Серията с руски превод изглежда поносима, но едва ли ще е с кой знае какъв рейтинг. Това беше серията на Синан и Йомер, на конфликта между тях. На мен впечатление ми направи Денис-започва война на всички фронтове. Ако настани Суде начело на модното списание, ще може да действа против всички. С ръцете на Суде ще унищожи Йомер и Синан, Ясемин и Гало.
Странен ми беше брата на Дефне, стоял като скала зад нея. Кога? 43 серии той не мръдна, сега стоял като скала! Щеше да е смешно, ако не беше трагично!
Финалната сцена с Дефне и Гало-ако Мерич не я направи тъпа, Дефо може и да ни зарадва, като сложи Гало на място. Гало от Турция ще я изгони само Йомер, така ми се струва.
Злати, ми те скалите това правят - стоят, не мърдат.(и не мислят)

Аз съботната не съм гледала, но предната ми показа за пореден път, че сценаристката ли, режисьорът ли, не знам кой (или и двамата), имат много странни и даже малко пошли представи за комедийния жанр. Това скубане и дърпане на Синан и Корай и вършеенето из ресторанта не ме разсмяха мен, жалки ми стояха. Айде за Кориш иди-дойди, ама на Синан хич не му беше в "характеристиката" това поведение. Образът му олекна по нелогичен и нелеп начин.
Единствения образ, който не окепазиха досега, е този на Йомер. Той е най-голямото постижение на този сериал за мен - стабилен и последователен, честен и прям, обран и сдържан и в същото време нежен и страстен, добър и раним. Много хубав образ, един от най-симпатичните, които съм срещала в турските сериали. (А и Баръш много допринесе с ненатрапливо, но силно присъствие в образа.)
От Дефне направиха някаква карикатура, изабразяваща глупава влюбена жена, която не е с всичкия си и си говори сама, непохватна и недодялана, не може да се справи с елементарни житейски ситуации, но пък е гениален (почти) дизайнер и добродушен човек. Би било забавно, ако не беше толкова нескопосано - образът й е някакъв колаж от изрезки от други личности, няма цялостност и логика.
По правило героите в турските сериали масово лъжат. Лъжи на килограм и на тон даже.
Йомер е май единственият, който никога не излъга. Поне досега.
Гало не ми е чак толкова отрицателна на мен, поне без последната серия. Държи се коректно, даже честно, бих казала. Вярно, че погледът й е малко мазен, сякаш, ама може би така си гледа момичето.

(Дано след като изгледам 43, не съжаля, че я защитавам.

Ако има втори сезон, според мен той трябва да излезе от тази игра на иди-ми-дойди-ми.
Могат да ги оженят, да им се народят една камара деца и комедията да си е чист жанр - има много хляб за комедия в многодетно младо семейство.
Освен това Баръш ще е прекрасен с деца около него, а и Елчин също ще ми хареса като майка, сигурна съм.