♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 36

• 81 055
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Добър ден и от мен!
Хареса ми втория фрагман, съгласна съм, че думите приличат на брачна клетва. Красиви и силни думи от Йомер, уморен да е сам, борещ се със себе си, с разбиранията си, помнещ всички думи и обещания, подготвен за битката, но знаещ, че победител и победен няма да има. Това според мен са думи на човек, който знае истината за играта на Нериман, или поне част от нея, който разбира и не разбира Дефне, оправдава и не оправдава действията и. Уморен да е сам. Може би това ще са думите на Йомер към Дефне на финала, преди да се разделят.
Думите на Синан биха могли да са и към Йомер, едва ли ще е обръщение към Ясемин или Суде. Сърдит на себе си, може би заради участието си в играта на Неро, променил мнението си, съжаляващ, че е излъгал приятеля си.
Може и да се разделят Синан и Йомер, но ми се струва, че Ясемин няма да го допусне, тя знае колко добри са двамата заедно. Може би тя сама ще реши да закрие фирмата и да работи в Пасионис.

# 437
Може и да се разделят Синан и Йомер, но ми се струва, че Ясемин няма да го допусне, тя знае колко добри са двамата заедно. Може би тя сама ще реши да закрие фирмата и да работи в Пасионис.

И да се разделят, ще е за малко.. все пак до юни има няма месец, а на прословутата вече сватба не ми изглеждаха хич скарани..  Mr. Green Mr. Green Мене обаче още ме гложди чия е сватбата- на Йомер, на Синан, или е двойна... залагам май на второто...  Thinking Thinking

# 438
Двойна сватба и на мен ми се струва, че ще има, но Синан ще се поддаде ли на игричките на Суде не е ясно. Явно тандема Суде -Денис тепърва ще прави мизерии. Суде няма да се отърве от Денис, ще му стане близка приятелка и това ще отреже пътя и към Синан. А Денис ще я използва за да нарани Йомер, все пак тя е Ипликчи.

# 439
Транба ще използва кючук джадъто точно с тази цел- да унищожи фамилия Ипликчи, не само Йомер.. интересно ми е само кой ще му прецака плановете...  tooth tooth
Интересно ми е и Нериман как ще реагира, като разбере колко близка е щерка й с Дениз...  Mr. Green Mr. Green Пак ще й се разтрепери оченцето...  hahaha hahaha

# 440
Според мен думите са от Йомер към Синан.
А дали е възможно Йомер да отстъпи и да се съгласи със Синан и да видим Пасионис и Шери слети в едно?
Ако е така то тогава Йомер ще пристъпи принципите си.
Ако пък Йомер знае част от сделката то тогава ще ми е много интересно.

# 441
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте момичета

Добър ден и от мен!
Хареса ми втория фрагман, съгласна съм, че думите приличат на брачна клетва. Красиви и силни думи от Йомер, уморен да е сам, борещ се със себе си, с разбиранията си, помнещ всички думи и обещания, подготвен за битката, но знаещ, че победител и победен няма да има. Това според мен са думи на човек, който знае истината за играта на Нериман, или поне част от нея, който разбира и не разбира Дефне, оправдава и не оправдава действията и. Уморен да е сам. Може би това ще са думите на Йомер към Дефне на финала, преди да се разделят.
Думите на Синан биха могли да са и към Йомер, едва ли ще е обръщение към Ясемин или Суде. Сърдит на себе си, може би заради участието си в играта на Неро, променил мнението си, съжаляващ, че е излъгал приятеля си.

Злати
съгласна съм с написаното от теб
а за текста в червено - все си мисля, че знае  Whistling
ако не всичко - то определено ще е част и по мое мнение може би той си е навързал нещата сам
може пък Дефа нищо да не му е казала на пияна глава в хотела в 6 -7 епизод
просто много станаха случайни думи се казваха пред  него
може и да е объркна поста ми  newsm78
ама и аз съвсем се обърках вече  Sick

# 442
  • Бургас
Здравейте,  newsm51 Ръкавелите, които носи Корай са само едни.

Може би сватбата ще е на Суде, защото Корай много гальовно я подканяше да излезе от стаята. Той с никоя не говори така, освен с нея.
От друга страна, той каза, че иска да се фотка с младоженеца!!!
От трета - и тримата  са много ентусиазирани и най-вече в Йомер се чувсва напрежение.
Много шантав ход е това със сватбата и ретроспекция, как се е стигнало до нея!!!!!!!!! smile3521

# 443
Чакам момента в който ще излезе тайната наяве и да видим Йомер знае ли или не.

# 444
Чакам момента в който ще излезе тайната наяве и да видим Йомер знае ли или не.

Гале според мен още доста ще почакаме, за да разберем това, защото вероятно още Мерич не е наясно със себе си - знае ли Йомер тайната ..... или не знае  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 445
Виждам аз,че Мерич не е наясно с това Йомер знае или не.На моменти изглежда все едно знае на друг момент не знае.Принципно вече е изстъркано някой друг да му каже.Но ще видим или края на сезона или в 2-ри сезон.

# 446
# 447
  • Яко в Матрицата...
Привет момичета! Hug Hug Hug

Фрагманът на АШК-а е  Crazy Може и да ме върне като онлайн зрител Joy

Промених се малко,
Колкото всяко нещо, колкото всеки, колкото ти…
Промених се,
Приклещен между обещанията ти, които не мога да забравя.
Част от мен закриля теб, другата мен…
Със себе си воювам аз,
Със тебе - не!
Не ще бъда ни победител, ни победен,
в една война със край предизвестен
от този, който мечът е препасал.
Това не е проблем!

Изглежда уморих се,
Колкото всяко нещо, колкото всеки, колкото ти,
Моето сърце на себе си да доказвам,
И да се накарам в това да повярвам,
И още повече уморих се, в огромно поле съвсем сам да тичам…

Страхотни стихове Heart Eyes

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 18:05 от Reni - BG

# 448
Промених се малко,
Колкото всяко нещо, колкото всички, колкото ти…
Промених се,
Със себе си воювам аз,
Със тебе - не!
Това не е проблем!

Какъв Синан, кви пет лева.. чисто любовно обяснение на Йомер към Дефне според мен...  Naughty Naughty

# 449
Привет момичета! Hug Hug Hug

Фрагманът на АШК-а е  Crazy Може и да ме върне като онлайн зрител Joy

Промених се малко,
Колкото всяко нещо, колкото всички, колкото ти…
Промених се,
Със себе си воювам аз,
Със тебе - не!
Това не е проблем!

Ренка   Hug Hug Hug
благодаря ти за превода  bouquet

права си Темпи думите на Йомер са точно за Дефне

Общи условия