нова седмица на всички!
Серията с руски превод изглежда поносима, но едва ли ще е с кой знае какъв рейтинг. Това беше серията на Синан и Йомер, на конфликта между тях. На мен впечатление ми направи Денис-започва война на всички фронтове. Ако настани Суде начело на модното списание, ще може да действа против всички. С ръцете на Суде ще унищожи Йомер и Синан, Ясемин и Гало.
Странен ми беше брата на Дефне, стоял като скала зад нея. Кога? 43 серии той не мръдна, сега стоял като скала! Щеше да е смешно, ако не беше трагично!
Финалната сцена с Дефне и Гало-ако Мерич не я направи тъпа, Дефо може и да ни зарадва, като сложи Гало на място. Гало от Турция ще я изгони само Йомер, така ми се струва.

Злати, ми те скалите това правят - стоят, не мърдат.(и не мислят) Joy Така че баш скала си е човекът.

Аз съботната не съм гледала, но предната ми показа за пореден път, че сценаристката ли, режисьорът ли, не знам кой  (или и двамата), имат много странни и даже малко пошли представи   за комедийния жанр. Това скубане и дърпане на Синан и Корай и вършеенето из ресторанта не ме разсмяха мен, жалки ми стояха. Айде за Кориш иди-дойди, ама на Синан хич не му беше в "характеристиката" това поведение. Образът му олекна по нелогичен и нелеп начин.

Единствения образ, който не окепазиха досега, е този на Йомер. Той е най-голямото постижение на този сериал за мен - стабилен и последователен, честен и прям, обран и сдържан и в същото време нежен и страстен, добър и раним. Много хубав образ, един от най-симпатичните, които съм срещала в турските сериали. (А и Баръш много допринесе с ненатрапливо, но силно присъствие в образа.)
От Дефне направиха някаква карикатура, изабразяваща глупава влюбена жена, която не е с всичкия си и си говори сама, непохватна и недодялана, не може да се справи с елементарни житейски ситуации, но пък е гениален (почти) дизайнер и добродушен човек. Би било забавно, ако не беше толкова нескопосано - образът й е някакъв колаж от изрезки от други личности, няма цялостност и логика.

По правило героите в турските сериали масово лъжат. Лъжи на килограм и на тон даже.
Йомер е май единственият, който никога не излъга. Поне досега.

Гало не ми е чак толкова отрицателна на мен, поне без последната серия. Държи се коректно, даже честно, бих казала. Вярно, че погледът й е малко мазен, сякаш, ама може би така си гледа момичето. Joy Иначе я показват с чиста душа, неизкушена от материални неща, един творец, който се труди заради вдъхновението и радостта от труда и за да помага на онези, които са изтеглили късата клечка в живота...Всичко това е много благородно. Наистина, влюби се в Йомер, ама то си е нормално (нали и ние се влюбихме Joy Joy), не може да й се сърдим за това. А пък и не прави нищо лошо, подмолно и коварно. Засега.
(Дано след като изгледам 43, не съжаля, че я защитавам. Joy)

Ако има втори сезон, според мен той трябва да излезе от тази игра на иди-ми-дойди-ми.
Могат да ги оженят, да им се народят една камара деца и комедията да си е чист жанр - има много хляб за комедия в многодетно младо семейство.
Освен това Баръш ще е прекрасен с деца около него, а и Елчин също ще ми хареса като майка, сигурна съм.

# 631
  • Бургас
Здравейте, Hug Hug Hug Hug

И аз съм любопитна за срещата на Гало с Дефне. В сблъсъка в кабинета на Йо, от който той нищо не разбра, Дефне клекна защото е гузна и страхлива. Сега, какво да очакваме? Гало и на Нериман се озъби, че и я предизвиква с магазин, а Дефне ще я схруска за секунди. Нерешителността на Дефо ни пръстен, ни сватба ще я оправят.
Това момиче е расло в среда, в която не са сами, но "скалите" са от трошлив камък. При истински бури, когато не трябва само да се говори, а да се действа, и то разумно, зад Дефне остава само Исо.
Дефо цял живот ще избива комплексите, че не е от средата на фамилия Ипликчи. Дори Нериман й каза, че е същата наивница и на нищо не се е научила за това време. С ревността, която показа на Йо не може да изгони Гало. Друг, много по-агресивен начин трябва да измислят с Мерич.
Гало, защитава чувсвата си и при тази лабилна"основа", явно се надява на нещо! Но досега не издаде на никого, че знае за тайната. Тя е друго тесто и, Да, тя повече приляга на Йо.

Ох, колко дълго стана, а колко още ми идва да кажа............................ ooooh!

# 632
Добро утро и успешна нова седмица на всички!
Серията с руски превод изглежда поносима, но едва ли ще е с кой знае какъв рейтинг. Това беше серията на Синан и Йомер, на конфликта между тях. На мен впечатление ми направи Денис-започва война на всички фронтове. Ако настани Суде начело на модното списание, ще може да действа против всички. С ръцете на Суде ще унищожи Йомер и Синан, Ясемин и Гало.
Странен ми беше брата на Дефне, стоял като скала зад нея. Кога? 43 серии той не мръдна, сега стоял като скала! Щеше да е смешно, ако не беше трагично!
Финалната сцена с Дефне и Гало-ако Мерич не я направи тъпа, Дефо може и да ни зарадва, като сложи Гало на място. Гало от Турция ще я изгони само Йомер, така ми се струва.

Злати, ми те скалите това правят - стоят, не мърдат.(и не мислят) Joy Така че баш скала си е човекът.

Аз съботната не съм гледала, но предната ми показа за пореден път, че сценаристката ли, режисьорът ли, не знам кой  (или и двамата), имат много странни и даже малко пошли представи   за комедийния жанр. Това скубане и дърпане на Синан и Корай и вършеенето из ресторанта не ме разсмяха мен, жалки ми стояха. Айде за Кориш иди-дойди, ама на Синан хич не му беше в "характеристиката" това поведение. Образът му олекна по нелогичен и нелеп начин.

Единствения образ, който не окепазиха досега, е този на Йомер. Той е най-голямото постижение на този сериал за мен - стабилен и последователен, честен и прям, обран и сдържан и в същото време нежен и страстен, добър и раним. Много хубав образ, един от най-симпатичните, които съм срещала в турските сериали. (А и Баръш много допринесе с ненатрапливо, но силно присъствие в образа.)
От Дефне направиха някаква карикатура, изабразяваща глупава влюбена жена, която не е с всичкия си и си говори сама, непохватна и недодялана, не може да се справи с елементарни житейски ситуации, но пък е гениален (почти) дизайнер и добродушен човек. Би било забавно, ако не беше толкова нескопосано - образът й е някакъв колаж от изрезки от други личности, няма цялостност и логика.

По правило героите в турските сериали масово лъжат. Лъжи на килограм и на тон даже.
Йомер е май единственият, който никога не излъга. Поне досега.

Гало не ми е чак толкова отрицателна на мен, поне без последната серия. Държи се коректно, даже честно, бих казала. Вярно, че погледът й е малко мазен, сякаш, ама може би така си гледа момичето. Joy Иначе я показват с чиста душа, неизкушена от материални неща, един творец, който се труди заради вдъхновението и радостта от труда и за да помага на онези, които са изтеглили късата клечка в живота...Всичко това е много благородно. Наистина, влюби се в Йомер, ама то си е нормално (нали и ние се влюбихме Joy Joy), не може да й се сърдим за това. А пък и не прави нищо лошо, подмолно и коварно. Засега.
(Дано след като изгледам 43, не съжаля, че я защитавам. Joy)

Ако има втори сезон, според мен той трябва да излезе от тази игра на иди-ми-дойди-ми.
Могат да ги оженят, да им се народят една камара деца и комедията да си е чист жанр - има много хляб за комедия в многодетно младо семейство.
Освен това Баръш ще е прекрасен с деца около него, а и Елчин също ще ми хареса като майка, сигурна съм.

newsm10 newsm10
И аз като теб не разбрах какво смешно има в сцената между Корай и Синан, голямо търкаляне беше!
Образа на Дефне е тотално скапан, дано не е заради познанството на Мерич с Гупсето. Уменията и на дизайнер не компенсират липсата на мозък. Би трябвало да се промени, да иска да се промени, а тя просто не мръдна! И тъпата Нихан и Корай-абсолютно излишна сцена беше. Ние знаем, че Нихан е тъпа, не беше необходимо да ни го напомнят. А газовете и просто бяха....без коментар. 
Галото не ми харесва, не разбирам какво очаква от Йомер и на какво се надява. Няма с какво да изнуди Дефо, защото тя ще изгори с нея. Каквото и да каже на Йомер, виновна ще е и тя,защото е знаела, а е мълчала. Грешка е магазина, но ми се струва, че и Синан зададе много точен въпрос на Йомер- а какво мисли Дефне. Йомер трябва да не се съгласява на този магазин , особено след като беше свидетел на разговора между Дефо и Гало. От друга страна и Исо е прав-това е проверка ще устои ли любовта им.
А Суде направо не е наясно в какво се е вляпала!   

# 633
Единствения образ, който не окепазиха досега, е този на Йомер.
Скрит текст:
Той е най-голямото постижение на този сериал за мен - стабилен и последователен, честен и прям, обран и сдържан и в същото време нежен и страстен, добър и раним. Много хубав образ, един от най-симпатичните, които съм срещала в турските сериали. (А и Баръш много допринесе с ненатрапливо, но силно присъствие в образа.)

Гало не ми е чак толкова отрицателна на мен, поне без последната серия.
Скрит текст:
Държи се коректно, даже честно, бих казала. Вярно, че погледът й е малко мазен, сякаш, ама може би така си гледа момичето. Joy Иначе я показват с чиста душа, неизкушена от материални неща, един творец, който се труди заради вдъхновението и радостта от труда и за да помага на онези, които са изтеглили късата клечка в живота...Всичко това е много благородно. Наистина, влюби се в Йомер, ама то си е нормално (нали и ние се влюбихме Joy Joy), не може да й се сърдим за това. А пък и не прави нищо лошо, подмолно и коварно. Засега.
(Дано след като изгледам 43, не съжаля, че я защитавам. Joy

+1  Peace Peace
Напълно съм съгласна с всичко написано!!  newsm10

# 634
Привет, момичета! Hug Hug Hug

И на мен серията с руския превод ми се стори поносима.  Sad

kotelina,  Heart Eyes, на Мерич и е много удобна амнезията! Така може да накара героите си да вършат абсолютно нелогични постъпки и да не обременяват много съвестта си...

Много ми харесва анализа на  svetal4o27, на образите в сериала и развитието им, особено този на Йомер и изпълнението на Баръш! Heart Eyes
И той се променя , под въздействието на любовта си към Дефне, но това прави героя  още по-симпатичен, а образа по-цялостен.

Харесва ми и Исо, той успява да внесе здрав разум в групата от махалата. hahaha
Исо е много стабилен, много реален, въпреки несгодите в любовта, които го сполетяха.

Мисля , че актьорът /Kerem Fırtına/ получи награда за второстепенна роля в сериала. newsm78

Нова снимка с Баръш...

И нов колаж с бебето на мениджъра му

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 12:29 от alex_94

# 635
  • Разград

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 13:05 от vania_e

# 636
Привет Hug

Светле Hug , както винаги newsm10

Онур танцува на РД Grinning

Аз пък нямам почти никакви забележки към Статуса Rolling Eyes, беше много сладурски и смешен сериал!!

е с Ваня сме ги сложили едновременно, няма да ги трия Peace

и превода на 39 серия, не видях дали е слаган newsm78

http://vk.com/dizimania?z=video-95375723_456239135%2Fa31729719ce … pl_wall_-95375723

# 637
Здравейте!  Hug
По едно и също време ги споделихме снимките с Айрето и Ваня, затова моите ги трия  Peace
Да не се е объркало нещо и пак да им се е провалила сватбата на тези двамата и чак на общата да се омъжат.

# 638
  • Русе
Ееее, много хубаво танцува, браво, хареса ми, страхотни снимки от рождения му ден, но не видях Елчин   newsm78....

И шопа с бебето, Баръш и Елчин ме изкефи мноого... Heart Eyes

Хубав ден момичета!!!  bouquet

# 639
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Алексче    Hug Heart Eyes
много сладък колаж  Crazy
Исо е най -реално мислещия от агитката на Дефа Naughty
Единствения образ, който не окепазиха досега, е този на Йомер.
Скрит текст:
Той е най-голямото постижение на този сериал за мен - стабилен и последователен, честен и прям, обран и сдържан и в същото време нежен и страстен, добър и раним. Много хубав образ, един от най-симпатичните, които съм срещала в турските сериали. (А и Баръш много допринесе с ненатрапливо, но силно присъствие в образа.)

Гало не ми е чак толкова отрицателна на мен, поне без последната серия.
Скрит текст:
Държи се коректно, даже честно, бих казала. Вярно, че погледът й е малко мазен, сякаш, ама може би така си гледа момичето. Joy Иначе я показват с чиста душа, неизкушена от материални неща, един творец, който се труди заради вдъхновението и радостта от труда и за да помага на онези, които са изтеглили късата клечка в живота...Всичко това е много благородно. Наистина, влюби се в Йомер, ама то си е нормално (нали и ние се влюбихме Joy Joy), не може да й се сърдим за това. А пък и не прави нищо лошо, подмолно и коварно. Засега.
(Дано след като изгледам 43, не съжаля, че я защитавам. Joy

+1  Peace Peace
Напълно съм съгласна с всичко написано!!  newsm10

Темпи и аз се присъединявам към теб с +1  newsm10 newsm10 за написаното от Светлето и Злати

# 640
# 641
"Статус на връзката: Объркан" - еп.40 (Финал) / Резюме

Ayşegül ve Can arasında hiçbir engel kalmamıştır.

Elif’in nihayet Can’dan boşanmasıyla Ayşegül ve Can’ın arasında hiçbir engel kalmamıştır. Artık yapacakları tek şey nikah gününü beklemektir. Bu sırada Gülendam ve Sıtkı ile İsmail ve Nebahat de evlilik hazırlıklarındadırlar. Hangi gün nerede evleneceklerine karar vermeye çalışırlar. Sonunda her şeyi ayarlayan yine Ayşegül olur. Murat ve Elif ise, yaşadıkları onca şeyden sonra birbirlerine ait olduklarını anlamış ama bir türlü ilişkilerinin adını koyamamışlardır. Sevgiye hasret ikilimiz yavaş yavaş duvarlarını yıkarlar. Etrafındaki herkesin çift olarak mutluluğa yürümesiyle içlenen Mediha’ysa Naci’yi kendisine döndürebilmek için son kozunu oynar ve kazanır. Sonunda o da muradına erecektir. Herkesin hak ettiği ‘mutlu son’ artık gelmiştir.

Между Айшегюль и Джаном не осталось никаких преград.

С момента развода Элиф с Джаном,между Джаном и Айщегюль ничто и никто не стоит. Единственное,что им остается делать,это ждать дня свадьбы. Одновременно с ними Гюлендам и Сыткы,Исмаил и Небахат тоже готовятся к своим в свадьбам. Они пытаются определить день и место проведения свадьбы. В результате,как всегда, все подготовит Айшегюль. А Элиф и Мурат,которые преодолев очень много преград поняли то,что принадлежат друг другу,никак не могут определиться,кем они приходятся друг другу. Пара,которая не могла найти свою настоящую любовь,наконец начала преодолевать стену между собой. А Медиха, которая видит вокруг себя так много счастливых пар,использует свой последний козырь и заполучает сердце Наджи. В конце концов и она найдет свое счастье. "Счастливый конец",которого достоин каждый из героев,наконец приходит.

# 642
За мен в момента Гало е излишна в сериала достатъчни са Дениз и Суде.
А Галото,че е хвърлила поглед на Йомер е видно.

# 643
  • Русе
За мен в момента Гало е излишна в сериала достатъчни са Дениз и Суде.
А Галото,че е хвърлила поглед на Йомер е видно.
newsm10

# 644
Къде са ми фрагманът и озетът на КС? Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт